- 3 Mart 2021
- 73
- 30
- 38
- 27
Yaaa hadi inşaAllah ozamanNormal tabi canım. Hatta iyi bişeyne kadar çok yumurta o kadar çok şans demek. Ben 1 yumurtayla çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı inşallah pozitifleri görürüz
Ayyyyyyy hadi inşaAllah o kadar yıprattı ki anlatamam bu bebek süreci artık hemen olsun istiyorumÇok güzel canım smdiden Hadi gözün aydın bence 3 yumrutayla şansın daha yüksek gibime geliyor
İlk klomen tedavin mi?Yaaa hadi inşaAllah ozaman
Bosver takma12ci günde negatif mi gördü sonra 15 temi pozitif oldu buna bana neden dedin sen smdii yapma bunu bana firuze
Çok güzel degerlendir günlerini saatlerini bence % 50 şansın var paso degerlendirYaaa hadi inşaAllah ozaman
Emin ol bende olmamıştır oBosver takmabize gelmez oyle mucize ajjajaja
Bahtsiz bedevi ben
Test varsa yap ama hemen kafana takma
Gec dollenme diye bisey olabiliyor bazen o kizda olmustu
Ay benimde tek yumurtaydi ondan zaten umudum yoktu sans dusukNormal tabi canım. Hatta iyi bişeyne kadar çok yumurta o kadar çok şans demek. Ben 1 yumurtayla çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı inşallah pozitifleri görürüz
Canim gecen seneydi kiz gitti 12. Gunde yapti dusuktu baya ama o dedi ben hissediyorum var 15 . Gunde 5 uzeri cikmisti tam degerleri bilmiyorum ama
Dua edelim kısslaar birbirimize rabbim ennn enn kısa zamanda hepimizi o güzel haberle sevindirsin :) çok mutlu oldum şuan hepiniz güzel şeyler söylemişsinizÇok güzel degerlendir günlerini saatlerini bence % 50 şansın var paso degerlendir
Hajajajjaja aman yaptik da sanki ne gorduk koca sifir cizgi en temizi adet beklemekEmin ol bende olmamıştır otestte yok zaten yapmicam da varsada o biraz beklesin hep benmi beklicem kimle inatlasiyorsam
Kız niye bize gelmesin öyle mucizeBosver takmabize gelmez oyle mucize ajjajaja
Bahtsiz bedevi ben
Test varsa yap ama hemen kafana takma
Gec dollenme diye bisey olabiliyor bazen o kizda olmustu
Ikiz gebelik bile olur yeterki inanDua edelim kısslaar birbirimize rabbim ennn enn kısa zamanda hepimizi o güzel haberle sevindirsin :) çok mutlu oldum şuan hepiniz güzel şeyler söylemişsiniz
Kuzum valla iki gun once gebelik testinde dun kan testinde negatif gorunce artik baya modum dustuKız niye bize gelmesin öyle mucizebu kadar umutsuz olma pozitif düşün. Ben kendimi yıkılmış bitmiş tükenmiş hissediyodum sen benden daha çok yıkılmışsın burda birbirimize moral pozitif enerji verelim çünkü hislerimiz bile etkiliyo hormonlarımızı motivasyununu yüksek tutmaya çalış canım
Mesela örnek ben negatifi gördüm gibi ağrılar sizilar belirtiler Bi anda püf ucuverdi iyi düşününce de kendimi çok kaptiriyorum kötü sonuçta daha cok kötü oluyorum Bi ortam yokki benimKız niye bize gelmesin öyle mucizebu kadar umutsuz olma pozitif düşün. Ben kendimi yıkılmış bitmiş tükenmiş hissediyodum sen benden daha çok yıkılmışsın burda birbirimize moral pozitif enerji verelim çünkü hislerimiz bile etkiliyo hormonlarımızı motivasyununu yüksek tutmaya çalış canım
İlk gebeliği minelde etmeye çalışıyorsun?Ikiz gebelik bile olur yeterki inanInsallah olur
Kuzum valla iki gun once gebelik testinde dun kan testinde negatif gorunce artik baya modum dustuinanamiyorum pek artik simdi meditasyon yapmaya calisiyorum iyi dusunmek icin
Jajjajja sen ben olabilirmisinMesela örnek ben negatifi gördüm gibi ağrılar sizilar belirtiler Bi anda püf ucuverdi iyi düşününce de kendimi çok kaptiriyorum kötü sonuçta daha cok kötü oluyorum Bi ortam yokki benim
ben bir kez hamile kaldim simdi ikinci kez cabaliyordumİlk gebeliği minelde etmeye çalışıyorsun?
Ay evet ya bende hep bu bekleme süreçlerinde kendimi hamile gibi hissedip belirti yaşıyorumMesela örnek ben negatifi gördüm gibi ağrılar sizilar belirtiler Bi anda püf ucuverdi iyi düşününce de kendimi çok kaptiriyorum kötü sonuçta daha cok kötü oluyorum Bi ortam yokki benim
Yaaaa belki yükselir değerin daha adette olmamışsın işte hemen karamsar oluyosun yaJajjajja sen ben olabilirmisin
Ben belirtiler aramak istemiyorum beni cok yipratiyor iki gunde coktum agla agla gozlerim mosmor
ben bir kez hamile kaldim simdi ikinci kez cabaliyordumayni ilac ama bu sefer olmadi hayir adette olmadim suan hala sancim var anlamiyorum
İyi uykular canım. Bi gelişme olursa mutlaka yaz bizeEn iyisi uyumak kızlar hadi ben kaçar kafamda deli sorular ama neyse
Sende sağdaki iyilik meleği gibisin kızYaaaa belki yükselir değerin daha adette olmamışsın işte hemen karamsar oluyosun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?