• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yemın ederm aynı seyı ben dıyorum vurcam poposuna neden gec geldım yavrum dıyıcem..
bence bızım bebeklerımız naz yapıyoo nazlılar :))
allahım bı sana ınanır bır senı bılırız sen bızım yuzumuzu guldur kurban oldugum.. amınnn
bu arada fece den ekleyelım bırbrımızı...

Amin cnm amin ins bir gun bizde gulcez ama fakti var iste sen ne yaparsan yap isminizi verirseniz ekleye bilirim

ınatcı bebekler ıste :) kac yasndasn cnm sen aman masallah bıseyın olmasn

sen yeni evlisin galiba şekerim kaç yıllıksın yada aylık

bnce tedaviye nekadar erken başlanırsa o kadar iyi erken tehşis herzaman için iyidir

29 yaşındayım..3,5 yıldır evliyim..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :1: zaten yaşımla ilgili sanırım bu bekleme.

29 yaşındayım..3,5 yıldır evliyim..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :1: zaten yaşımla ilgili sanırım bu bekleme.

bnde 3.5 yıllık evliyim 21 yaşındayım cnm kötü birşey çıkmadığına göre seninkide sebebsiz infertilite hayırlısı canım yeni başlamışsın tedaviye olacak inşallah

Son düzenleme:
bnde 3.5 yıllık evliyim 21 yaşındayım cnm kötü birşey çıkmadığına göre seninkide sebebsiz infertilite hayırlısı canım yeni başlamışsın tedavi

kııızzzzzzz interfilite de ne demek? hiç bilmiyorum..sen de küçük evlenmişsin..hadi hayırlısı

kııızzzzzzz interfilite de ne demek? hiç bilmiyorum..sen de küçük evlenmişsin..hadi hayırlısı

evet biraz küçük oldu ama bn memnunum infertilite kısırlık diye geçiyo ama evlerden ırak kısır değiliz yani

infertilite bi bölüm cnm bebk isteyenlerin gitti bi bölüm

evet biraz küçük oldu ama bn memnunum infertilite kısırlık diye geçiyo ama evlerden ırak kısır değiliz yani

infertilite bi bölüm cnm bebk isteyenlerin gitti bi bölüm

kısır olsak o kadar test yapıldı belli olurdu herhalde..doktorum aşılama da olmazsa rahim filminden söz etmişti..araştırdım,çok sancılı oluyormuşş..ona kalmayalım :45:

kısır olsak o kadar test yapıldı belli olurdu herhalde..doktorum aşılama da olmazsa rahim filminden söz etmişti..araştırdım,çok sancılı oluyormuşş..ona kalmayalım :45:

bn rahim filmide çekildim kuşum biraz sancılı evet ama korkma çektirmende fayda var ben marmara eğtim ve araştırma hastanesi gidiyorum

canım orası bölüm bölüm mesela hamile bi bayan kadın hastalıklarına almıyo randevuyu gebe polikliniğine alıyo

yani hamileler gebe bölümünde bakıyo sadece

bebek düşünenler infertilite(kısırlık) bölümüne gidiyo

kadın hastalıkları bölümüde sadece hastalığa bakıyo gebe ve bebek düşünenlere bakmıyor

canım yanlış felan anlama infertilite dedim diye

rahim filminde tıkalı tüp damar varmı ona bakıyorlar bnm temz çıktı
işte infertilite bölümüne giden hastadan
RAHİM FİLMİ (HSG)
RAHİM AĞZI KANSERİ TARAMASI (SMEAR TESTİ)
HORMON TESTİ
EŞİNDEN SPERM TESTİ
istiyorlar canım detaylı bi şekilde inceliyorlar canım

Son düzenleme:
Herkes tanitti kendini bende tanitiyim ben 22yasindayim 5yillik evliyim

ben yaşlı kaldım aranızda.:1:

bn rahim filmide çekildim kuşum biraz sancılı evet ama korkma çektirmende fayda var ben marmara eğtim ve araştırma hastanesi gidiyorum

canım orası bölüm bölüm mesela hamile bi bayan kadın hastalıklarına almıyo randevuyu gebe polikliniğine alıyo

yani hamileler gebe bölümünde bakıyo sadece

bebek düşünenler infertilite(kısırlık) bölümüne gidiyo

kadın hastalıkları bölümüde sadece hastalığa bakıyo gebe ve bebek düşünenlere bakmıyor

canım yanlış felan anlama infertilite dedim diye

rahim filminde tıkalı tüp damar varmı ona bakıyorlar bnm temz çıktı
işte infertilite bölümüne giden hastadan
RAHİM FİLMİ (HSG)
RAHİM AĞZI KANSERİ TARAMASI (SMEAR TESTİ)
HORMON TESTİ
EŞİNDEN SPERM TESTİ
istiyorlar canım detaylı bi şekilde inceliyorlar canım

benim sadece rahim filmi eksik..beklesin bakalım biraz daha..olmazsa zaten doktorumun aklında..infertiliteye baktım şimdi gebe kalma zorluğu diye geçiyor.bizimki de o değilmi zaten .. :) doktorum yaşıma bağlıyor ama beklicez görücez :34:

Son düzenleme:
ben yaşlı kaldım aranızda.:1:

benim sadece rahim filmi eksik..beklesin bakalım biraz daha..olmazsa zaten doktorumun aklında..infertiliteye baktım şimdi gebe kalma zorluğu diye geçiyor.bizimki de o değilmi zaten .. :) doktorum yaşıma bağlıyor ama beklicez görücez :34:

doktorlara bakma kuşum yaşın okadar büyük değilki bizim bi komşu ilk evliliğinde olmadı bebeği 2. evliliğini yaptı 38 yaşında hemen hamile kaldı

senin normal yaşın bizim yaşlar küçük biz erken evlendik ona bakarsan bana her gören diyo çok küçüksün diye ama yaşla ilgsi yok ya rabbim verice zamanı biliyo onun için bekletiyo bizi

O Cocukta hayirliisiyla aramiza katilcak ins o zaman kelimeni tamamliycaz:)))))
o çocuk olnana kadar pes etmek yokk

Back