Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yarın test yaptırcam canım allah yüzümü gldürür inş

İnşalah canım dua edicem saa bugün duşumuda alayım da dün işendim bir abdest aldım okudum bugün banyo mu yapayım abdestimi alayım okurken sana da okurum canım. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

çok uzun değil canım 4-5 saatlik bi yol,zannetmiyorum canım artık ümidim iyice tükendi,inşallah sen güzel bi sürpriz yaparsın senden alırız güzel haberi,bize umut olursun,yarın mı yaptırıcan testi?

inşallah olmazssın canım,inşallah hamişsindir...buğün cuma akşamı bende birazdan duşa giricem bol bol dua edicem hepimize isim isim,inşallah kabul eder rabbim.

ben kaçtım canım..ayyyy bu arada ben burda olmazssam nasıl öğrenicem haberleri yaaaaaaa(((

neyse bakarım artık bi çaresine.

canım kanda bellı olur umudunu yıtırme daha.. ayrıca benım arkadasımın 3.asılaması tuttuu gozumle gordum hastaneye gttk sonucu aldık 7 aylk hamıle suan oglu olcak.. bnde ılkınde tutmuycagını bılıodum 2.ye kısmet artık umutluyumm bu sefer ılkınde umudum hıc yoktu

hayırlısı evet canım.. neden 2 de sansın yukselıyo dıyolar kı onu anlamadım doktr oyle bısey yok dedı ama

kızlar doktorumu aradım normal günümde adet olmam gerekiyomuydu diye...uyuz kadın ya..progestanı 10 gün kullanıp bırakcaktın dedi..ben kullanmaya devam ediyom aşılamadan beri...progestan kullanımı adeti geciktirrmi kızlar moralim bozuldu ya...madem 10 gün kullanılcaktı niye sölemedin bana...adet olursan kullanmayı bırak demişti sadece bana.

kızlar yarın adetimin 3,günü doktora gidicem doktor istersen bi ay ara verelim sonra yapalım 2. aşılamayı dedi yarın fikrimi söylücem
ben pek ara vermek istemiyorum hemen 2. yapsın olmazsa
3.de ara vereyim diyorum sizce ne yapmayım kızlar fikir verir misiniz

ilk aşılamadan sonra ara veren varmı aranızda ??

cnm bnde yrn 11 de gtcm ara vermıcem ıkıye gecıom bn 3de ara vercem

canım ben progestan jel kullandım hap degıl negatıfı gorunce bıraktm ben.. sende artık kendını yıyecegnı kanda baktr kuzum 14.gun bugun yaptr sonuc ıyı olck bak bn ınanıorm

çok kötüyüm ben..onu kullandığımdan adet olmadım belki bebek fln yoktur bnce..testte yaptırmıycamn aptal gibi içimde hep bi umut vardı

çok kötüyüm ben..onu kullandığımdan adet olmadım belki bebek fln yoktur bnce..testte yaptırmıycamn aptal gibi içimde hep bi umut vardı

canım bı sılkelen kendıne gel ya aaa cokk ayıpp benım tutmadı ben napıyım oldurıyım mı kendımı gunaha gıryosun boyle allahtan hayırlısını ıste canım benım.. hayırlıysa olsun ben sende olumlu hıssedıyorum... hadı guzel haberler ver bıze.. kanda baktır bak bazısnda kıst oluyoms ılaclrdan doktr dedı adet olamazms oylede.. hadı ccnm hakkında hayırlısı

canım ya çok kötü oldum okudukca

bende yarın test yaptıracam inş olumlu sonuçlar alırız....

Yaa canım neredesin sen çok merak ettim seni face da girmiyorsun yaa yarın mıtlaka testten sonra face gr olumu olumsuz haber ver bana olur mu face da değilsem mesajdan yaz. Evdeyim ben izin aldım ya 3 gün eşim gitti diye sık sık bakarım canımm.. Hadi hayırlsı güzel sonuçlarla gel bana da umut ol tatlımm.

canım sen progestan hap kullandınmı..kullanıyomusun hala

canım progestan gecikme yapmaz bence neden yapsın ki yani doğal birşey bu kimyasal değil hamileliği boyunca da düşük tehdidi olanlar kullanıyor genelde testte belli olana kadar kullanılır zaten doktorun neden 10 gün kullan demiş anlamadım hatta muayenede düşük riski görülürse de devam edilir kanama falan olursa Allah korusun sen yarın test yaptır inşallah güzel haberlerle gel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…