• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım az az ara ara var agrılarm kzuucum yıpratsamda yıpratasamda olacagı varsa olur ben elımden gelenı yapıyıorm gerısı allaha kalms takıyorm cnku bnden sonra evlenen herkesın bebegı var :(

ahh canım sen böyle diyorsun ben 30 a merdicen dayadımm kuzum bırak arkadşaları falan benden kaç yaş küçük elimde büyümüş kuzenlerimin bebekleri var onları takarsak ohoo çıkamayız işin içinden onun var benim nedne yok olayını çoktan bıraktım yaa ne zaman pşan yapsam lmadı hep bir aksilik çıktı kaç senedir istiyorum ben o yüzde akışına bırakıyorum artk ama streste engel oluyor hormonları etkiliyor biliyorsun. Son umut tüp bebek zaten ben aşılamayı valla sırf aklımda kalmasın acaba yaptırsam tutar mıydı dememek için yaptırıcam en başında tek aşılama diyordum ama hem burada hem çevremde 2. aşılaması tutan çok kişi var bu yüzden denicem bir kre daha şansımı sonra yaza tüp bebek artık. Onda şans daha fazla benim tüm ümidim onda yanii.

canm ben 30kasımda 2. aşılamamı oldum ve hamileyim. sakın umudunu yitirme. ben üniverste hastanesinde oldum üstelik özele bile gitmedim ama oldu işte hiiiiç umudum yoktu bu defa ama oldu. seninde olcak canm yeterki peşini bırakma...

Canımm tebrik ederim. Evet aşılamanın pek nerede yapıldığı önemli değilmiş yapılan işlem aynı sonuşta iğne, yumurta takibi ve rahime enjekte yani mühim olan doktorun iyi olması senin de zamanın gelmiş olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim ilki tutmadı, bir ay ara verdi doktorumuz bir daha ki aya 2. ye başlıcaz umarım turar bu sefer.

Son düzenleme:
ahh canım sen böyle diyorsun ben 30 a merdicen dayadımm kuzum bırak arkadşaları falan benden kaç yaş küçük elimde büyümüş kuzenlerimin bebekleri var onları takarsak ohoo çıkamayız işin içinden onun var benim nedne yok olayını çoktan bıraktım yaa ne zaman pşan yapsam lmadı hep bir aksilik çıktı kaç senedir istiyorum ben o yüzde akışına bırakıyorum artk ama streste engel oluyor hormonları etkiliyor biliyorsun. Son umut tüp bebek zaten ben aşılamayı valla sırf aklımda kalmasın acaba yaptırsam tutar mıydı dememek için yaptırıcam en başında tek aşılama diyordum ama hem burada hem çevremde 2. aşılaması tutan çok kişi var bu yüzden denicem bir kre daha şansımı sonra yaza tüp bebek artık. Onda şans daha fazla benim tüm ümidim onda yanii.

Canımm tebrik ederim. Evet aşılamanın pek nerede yapıldığı önemli değilmiş yapılan işlem aynı sonuşta iğne, yumurta takibi ve rahime enjekte yani mühim olan doktorun iyi olması senin de zamanın gelmiş olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim ilki tutmadı, bir ay ara verdi doktorumuz bir daha ki aya 2. ye başlıcaz umarım turar bu sefer.

Kuzucum ınsallah ıkıncı aşılamalarımız tutar yüzümüz güler bitanem

inş tutacak canmmm ama eğer olmazsada ümidinizi yitirmeyin nolur rabbim hayırlı sağlıklı bol bol bebişler versin :)) hayırlı haberlerrini bekliyoruz canmm

inşallah canım rabbim isteyen herkezin yüzünü güldürsün
senin bebişinde sağıklı bi şekilde büyüsün karnında sağlıklı bi doğum yaparsın inşallah cnm
Valla bide Bana sorun oldum Suan evi temizliyorum allahim bizede nasip eder ins

kendini çok yorma canım dikkatli ol bebişim

nasılsınız bakalım?

beğüm hala kasık ağrılarının olması bence iyiye işaret bence hamile kalıcan canım bu ay canım,baksana topikte hamile kalmayan kalmıyo :)))

inşallah senin,angelin,dejavunun aşılaması,diğer yaptıranların ki tutar.

ya ben kübra-17 yi merak ettim 30 kasımda yaptırdığını söylemiş aşılamasını,buğün ayın 17 si,buğünlerde yapılan testler yalancı hamileliik çıkabiliyo,bu ay bat ne zaman,yani kesinmi,kan testide yaptırsa sonuç yine pozitif çıkar.

dejavu canım,görüşünde çok haklısın,sen uzattıkça konu uzayıp gidiyo,bu arada şuan kafam çok rahat,eşimin diğer işiylede uğraşmaya başladım o yüzden fazla aklıma gelmiyo..

nasılsınız bakalım?

beğüm hala kasık ağrılarının olması bence iyiye işaret bence hamile kalıcan canım bu ay canım,baksana topikte hamile kalmayan kalmıyo :)))

inşallah senin,angelin,dejavunun aşılaması,diğer yaptıranların ki tutar.

ya ben kübra-17 yi merak ettim 30 kasımda yaptırdığını söylemiş aşılamasını,buğün ayın 17 si,buğünlerde yapılan testler yalancı hamileliik çıkabiliyo,bu ay bat ne zaman,yani kesinmi,kan testide yaptırsa sonuç yine pozitif çıkar.

dejavu canım,görüşünde çok haklısın,sen uzattıkça konu uzayıp gidiyo,bu arada şuan kafam çok rahat,eşimin diğer işiylede uğraşmaya başladım o yüzden fazla aklıma gelmiyo..
kuzucum hosgeldın cok yogun yok ama arada gırıyo agrım.. bn sanmıyorm pozıtıf olcagnı ama artık hayırlısı dıyelımm

canım sende artık psikiyatristliksin,hem tutmucak diyosun,hemde gün sayıyosun???????????????

sana anlatmak istediğim şey bu kuzum,paronayak oluyosun bu şekilde,yapma böyle minikkuşum,vallahi yapma,eğer bi sorun çıkmazssada 3.aşılamamı yaptıtırsam bat ımı bile düşünmücem,yani hesap yapmıcam,bu ayın sonunda bat ım bakalım ne olucak dr ne yapıcak,bi taraftanda mantar oluşmuş,şimdi onun tedavisnide oluyorum,çoookk kaşınıyooo :)))))

Back