- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen progestan hap kullandınmı..kullanıyomusun hala
baştan sana söylememişmi doktorun şukadar gün kullan sonrasında kullanma ben hiç kullanmadım canım dediğim ilaçtan dotoruna sorsaydın keske ilaç regl geçiktirirmi diyekızlar doktorumu aradım normal günümde adet olmam gerekiyomuydu diye...uyuz kadın ya..progestanı 10 gün kullanıp bırakcaktın dedi..ben kullanmaya devam ediyom aşılamadan beri...progestan kullanımı adeti geciktirrmi kızlar moralim bozuldu ya...madem 10 gün kullanılcaktı niye sölemedin bana...adet olursan kullanmayı bırak demişti sadece bana.
kızlar günaydın hayırlı cumalar herkese bu mübarek günde güzel haberler almanız dileyigle...
adet oldum ben kızlar moralim çok kötü...
hayırlı aksamlar kıslar
bende yarın kaan testi yaptırcam
hiiç bi belirtim yok ama sadece akıntım onu da başka topink de
okudum progeston hapı yapıyormuss yarın tokat gibi sıfırı
almakdan cok korkuyorum ama kan testi yapmazsam da catlıcam
inş bebegimi nasip etmiştir allahım
üzülme tatlım diye bilecek pek bir kelime yok canım ne desek ne yapsak olmuyor üzülme demekten başka inşallah önümüzdeki aya canım bende hastalanacağım gibi kasıklarım belim ve göğüslerim ağrıyo ne yapalım kısmete değilmiş banada tüp bebek yolu görünüyor ((
inş canım allahıma yalvarıyorum aglatmasın bizi daha çok...tüp bebek deyince içim tuhaf oluyo ağlamak geliyo ama napalım.cnım fiyat araştırdınmı sen ne kdar ortalama..bide zor biseymi yani can acıtan bişeymi acaba.yai aşılama gibi sonrasında ewe gidebiliyomusun...ben eger tüp yaptırırsam inş gerek kalmaz.eşimin annesine ve kendi ailemden başka kimseye sölemek istemiyorum
Adet oldum ben kızlar moralim çok kötü...
İnş canım allahıma yalvarıyorum aglatmasın bizi daha çok...tüp bebek deyince içim tuhaf oluyo ağlamak geliyo ama napalım.cnım fiyat araştırdınmı sen ne kdar ortalama..bide zor biseymi yani can acıtan bişeymi acaba.yai aşılama gibi sonrasında ewe gidebiliyomusun...ben eger tüp yaptırırsam inş gerek kalmaz.eşimin annesine ve kendi ailemden başka kimseye sölemek istemiyorum
canım ya ne desem bilmiyorum umutluydum ben senden. Ama yılmak yok canım nasıl olursa olsun bu bebek gelecek bir şekilde ucunda ona kavuşmak varsa herşeyi denicez tüp bebek yaptıranlar nasıl yaptırıyorlar kaç sefer deneyenler var. Rabbim elbet bakacak yüzümüze Can acıtan birşey olduğunu sanmam aynı aşılamadaki gibi sadece daha yüksek dozda iğne kullanıyorsun daha çok yumurta olması isteniyor çünkü büyüyebilen hepsini topluyorlar. Toplama işleminde anestezi alıyorsun zaten hissetmezsin transferde anestezi yok ama aşılama gibi düşün bunda spermi değil de embriyoyu koyuyorlar rahmine öyle yani. Allah yar ve yardımcımız olsun.
İnş canım korkuyorum işte tüp bebek denilince.allahım inş gerek kalmaz tüpe...kaç dk sürüyo acaba aşılama gibidir inş...
özge cnm tedavin hayırlı olsun umarım en kısa zamanda yüzün güler
ben ilk aşılamamı bu ay oldum ve olumsuz çok mutsuzum bizimki sebebi belirlenemeyen infertilite doktorlar o daha zor diyo bi sebebi olsa onu iyileştiririz ama yok nedn olmadığını bilemiyoruz diyo
yani bi sebebin olduğu sevinmen bile lazım yani sebebsiz yere 3 senedir bekleyişteyiz
sen hiç stres sıkıntı yapma en önemli o
canım daha çok yeniymişsin sana çevrenden bebek soranlara evliğimin tadını çıkarcam 1 2 sene düşünmüyorum de ki
duyduğun laflardan başın ağrımasın dualarımız seninle bizlere de bol dua et..
ne mutluki sana erken teşhis olmuşsunuz,hiç moralini bozma,bu durumlarda moral çok önemli,inşallah en kısa zamanda sorunların üstesinden gelir,güzel haberler verirsin bize.
merhaba kk lılar uzun süredir buralardayım ama size ilk kez yazıyorum sizden ricam. istanbul avrupa şafak hastanesinde asılama yaptıranlardan maliyetini ve asılamanın su ınternet sıtelerındekı gıbı sankı hepsni tıp uzmanları okuyacakmıs gibi yazılarn dısında kendi tecrubelerinizi ve ayrıntılarını dikkat edilmesi gerekn konular hakkında eger cok sey ıstemıyorsam benı aydınlatmanz:)
kızlar test yaptırdım bugün sonuç negatif malesef bu seferde olmadı .yinede adet gününü beklicez dr ögle söyledi ...
kızlar test yaptırdım bugün sonuç negatif malesef bu seferde olmadı .yinede adet gününü beklicez dr ögle söyledi ...