Benım de klomen cevap verdı göbekten ıgnelerle büyüdü yumurtalarımbende klomen tedavisi cevap vermedi bir türlü aşılamaya geçemedim ... inşallah nasib olur 2.5 YILDIR bebek istiyoruz nasib olur İNŞALLAHHHH...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım de klomen cevap verdı göbekten ıgnelerle büyüdü yumurtalarımbende klomen tedavisi cevap vermedi bir türlü aşılamaya geçemedim ... inşallah nasib olur 2.5 YILDIR bebek istiyoruz nasib olur İNŞALLAHHHH...
Pardon yanlış yazddım klomen cevap vermedııBenım de klomen cevap verdı göbekten ıgnelerle büyüdü yumurtalarım
canım az az ara ara var agrılarm kzuucum yıpratsamda yıpratasamda olacagı varsa olur ben elımden gelenı yapıyıorm gerısı allaha kalms takıyorm cnku bnden sonra evlenen herkesın bebegı var
canm ben 30kasımda 2. aşılamamı oldum ve hamileyim. sakın umudunu yitirme. ben üniverste hastanesinde oldum üstelik özele bile gitmedim ama oldu işte hiiiiç umudum yoktu bu defa ama oldu. seninde olcak canm yeterki peşini bırakma...
ahh canım sen böyle diyorsun ben 30 a merdicen dayadımm kuzum bırak arkadşaları falan benden kaç yaş küçük elimde büyümüş kuzenlerimin bebekleri var onları takarsak ohoo çıkamayız işin içinden onun var benim nedne yok olayını çoktan bıraktım yaa ne zaman pşan yapsam lmadı hep bir aksilik çıktı kaç senedir istiyorum ben o yüzde akışına bırakıyorum artk ama streste engel oluyor hormonları etkiliyor biliyorsun. Son umut tüp bebek zaten ben aşılamayı valla sırf aklımda kalmasın acaba yaptırsam tutar mıydı dememek için yaptırıcam en başında tek aşılama diyordum ama hem burada hem çevremde 2. aşılaması tutan çok kişi var bu yüzden denicem bir kre daha şansımı sonra yaza tüp bebek artık. Onda şans daha fazla benim tüm ümidim onda yanii.
Canımm tebrik ederim. Evet aşılamanın pek nerede yapıldığı önemli değilmiş yapılan işlem aynı sonuşta iğne, yumurta takibi ve rahime enjekte yani mühim olan doktorun iyi olması senin de zamanın gelmiş olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim ilki tutmadı, bir ay ara verdi doktorumuz bir daha ki aya 2. ye başlıcaz umarım turar bu sefer.
inş tutacak canmmm ama eğer olmazsada ümidinizi yitirmeyin nolur rabbim hayırlı sağlıklı bol bol bebişler versin :)) hayırlı haberlerrini bekliyoruz canmm
Valla bide Bana sorun oldum Suan evi temizliyorum allahim bizede nasip eder ins
Kuzucum ınsallah ıkıncı aşılamalarımız tutar yüzümüz güler bitanem
Kizlar benim yorgunluktanmi bilmiyorum sag tarafta cok agrim oldu normelde hic olmazdi ama hic Bugun oldu yorgunluktan heralde
hayırlı haftalar kızlarr nasıl gidiyoo bakim
kendine dikkat et kuzum dinlen biraz
ınsallah canım ınsallah hepımızınn yuzu gulsun ınsallahhİnşallah canım önce senden alalım güzel haberleri bir önce. Sonra sıra bana gelir belki.
gkcemm napıysonnn haftaya bugunnnn huhuuuu :))))))
ben ıyıyım bıtanem de kızdım o gelenlere ordu seklındeeeeIyim bitanem sen napiyosun dun biraz yoruldum ya onun acisini cekiyorum sancim var azda olsa
ben ıyıyım bıtanem de kızdım o gelenlere ordu seklındeeee
yormuslar gokcemııı yat ayaklarını uzat kuzumm ınsallah gecıcek su son 6 gunde
sende pazartsıye kadar test yapmcn dımı cnm ben hep once yapardm bu sefer nasıl drcm blmıorm ama durcam :)Ins cnm ya bir gecseydi su bir hafta daha dinleniyorum Suan Iyim napcaksin iste davet etdik bir kere :))))))))
kuzucum hosgeldın cok yogun yok ama arada gırıyo agrım.. bn sanmıyorm pozıtıf olcagnı ama artık hayırlısı dıyelımmnasılsınız bakalım?
beğüm hala kasık ağrılarının olması bence iyiye işaret bence hamile kalıcan canım bu ay canım,baksana topikte hamile kalmayan kalmıyo :)))
inşallah senin,angelin,dejavunun aşılaması,diğer yaptıranların ki tutar.
ya ben kübra-17 yi merak ettim 30 kasımda yaptırdığını söylemiş aşılamasını,buğün ayın 17 si,buğünlerde yapılan testler yalancı hamileliik çıkabiliyo,bu ay bat ne zaman,yani kesinmi,kan testide yaptırsa sonuç yine pozitif çıkar.
dejavu canım,görüşünde çok haklısın,sen uzattıkça konu uzayıp gidiyo,bu arada şuan kafam çok rahat,eşimin diğer işiylede uğraşmaya başladım o yüzden fazla aklıma gelmiyo..
sende pazartsıye kadar test yapmcn dımı cnm ben hep once yapardm bu sefer nasıl drcm blmıorm ama durcam :)