- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
gelse bir dert gelmese bir dert allah gönlüne göre versin canım iğneyle bir haftada gelişiyor direk kana karıştığından etkisini gösteriyor
kızlar ben menogon iğne kullanıyorum siz iğnelerinizi nasıl oluyosunuz doktor bana 2 toz 1 sumu ne dedi ben tam anlamadım:44: ebede pek anlamıyor gibi ya yanlış yaptırdıysam korktum lütfen cevap verirmisiniz
bende menogon igne vuruluyorum bir toz bir su karistiriyor kalcadan yapiliyo igne bana 1toz 1su folukullerimi gelistiriyor demekki doktorun sende dozu arttirmis 1+1 senin yumurtalarini gelistirmiyor. 1+2 yapmis daha iyi sonuc almak icin benim bildigin bu ilk kullandigimda doktorum eger istedigiz gibi gelismezse yumurtalar dozu arttiririz demisti bana bir sonraki asilama icin neyseki 1+1 yeterli geldi umarim aciklayici olmusumdur
bende menogon igne vuruluyorum bir toz bir su karistiriyor kalcadan yapiliyo igne bana 1toz 1su folukullerimi gelistiriyor demekki doktorun sende dozu arttirmis 1+1 senin yumurtalarini gelistirmiyor. 1+2 yapmis daha iyi sonuc almak icin benim bildigin bu ilk kullandigimda doktorum eger istedigiz gibi gelismezse yumurtalar dozu arttiririz demisti bana bir sonraki asilama icin neyseki 1+1 yeterli geldi umarim aciklayici olmusumdur
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum ama aşılama sürecinde hep takip ettim gerek umutlandım gerekse umutsuzluğa kapıldım benim 25 ekimde aşılamam yapıldı ve dün test günümdü çok şükür kü hamileyimmm çok zor bi süreç hepinizi çok iyi anlıyorummm allah herkese en kısa zaman da nasip etsinn
Pazartesiden itibaren baslasan igneye bir haftaya gelisir benim bir haftaya gelisiyor ayin 28 den once olur sanirim ama sen genede doktoruna danis doktorun daha iyi bilir umudumuzu kaybetmemeliyiz canim birseyler deniyoruz cabaliyoruz hepsi umut ettigimizden dolayi rabbim insalllah bizlerede nasip edecek
Bende rapor alamayi dusunuyorum ilk asilamamda almamistim pisman oldum insan dinlenmek istiyor asilamdan sonra biraz kanama oluyor agri oluyor en az 2 gun evde olmak gerekli bende kayinvalidemle karsilikli oturuyorum gecen asilama gunu ise gitmeyince sordu niye gitmedin diye idrar yollarim enfekson kapmis demistim inanmisti ortada birsey yokken soylemek istemiyorum benim derdim bana yetiyor ogrendiklerinde soracaklar surekli gerek yok
Catlama ignesi kullanmiyomusun catlama ignesi ile catlamasi lazim menogondan haric pregnl 5000den iki kutu toplamdan 10000 lik vuruluyorum 36 saat sonra yumurta catliyor
Bende gittigim yerden almamistim raporum saglik ocagina gittim konuyi soyledim hemen verdi dr o yuzden is yerine verincede sorun olmadi bende oturark calisiyorum isimde rahat ama ikk asilamamda anladimki sinlenmek gerekiyo benim ikinci asilamam icin pazartesi doktora gidecegim ozaman belli olcak 6 gundur igne vuruluyorum carsamba olur herhalde asilamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?