• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yarın test yaptırcam canım allah yüzümü gldürür inş

İnşalah canım dua edicem saa bugün duşumuda alayım da dün işendim bir abdest aldım okudum bugün banyo mu yapayım abdestimi alayım okurken sana da okurum canım. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

çok uzun değil canım 4-5 saatlik bi yol,zannetmiyorum canım artık ümidim iyice tükendi,inşallah sen güzel bi sürpriz yaparsın senden alırız güzel haberi,bize umut olursun,yarın mı yaptırıcan testi?

inşallah olmazssın canım,inşallah hamişsindir...buğün cuma akşamı bende birazdan duşa giricem bol bol dua edicem hepimize isim isim,inşallah kabul eder rabbim.

ben kaçtım canım..ayyyy bu arada ben burda olmazssam nasıl öğrenicem haberleri yaaaaaaa:((((

neyse bakarım artık bi çaresine.

hayırlısı olsun canım,üzülmek yok,iradenden dolayıda tebrik ederim seni benim gibi olmadın:)) bende eşimle konuştum şimdilik tüp bebeğe sıcak bakmıyo anlıcan 3.aşılama için start vericem bende,buğün 14.günüm test yaptım negatif,yarın olurum heralde,ondan sonrada 3.aşılama inşallah,hiç umudum yok ama:((

canım kanda bellı olur umudunu yıtırme daha.. ayrıca benım arkadasımın 3.asılaması tuttuu gozumle gordum hastaneye gttk sonucu aldık 7 aylk hamıle suan oglu olcak.. bnde ılkınde tutmuycagını bılıodum 2.ye kısmet artık umutluyumm bu sefer ılkınde umudum hıc yoktu

yaa öyle mi hayırlısı olsun ne diyeyim başla tabi 2. aşılama da şans yükseliyor zaten ilk aşılamada şans daha az. Yılmadan devam edicez istediğimizi elde edene kadar.

canım sen test yapmadın mı daha günün gelmedi mi senin seni merak ettim.

hayırlısı evet canım.. neden 2 de sansın yukselıyo dıyolar kı onu anlamadım doktr oyle bısey yok dedı ama

kızlar doktorumu aradım normal günümde adet olmam gerekiyomuydu diye...uyuz kadın ya..progestanı 10 gün kullanıp bırakcaktın dedi..ben kullanmaya devam ediyom aşılamadan beri...progestan kullanımı adeti geciktirrmi kızlar moralim bozuldu ya...madem 10 gün kullanılcaktı niye sölemedin bana...adet olursan kullanmayı bırak demişti sadece bana.

kızlar yarın adetimin 3,günü doktora gidicem doktor istersen bi ay ara verelim sonra yapalım 2. aşılamayı dedi yarın fikrimi söylücem
ben pek ara vermek istemiyorum hemen 2. yapsın olmazsa
3.de ara vereyim diyorum sizce ne yapmayım kızlar fikir verir misiniz

ilk aşılamadan sonra ara veren varmı aranızda ??

kızlar yarın adetimin 3,günü doktora gidicem doktor istersen bi ay ara verelim sonra yapalım 2. aşılamayı dedi yarın fikrimi söylücem
ben pek ara vermek istemiyorum hemen 2. yapsın olmazsa
3.de ara vereyim diyorum sizce ne yapmayım kızlar fikir verir misiniz

ilk aşılamadan sonra ara veren varmı aranızda ??
cnm bnde yrn 11 de gtcm ara vermıcem ıkıye gecıom bn 3de ara vercem

canım ben progestan jel kullandım hap degıl negatıfı gorunce bıraktm ben.. sende artık kendını yıyecegnı kanda baktr kuzum 14.gun bugun yaptr sonuc ıyı olck bak bn ınanıorm

çok kötüyüm ben..onu kullandığımdan adet olmadım belki bebek fln yoktur bnce..testte yaptırmıycamn aptal gibi içimde hep bi umut vardı

çok kötüyüm ben..onu kullandığımdan adet olmadım belki bebek fln yoktur bnce..testte yaptırmıycamn aptal gibi içimde hep bi umut vardı

canım bı sılkelen kendıne gel ya aaa cokk ayıpp benım tutmadı ben napıyım oldurıyım mı kendımı gunaha gıryosun boyle allahtan hayırlısını ıste canım benım.. hayırlıysa olsun ben sende olumlu hıssedıyorum... hadı guzel haberler ver bıze.. kanda baktır bak bazısnda kıst oluyoms ılaclrdan doktr dedı adet olamazms oylede.. hadı ccnm hakkında hayırlısı

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara g...özlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

...Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek.

canım ya çok kötü oldum okudukca :(

bende yarın test yaptıracam inş olumlu sonuçlar alırız....

Yaa canım neredesin sen çok merak ettim seni face da girmiyorsun yaa yarın mıtlaka testten sonra face gr olumu olumsuz haber ver bana olur mu face da değilsem mesajdan yaz. Evdeyim ben izin aldım ya 3 gün eşim gitti diye sık sık bakarım canımm.. Hadi hayırlsı güzel sonuçlarla gel bana da umut ol tatlımm.

canım sen progestan hap kullandınmı..kullanıyomusun hala

canım progestan gecikme yapmaz bence neden yapsın ki yani doğal birşey bu kimyasal değil hamileliği boyunca da düşük tehdidi olanlar kullanıyor genelde testte belli olana kadar kullanılır zaten doktorun neden 10 gün kullan demiş anlamadım hatta muayenede düşük riski görülürse de devam edilir kanama falan olursa Allah korusun sen yarın test yaptır inşallah güzel haberlerle gel..

Back