• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben oldum aşılama ama tutmadı...bugün adet oldum..senin için sölüyorum canım çok umut bekleme aşılamadan.garanti yöntem değil..tutanda var ama tutmayan daha çok...çok kolay bi işlem 2 dk sürmüyo.sonrasında 3 gün kendine dikkat sonrasındada agır iş yapma yeter...canın acımıyo işlem sırasında kendini kasma yeter

üzüldm senın için canım.hayırlısı olsun bidahakine olur insallah.anladım cnm yani genel sonucu pozitif değil.ama benım gebeliğe engel hiçbir durumum yok eşiminde öyle.bilmiyorum belkide sanstan olmadı.1,5 yıldır ugrasıyoruz bide aşılama deneyelim dedik.cevapladığın için ayrıca tesekkur ederim:)

kızlar test yaptırdım bugün sonuç negatif :( malesef bu seferde olmadı .yinede adet gününü beklicez dr ögle söyledi ...

ya bu ay daha çok mu negatif oldu üzülme desem de olmayacak ama toparlan her yeni gün umut besler umudunu kaybetme bir gün sende anne olacaksın inşallah

üzüldm senın için canım.hayırlısı olsun bidahakine olur insallah.anladım cnm yani genel sonucu pozitif değil.ama benım gebeliğe engel hiçbir durumum yok eşiminde öyle.bilmiyorum belkide sanstan olmadı.1,5 yıldır ugrasıyoruz bide aşılama deneyelim dedik.cevapladığın için ayrıca tesekkur ederim:)

İnş aşılamada yüzün güler canım..bizimkide sebepsiz infertelite.2,5 yıldır uğraşıyoruz bizde ama olmadı

Doktorumuz aynı ya seninle benimde içimi umutsuzluk kapladı bugün tüm gün öyleydi zaten. Hayırlısı gülüm ya senin bir çocuğun var hiç olmazsa bende o da yok negatif çıkarsa yoluma nasıl devam edicem onu da bilmiyorum yavaş yavaş negatife hazırlmaya başladım kendimi ilk seferde tutan o kadar az ki ben o kadar şasnlı olacağımı sanmıyorum kanı bile yaptırmış olmak için yaptırcam heralde bakalım. Sende üzülme canım Rabbim bilir en iyisini olmadıysa vardır bir hayrı.

canım belli olmaz belkide seninki tutmuştur bende şimdi ne yapacagıma karar veremedim ara versemmi ki diye düşünüyorum bakalım artık vardır herseyde bi hayır ....

canım belli olmaz belkide seninki tutmuştur bende şimdi ne yapacagıma karar veremedim ara versemmi ki diye düşünüyorum bakalım artık vardır herseyde bi hayır ....

canım arka arkaya yaptırdıysan aşılamaları ara ver bence hiç olmzsa bir ay sonra tekrar denersin nornalde deneyin bu arada aşılamadan sonra gebe kalan çok var.. Zaten aşılamada şans fazla değil ben baştan beri negatifi düşünmeye çalışıyorum ama aklıma hep pozitif haberi alacağım an geliyor heyecanlanıyorum ancak negatfi sonuca da hazırım beklediğim birşey. Hayalsiz de yaşanmıyor ama hayat umuttan ibaret.

merhaba kk lılar uzun süredir buralardayım ama size ilk kez yazıyorum sizden ricam. istanbul avrupa şafak hastanesinde asılama yaptıranlardan maliyetini ve asılamanın su ınternet sıtelerındekı gıbı sankı hepsni tıp uzmanları okuyacakmıs gibi yazılarn dısında kendi tecrubelerinizi ve ayrıntılarını dikkat edilmesi gerekn konular hakkında eger cok sey ıstemıyorsam benı aydınlatmanz:):16:

aşılamanın maliyeti her hastaneye göre değişiyor canım fiyatı hastane belirliyor aşılamayı folukul geliştirici iğnlerle yapıyolar iğneleri vurulmaya başladıktan sonra doktor seni cağıracak şu gün gel bu gün gel diye takip edecek kaç tane yumurta oluşacak diye yumurtalarında belli bir büyüklüge gelmesi beklenecek belli bir büyüklüğü geldiğinde sana çatlama iğnesi verecek onu vurulacaksın ve 36 saat sonra aşılama yapılacak bunların günü ve saatini doktorun belirleyecek canım aşılamada korkulacak birşey yok daha önce smir testi yaptırdıysan ona benziyor kendini kasmamaya çalış kasmassan bir şey hissetmezsin aşılamadan sonra ani hareketlerden kacının diyolar ağır kaldırma yüksek yerlere uzanma yorulma gibi günlük işlerine devam edebilirsin

aşılamanın maliyeti her hastaneye göre değişiyor canım fiyatı hastane belirliyor aşılamayı folukul geliştirici iğnlerle yapıyolar iğneleri vurulmaya başladıktan sonra doktor seni cağıracak şu gün gel bu gün gel diye takip edecek kaç tane yumurta oluşacak diye yumurtalarında belli bir büyüklüge gelmesi beklenecek belli bir büyüklüğü geldiğinde sana çatlama iğnesi verecek onu vurulacaksın ve 36 saat sonra aşılama yapılacak bunların günü ve saatini doktorun belirleyecek canım aşılamada korkulacak birşey yok daha önce smir testi yaptırdıysan ona benziyor kendini kasmamaya çalış kasmassan bir şey hissetmezsin aşılamadan sonra ani hareketlerden kacının diyolar ağır kaldırma yüksek yerlere uzanma yorulma gibi günlük işlerine devam edebilirsin

Tskkr ederm medıcana ıgnler ılaclar toplam 1500 tl.. Ama medıcna oshallı dha ucuz hstne var bnm dktrm burda dıe mecbr

cevaplarınız ıcın tesekkur ederim kızlar.

kızlar bugunde adet olum hiç umut kalmadı yani .....:(

Yaa canım üzüldüm gerçekten. Allah hayırlısını versin canım yaa üçüncüyü denemeyi düşünüyor musun. Benimde az kaldı ama korkuyorum valla benimde negatif olcak galiba hayırlısı hakkımızda canım..

selam kızlar bende pko hastasıyım 2 bucuk yıllık evlıyım 23 yasındayım hıc korunmamamıza ragmen bebiş sahıbı olamadk..defalarca doktora gıttım en son gecen ay ogrendım pko oldgumu.doktorum aşılama oldum 30 kasımda sabırsızlıkla 15 gunun gecmesını beklıyorum ınsallah sonucum pzıtıf olur.rabbıım ısteyen herkese annelıgı nasıp etsıın.umudunuzu kaybetmeyın o kotu duyguları yenıcezz ve bızde hamıle kalıcaz...

selamm ben adet oldum asılamm tutmadıı
inşş benden sonrakiler güsel haber verirler sansınız bol olsun

mrb kızlar bende 24 kasımda aşılamamı oldum bende normalde çarşamba gunu kanda bellı oluyormuş ama ben gunumun geçmesını beklıcem daha fazla hayal kırıklığına uğramak ıstemıyorum çünkü.aşılama yaptıranlar şimdilik belirtıler neler

selamm ben adet oldum asılamm tutmadıı
inşş benden sonrakiler güsel haber verirler sansınız bol olsun

canım üzüldüm gerçekten hayırlısını dilemekten başka çere yok benimde umudum azalıyor tutan o kadar az insan var ki benim mi olacak diyorum bazen umutlanıyorum ama çoğunlukla umutsuzum bakalım salı günü belli olacak bu belirsizlik.

mrb kızlar bende 24 kasımda aşılamamı oldum bende normalde çarşamba gunu kanda bellı oluyormuş ama ben gunumun geçmesını beklıcem daha fazla hayal kırıklığına uğramak ıstemıyorum çünkü.aşılama yaptıranlar şimdilik belirtıler neler

merhaba arkadaşlar bende 21 kasımda ilk aşılamamı oldum 10 gün progestan kullan dedi doktorum sonra 7 gün ara ver o arada hasta olmazsam hamillelik varmı diye bakılacak.dün ilacımın 10.günüydü.artık 7 gün daha nasıl geçer bilmiyorum stresten mahvoldum.ama aşılamadan sonra birkaç gün aralıklarla kasıklarımda belimde ağrılar oluyordu bugun dahada sıklaştı.benimde merak ettiğim forumlarda okuyorumda aşılamadan sonra gebelik belirtileri ile regl olma belirtileri aynı şimdi bu 7 gün daha nasıl geçecek ??? lütfen aynı durumda olan arkdaşlar varsa onların belirtileri neler merak ediyorum.rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla...

canım bende 2 defa aşılama gecırdım sonuc negatıftı bızde tüp bebek denedık ve hamd olsun ılk denemede tuttu canım benım belırtıler adet belırtılerıyle bırebır enazından benım oyleydı bende de cok kasık agrıları oluyordu heran adet olacakmısım korkusuyla yasadım ama nede olsa bu seferde tutmadı dıye uzuluyordum ınankı hamıle olmama ramen halen adet olacakmısım gıbı agrılarım var inş. bebısın sana tutunmustur...

İnş canım allahıma yalvarıyorum aglatmasın bizi daha çok...tüp bebek deyince içim tuhaf oluyo ağlamak geliyo ama napalım.cnım fiyat araştırdınmı sen ne kdar ortalama..bide zor biseymi yani can acıtan bişeymi acaba.yai aşılama gibi sonrasında ewe gidebiliyomusun...ben eger tüp yaptırırsam inş gerek kalmaz.eşimin annesine ve kendi ailemden başka kimseye sölemek istemiyorum

canım ben tüp bebek yaptırdım toplam 5 bin odedık ılaclar dahi...tüp bebek asılamadan bıraz farklı once asılamadı kı gıbı ıgneler kullanıyorsn sonra aneztesıyle yumurta toplama ıslemı yapılıyor bıraz agrı oluyor adet agrıları gıbı ıslemden sonra normal yasantına donuyorsunz zaten ondan sonra dr. kararıyla transfer ıslemı yanı yumurtalar gerı ıyade edlıyor bu ıslem 5 dk. ama benım ıcın en zoruydu cunku baya su ıcıyorsun kı rahım asagıya gelsın. 1 saat hastanede dınlenıyorsun ondan sonra evıne yoluorlar..tüp bebek ıslemı bu kadar gerıye sabırla beklemen gerekn 15 gun var ben 2 basarısz asılamamda cok dınlendım ama bu sefer 15 gun boyunca gezdım dolastım yemek temızlık yaptım yanı yataga kendımı baglamadım cok sukur sımdı hamıleyım darısı senınde basına inş. anlattıklarım la inş. yardımcı olabılmısımdır. merak ettıgın baska bısey varsa sorabılırısn canım.

Back