• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doktorlara bakma kuşum yaşın okadar büyük değilki bizim bi komşu ilk evliliğinde olmadı bebeği 2. evliliğini yaptı 38 yaşında hemen hamile kaldı

senin normal yaşın bizim yaşlar küçük biz erken evlendik ona bakarsan bana her gören diyo çok küçüksün diye ama yaşla ilgsi yok ya rabbim verice zamanı biliyo onun için bekletiyo bizi

Aynen ya yasla hic alakasi Yok bennce olmayinca olmuyo
o çocuk olnana kadar pes etmek yokk

Asla pes etmek Yok sonuna kadar devam

önce evlendik ama yinede boş kucaklar bakacaksınki belki seninki bizden önce olacak bebişim

zaten çevremde benimle ve benden sonra evlenen herkezin olduğu bebeği bi ben kaldım
yok hepıızın ayı anda olsunn..
ayrıca kuzum benden sonra evlenen benımde tum tanıdıkalrn oldu bana soruolar bı sorunmu var dıye :((

yok hepıızın ayı anda olsunn..
ayrıca kuzum benden sonra evlenen benımde tum tanıdıkalrn oldu bana soruolar bı sorunmu var dıye :((

ah şu insanların soru sorması olmasa bide onlarla uğraşıyoruz ya

işte bebeği hemen olanla tedavi görenin farkıda bu bn kimseye sormam kalbi kırılmasın diye

ah şu insanların soru sorması olmasa bide onlarla uğraşıyoruz ya

işte bebeği hemen olanla tedavi görenin farkıda bu bn kimseye sormam kalbi kırılmasın diye

Hic sormayin ya deli ediyolar beni yabanci insanlari anlarim tanimiyolar soruyolar ah su akrabalar varya hepsini bogasim var olsa duyarsiniz zaten niye sorup beni strese sokuyosunuz

Hic sormayin ya deli ediyolar beni yabanci insanlari anlarim tanimiyolar soruyolar ah su akrabalar varya hepsini bogasim var olsa duyarsiniz zaten niye sorup beni strese sokuyosunuz
bencede begum ne zmaan evlencen evlendım ne zaamn bebek yapcan ya sızene keyfımmısınız begummm sorun kımde dıyolar ya ananda dıyesım var da terbıyemı bozmuorm :47::47:

selaaaam canım bugun tahlıl yaptıım sonuc pozıtıfffff hamıleyım allah hepınıze nasıp etsın hıc takma kafana senınde olacak..

Canım çok sevindim yaa belliydi zaten kızımm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ya kusura bakma unutmuşum kaçıncı aşılamandı senin güzelim..

son 11 gun kaldı pöfff :5:

Ya gün sayma kızımm strese sokma kendini unutt aşılama falan olmadın sen tamam mı bekliyorsun normal aylar gibi yapma böyleee tutmuştur İnşallahh.

kısır olsak o kadar test yapıldı belli olurdu herhalde..doktorum aşılama da olmazsa rahim filminden söz etmişti..araştırdım,çok sancılı oluyormuşş..ona kalmayalım :45:

canım aşılamadan önce rahim filmi çekilse daha iyi aslında belki de tüplerde bir sıorun var boşuna para boşuna tedavi yazık değil mi. Birşey varsa önce o tedavi edilir eğer yoksa da gönül rahatlığıyla aşılama yapılır. Neyse artık canım hayırlısı olsun.

Canım çok sevindim yaa belliydi zaten kızımm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ya kusura bakma unutmuşum kaçıncı aşılamandı senin güzelim..

Ya gün sayma kızımm strese sokma kendini unutt aşılama falan olmadın sen tamam mı bekliyorsun normal aylar gibi yapma böyleee tutmuştur İnşallahh.

canım aşılamadan önce rahim filmi çekilse daha iyi aslında belki de tüplerde bir sıorun var boşuna para boşuna tedavi yazık değil mi. Birşey varsa önce o tedavi edilir eğer yoksa da gönül rahatlığıyla aşılama yapılır. Neyse artık canım hayırlısı olsun.
ilnurun ılk asılamasıydı oda pko cnm...

Back