• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12ci günde negatif mi gördü sonra 15 temi pozitif oldu buna bana neden dedin sen smdii yapma bunu bana firuze 😂😂
Bosver takma 🥲bize gelmez oyle mucize ajjajaja
Bahtsiz bedevi ben 🤣
Test varsa yap ama hemen kafana takma
Gec dollenme diye bisey olabiliyor bazen o kizda olmustu

Bahtsiz bedevi ben 🤣
Emin ol bende olmamıştır o 😂😂 testte yok zaten yapmicam da varsada o biraz beklesin hep benmi beklicem kimle inatlasiyorsam😂😂

Normal tabi canım. Hatta iyi bişey ☺️ ne kadar çok yumurta o kadar çok şans demek. Ben 1 yumurtayla çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı inşallah pozitifleri görürüz 🤲
Ay benimde tek yumurtaydi ondan zaten umudum yoktu sans dusuk
Magnifiaque Magnifiaque nasıl oldu anlatsana biraz :KK14: 12ci günde değeri kaçtı arkadaşin
Canim gecen seneydi kiz gitti 12. Gunde yapti dusuktu baya ama o dedi ben hissediyorum var 15 . Gunde 5 uzeri cikmisti tam degerleri bilmiyorum ama
Sonra dusuk yapti o yuzden hatirliyorum

Bahtsiz bedevi ben 🤣
Kız niye bize gelmesin öyle mucize 😅 bu kadar umutsuz olma pozitif düşün. Ben kendimi yıkılmış bitmiş tükenmiş hissediyodum sen benden daha çok yıkılmışsın 😔 burda birbirimize moral pozitif enerji verelim çünkü hislerimiz bile etkiliyo hormonlarımızı motivasyununu yüksek tutmaya çalış canım ❤️

Dua edelim kısslaar birbirimize rabbim ennn enn kısa zamanda hepimizi o güzel haberle sevindirsin :) çok mutlu oldum şuan hepiniz güzel şeyler söylemişsiniz 😍
Ikiz gebelik bile olur yeterki inan ❤️Insallah olur
Kız niye bize gelmesin öyle mucize 😅 bu kadar umutsuz olma pozitif düşün. Ben kendimi yıkılmış bitmiş tükenmiş hissediyodum sen benden daha çok yıkılmışsın 😔 burda birbirimize moral pozitif enerji verelim çünkü hislerimiz bile etkiliyo hormonlarımızı motivasyununu yüksek tutmaya çalış canım ❤️
Kuzum valla iki gun once gebelik testinde dun kan testinde negatif gorunce artik baya modum dustu 🥲inanamiyorum pek artik 🤣simdi meditasyon yapmaya calisiyorum iyi dusunmek icin 🤭

Mesela örnek ben negatifi gördüm gibi ağrılar sizilar belirtiler Bi anda püf ucuverdi iyi düşününce de kendimi çok kaptiriyorum kötü sonuçta daha cok kötü oluyorum Bi ortam yokki benim

Ikiz gebelik bile olur yeterki inan ❤️Insallah olur

Kuzum valla iki gun once gebelik testinde dun kan testinde negatif gorunce artik baya modum dustu 🥲inanamiyorum pek artik 🤣simdi meditasyon yapmaya calisiyorum iyi dusunmek icin 🤭
İlk gebeliği minelde etmeye çalışıyorsun?

Mesela örnek ben negatifi gördüm gibi ağrılar sizilar belirtiler Bi anda püf ucuverdi iyi düşününce de kendimi çok kaptiriyorum kötü sonuçta daha cok kötü oluyorum Bi ortam yokki benim
Jajjajja sen ben olabilirmisin 🤭
Ben belirtiler aramak istemiyorum beni cok yipratiyor iki gunde coktum agla agla gozlerim mosmor 🤣
İlk gebeliği minelde etmeye çalışıyorsun?
ben bir kez hamile kaldim simdi ikinci kez cabaliyordum🥲ayni ilac ama bu sefer olmadi hayir adette olmadim suan hala sancim var anlamiyorum

Ay evet ya bende hep bu bekleme süreçlerinde kendimi hamile gibi hissedip belirti yaşıyorum 😔

Jajjajja sen ben olabilirmisin 🤭
Ben belirtiler aramak istemiyorum beni cok yipratiyor iki gunde coktum agla agla gozlerim mosmor 🤣

ben bir kez hamile kaldim simdi ikinci kez cabaliyordum🥲ayni ilac ama bu sefer olmadi hayir adette olmadim suan hala sancim var anlamiyorum
Yaaaa belki yükselir değerin daha adette olmamışsın işte hemen karamsar oluyosun ya 😔

Back