herkes begendıgı ıcın esım kıskandı o yuzden kendı rengıne döndüm (Ewet cnm bakiri diyorum ama yakismisti begendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes begendıgı ıcın esım kıskandı o yuzden kendı rengıne döndüm (Ewet cnm bakiri diyorum ama yakismisti begendim
selaaaam canım bugun tahlıl yaptıım sonuc pozıtıfffff hamıleyım allah hepınıze nasıp etsın hıc takma kafana senınde olacak..
kısır olsak o kadar test yapıldı belli olurdu herhalde..doktorum aşılama da olmazsa rahim filminden söz etmişti..araştırdım,çok sancılı oluyormuşş..ona kalmayalım
selaaaam canım bugun tahlıl yaptıım sonuc pozıtıfffff hamıleyım allah hepınıze nasıp etsın hıc takma kafana senınde olacak..
Canım nasılsın nerelerdesin merak ettim seni valla nasıl gidiyor hamilelik bakalım
bende crınone kullanıorm vajına tabıkı baska nasıl olcak kzuucum ya :)))) bana soraydın ya
crınone de progestan kuzucum jel halınde.. bıde progestan hapmı verdılercrinone jeli elbetteki vajinal yoldan kullanıyorum...
benim karışıklığım progestan da oldu ;D
ilnurun ılk asılamasıydı oda pko cnm...
kızlar merhaba
ben de bugün aşılama için ya allah bismillah dedim
bugün, gonal f iğnelere başladım. inşallah tutar ilk aşılamam.
iğne kullananlara bir sorum olacak bu iğneleri siz kendiniz mi vurdunuz ya? ben biraz tırstım için açığı
acaba hastanede mi vurdursam yaa
yanlış bişey yaparsam diye korkuyorum
kızlar slm ilknur hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahh,kızlar ben herzaman giremiyorum ama hergün takip ediyorum gelişmeleri:)malum ev iş derken anca bu saatlerde girebiliyomm bende 2.aşılamamı yaptırmak istiyodum ama maalesef eşim ameliyat olacak 4 5 ay kadar ara verecez mecburen ben tedavi için acele ediyorum sanki sürekli bişeyler engelliyor tedavi sürecini hayırlısı olur inşallahh görüşmek üzere inşallah
kızlarr hayırlı hafta sonları olsunnn ınsallahhh gunaydıınnnn allahım bi hafta daha cabuk gecınnn aminnnnnn :)
kızlar slm ilknur hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahh,kızlar ben herzaman giremiyorum ama hergün takip ediyorum gelişmeleri:)malum ev iş derken anca bu saatlerde girebiliyomm bende 2.aşılamamı yaptırmak istiyodum ama maalesef eşim ameliyat olacak 4 5 ay kadar ara verecez mecburen ben tedavi için acele ediyorum sanki sürekli bişeyler engelliyor tedavi sürecini hayırlısı olur inşallahh görüşmek üzere inşallah
kızlar merhaba
ben de bugün aşılama için ya allah bismillah dedim
bugün, gonal f iğnelere başladım. inşallah tutar ilk aşılamam.
iğne kullananlara bir sorum olacak bu iğneleri siz kendiniz mi vurdunuz ya? ben biraz tırstım için açığı
acaba hastanede mi vurdursam yaa
yanlış bişey yaparsam diye korkuyorum
canım iyiyim 3 gündür girmedim misafirim geldi bir gün diğer günlerde kafamı koyduğum yerde uyuduğum için hiç giremedim bugun doktora gittim 10mm olmuş buyumuş bir haftada 26'sında gene gideceğim kalp atışlarını duymak için kalp atışlarını duyduktan sonrada belli beşlı testler isteyeceğim dedi şimdi ayın 26 bekliyorum şimdilik herşey güzel gidiyor allaha şükür bir sorunum yok miğde bulantım kusmam da yok sadece uykum var ve aç kalınca biraz başım dönüyor sen nasılsın canım
bencede begum ne zmaan evlencen evlendım ne zaamn bebek yapcan ya sızene keyfımmısınız begummm sorun kımde dıyolar ya ananda dıyesım var da terbıyemı bozmuorm
Hic sormayin ya deli ediyolar beni yabanci insanlari anlarim tanimiyolar soruyolar ah su akrabalar varya hepsini bogasim var olsa duyarsiniz zaten niye sorup beni strese sokuyosunuz
canım iyiyim 3 gündür girmedim misafirim geldi bir gün diğer günlerde kafamı koyduğum yerde uyuduğum için hiç giremedim bugun doktora gittim 10mm olmuş buyumuş bir haftada 26'sında gene gideceğim kalp atışlarını duymak için kalp atışlarını duyduktan sonrada belli beşlı testler isteyeceğim dedi şimdi ayın 26 bekliyorum şimdilik herşey güzel gidiyor allaha şükür bir sorunum yok miğde bulantım kusmam da yok sadece uykum var ve aç kalınca biraz başım dönüyor sen nasılsın canım
katılıyorum sözlendim nişan nezaman dediler nişan oldu düğün nezaman dediler düğün oldu bebek nezman dediler bebeğimiz olsun yine rahat vermezlerki 2.nezman derler
canım banada birisi sordu kızı bnle evlendi benden önce doğurdu
bana dediki kadın (annem yaaşında) ''yokmu daha bişi nekadar beceriksizsin kaç senedir bi yapıpda şuraya çıkamadın ben olsaydım şimdi yee oooo ''dedi çok sinirlendim
dedimki ''o nasıl laf yenge senin benim dememlemi hadi bakalım yaratabiliyorsan saçının bi teli yarat görim nedn bu kadar büyükleniyorsun senden büyük allah var '' böyle diyince kızardı bozardı kadın
çok ne deddiğini bilmeyen insan var allahım akıl fikir versin onlara