• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamanın maliyeti ne kadar? bilen var mı?

canım ben çanakkale eğitim arastırmada yaptırdım 2 aşılmamıda 5kuruş ödemedik:):) sadece sperm yıkama işlemini özel labratuvarda yaptırdık o 180 lira tuttu bide çatlatma iğnesini devlet karsılamıyo diye parayla aldık 68 lirada o tuttu okadarcık .. sen nerde oturuyosun?

inşallah güzel sonuçlar almışsındır..bende zonguldaktyım...bana daha fazla gibi gelir diye dşündüm yarın bende ilk aşılamaya adım atacam inş.......

Slm arkadaslar nasilsiniz Bugun hic giremedim misafir bollugundaydim tam 25 arkadas geldi esleriyle beraber daha yeni yolculadim anliycaniz bittim :32:

canm ben 30kasımda 2. aşılamamı oldum ve hamileyim. sakın umudunu yitirme. ben üniverste hastanesinde oldum üstelik özele bile gitmedim ama oldu işte hiiiiç umudum yoktu bu defa ama oldu. seninde olcak canm yeterki peşini bırakma...

tebrikler canm allah tamamına erdirsin
canım bnde 12 aralıkta yaptırdım 2.aşılamamı beklemedeyim

dua etde bizimkilerde tutsun canım yaa

Son düzenleme:
Benim durumum sana çok benziyordu. Ben de 2 buçuk yıllık evliyim. Pcos hastasıyım bu nedenle sürekli doğum kontrol hapı kullandım. Aynı zamanda düşük glisemik indeksli yiyeceklerle seslendim. Tam hepsi kaybolmuştu ki bu sefer de yumurtalık rezervim azaldı. Korunmayı bıraktığım ilk ay klomen kullandım ancak hamile kalamadim. Sonraki ay doğrudan aşılama yapıldı. Ve hamile kaldım. Şimdi 8 haftalık Hamileyim. Umudunu yitirme sakın ve mümkün olduğunca sakin kalmaya çalış. Bu durumdan ne kadar az insanın haberiolursa o kadar rahat edersin. Bol şanslar. Allahım hepimize nasip etsin.

tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin bnkide sebebi belirlenemeyen infertilite 2.aşılamamı oldum 12 aralıkta
bol bol dua et bizlere canım

Slm arkadaslar nasilsiniz Bugun hic giremedim misafir bollugundaydim tam 25 arkadas geldi esleriyle beraber daha yeni yolculadim anliycaniz bittim :32:

slm canım bildiğin gibi beklemedeyiz hamile arkadaşları duyunca seviniyoruz umut ışığı oluyo bize sen nasılsın nasıl gidiyo

bu arada baya kalabalıkmış cnm ya nasıl yettin okadar misafire maşallah :)

yazdıklarım 100 e ulaşmadıgı için cevap yazamıyormusum canım mesajına:( bende ufak ufak kistler varmıstı ama doktor onları hiç önemsemedi hatta onlara tedavi uygulamadı dırek klomen kullandım yani pko varmı yokmu bende tam bilemiyorum
Olsun cnm buraya yazmışsın pko küçük küçük kıstler demek zaten oh hamıle kalmıssın darısı bızlerın basına ınsallah

tebrikler canm allah tamamına erdirsin
canım bnde 12 aralıkta yaptırdım 2.aşılamamı beklemedeyim

dua etde bizimkilerde tutsun canım yaa

inş tutacak canmmm ama eğer olmazsada ümidinizi yitirmeyin nolur rabbim hayırlı sağlıklı bol bol bebişler versin :)) hayırlı haberlerrini bekliyoruz canmm

sanmıyorum canm özel hastanelerde yaptırmadıgın muddetce çok pahalı tutmaz. adetinin kaçıncı günü? birde sorun neydi sizin?

bende klomen tedavisi cevap vermedi bir türlü aşılamaya geçemedim ... inşallah nasib olur 2.5 YILDIR bebek istiyoruz nasib olur İNŞALLAHHHH...

Back