Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın canım nasılsın haftasonundan beri umarım iyisindir ağrıların geçmiştir inşallah benim sonucu öğrenmeye 1 haftam kaldı

iyiyim canım dün dinlendiğim pek söylenemez yardım edecek kimse olmayınca ve anneme de aşılamayı söylemeyince iş başa düştü eşimi gönderdim pazara kaynanam pırasa istemişti e onlarda bilmyor zaten aşılamayı onu yaptım zeytinyağlı, kendimize bu akşam için ıspanak yaptım beyazlar vardı ütüledim renkliler attım makineye napıyım ama iyiydim sol tarafta hassaslık var bazen de çok az karnıma sancı giriyor o kadar. Bugün işteyim gayet iyiyim neyse ki rahatım burda pc başındayım sürekli öğrenciler tenefüste gelşiyor kitap fişlerini kendiler bulup getiriyorlar bana ben işlemleri yapıyorımö kitap verme alma durumunda onlar derse girince rahat zaten. Canım sen kaçında aşılama olmuştun ki daha bir haftan var. Bana dr 10 gün sonra kontrol dedi erken gibi geldi ama ben aşılamanın üzerine bir 14 gün sobra gitmek istiyordum aslında ama dr öle deyince haftaya salıya randevumu aldım ben hiçbirşey düşünümyorum nötrüm nornal hayatıma bakıyorum aşılama yaptırmışım gibi düşünmek istemiyorum.

evde iş bitmiyor evde olunca canım sen yapmazsanda kimse yapmıyor bu benim 2 aşılanan ilk aşılamada 8 gün önceden regl oldum ve ilk aşılamadaki belirtilerim var canım benim doktorum regl tarihim geçtikten 2 gün sonra test yapmamı istedi regl tarihine kadarda çağırmadı ya hasta olursam gidicem yada hamile kalırsam sordum neden diye vurulduğum çatlama iğnesi hamilelik hormonu içerdiğinden regl tarihine kadar yapacağım testlerde sonucun pozitif çıkacağını çıkan sonucun yanıltacağını söyledi o yüzden regl tarihinin geçmesini beklemem gerekiyor canım bende ilk aşılamam kadar düşünmüyorum ilk aşılamada takvim elimden düşmüyordu şimdi pek öyle değilim olmazsa da zaten tüp bebek deneyeceğim birazda tüp bebeğe odaklandım belkide ondan çok takmıyorum :44::44::44::44:

100 fatiha okudum canım allah kabul etsin hepimize gönlümüzdekini versin

okuduysanız 1 tane fatihayı okuyup son duasını yapacağım bana haber verin
kaplang:300 okundu

serenes:100
leyla4627:400
basakbas:100 okundu
sedefekrem:100 okudundu

toplam:1000
kalan:1

bu kaçıncı günün şimdi canım beni çağırdı işte 10 gün sonraya belki de o zamana kadar çatlatmanın etkisi kalmıyordur zaten döllenmeden 5. gün sonra tüplerde oluşan embriyo rahime yerleşiyor bir beş gün sonrada hcg salgılamaya başlıyordur heralde kanda çıkar diye düşünüyorum. Zaten bazısı döllenmeden 8-9 gün sonra öğreniyor kanda. Bana test yapcam demedi 10 gün sonra kontrol dedi ama test yapar heralde başka neye bakacak ki. Olumsuz düşünme canım sabret bekle bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.

Ben iznimi de aldım çarşambaden itibaren 3 gün izinliyim haftaonuyla beraber 5 gün. Evde zaman daha çabuk geçer burada iş bitti mi yapacak birşey yok nete bak falan zaman geçmiyor evde geç kalkarım oyalanırım tv ye bakarım kafam dağılır. İznim bitince dr gitmeme de 1 gün kalacak zaten hayırlısı ama halimi görmeniz lazım umudum yok ama oturup kalkarken karnımı tutarak yapıyorum, yavaş yürüyorum, yatakta hızlı dönsem of unuttum diyorum alemim yaa halbuki daha rahimde bile değil tüplerdeler yanii.

kızlar bugün benim adet tarihim...aşılama yapılalı 11.günüm bugün..kızlar ben klomende kullanmıştım adet geciktirirmi acaba klomen??bilen varsa yazabilirmi??

kızlar bugün benim adet tarihim...aşılama yapılalı 11.günüm bugün..kızlar ben klomende kullanmıştım adet geciktirirmi acaba klomen??bilen varsa yazabilirmi??

geciktirmez hatta geç yumurtlama oluyorsa normalde, klomenle yumurta daha çabuk gelişiyor regl olmakta zaten yumurtanın çatlamasıyla alakalı yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl günüdür zaten normal regl günün gelmiş dr beni 10.gün çağırdı zaten kan testi yapacak heralde sen de yarına kadar bekle istersen.

işte kafam karışık canım ya...ben 25-26 günde adet oluyorum genelde...14 kasımda çatlatma iğnesi oldum 15inde yumurta catlasa,adet günüm 29u oluyo...ama diğer aylara hesaplarsan bugün adet günüm...en iyisi beklemek

hayırlısı olsun diyorum hep zaten birşeyler için uğraşınca insan umutlanıyo genede

aşılamadan sonra birazda olsa dikkat ediyor insan hamile olmayı düşünmek bile güzel geliyor ne güzel yapmışsın evde dinlenirsin daha iyi olmuş canım

merhaba kardeşim klomen tedavisiyle hamile kaldı 6.denemeden sonra tuttu sonradan gelişen yumurtaya hamile kalmış şaşılacak bir işti doktor öyle demiş sen sakın umudunu kaybetme kolmen içiyosan olacak inan bizde sanmıyoduk ama oluyomuş bende tüp bebek tedavisi görüyorum yeni başladık bakalım herkez için hayırlısı olur inş .....

1-2 gün bekle bencede idrar testi yada kan testi yaptırırsın sonuç çıkar ozmana kadar varmı bir belirtin

bence de bekle canım az kalmış zaten 2 gün daha bekle sen inşallah güzel haberler alırsın.

aşılamadan sonra birazda olsa dikkat ediyor insan hamile olmayı düşünmek bile güzel geliyor ne güzel yapmışsın evde dinlenirsin daha iyi olmuş canım

evet öyle normal ilişkiye göre daha hassas oluyor insan tedavi olunca daha dikkat etmek gerekiyor haliyle. Ben günlük işlerimden çok sakınmıyorum zaten dr da ilk gün istirahat dedi sadece tutacağı varsa her türlü tutar ağır iş falan zaten yapmam. Aklımda soru işareti kalsın istemem tabii. Hayırlısı artık zaten şu anda belli aslında olup olmadığı keşke şu an itibariyle öğrenebilse insan ne güzel olurdu.

öğrene bilsek keske hiç değilse ona göre davranırız canım bende hiç sakınmıyorum kendimi dediğin gibi olacaksa eğer her şekilde olur allah hayırlısını versin birşey sorcam aşılama ve sperm tahliline nekadar verdiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…