Aşırı zor bak bu bebek işi Rabbım nasip ederse öyle ama vajinismus tamamen kendi elimizde beyinde bitiyor6 ayda kurtulmuşsun bari canım. Benim birsürü tanıdığım arkadaşlarım falan 1 yıl 1 buçuk yıl uğraştı o vajinismus la zormuş cidden o da
Y’a belirti aramak cok iyi degil gerci belirtiler de olacak diye bisey yok ama bu kadar belirtiye de hamile kalmiyorsaniz ben imkansiz zatenBen iğneyi olduğum gün resmen yataktan kalkamadım. Bütün vücudum uyuşmuş gibiydi sürekli uyudum. Ara ara kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyodu ama anlık bi ağrıydı uzun süreli değil. 2. 3. Gün hiçbişey hissetmedim ağrı sızı olmadı hiç. Sonra ki günler kasık ağrılarım başladı özellikle sol kasığım uzun süreli ve şiddetli ağrılar. Mide bulantısı bel ağrısı sık idrara çıkma kabızlık bunların hepsini bugüne kadar yaşadım sadece 2 3 gündür kasık ağrılarım değişti adet sancısı gibi gelip gidiyo bide göğüslerim ağrımaya başladı şişlik var sertleşti. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bekliyoruz. Rabbim tüm bekleyenlere pozitifi gösterip mucizeyi yaşatsın
Evet cok nadir olsa da var iste dedigin gibi aslinda psikolojik kendimizi dinliyoruzAynılarını Bende de oldu ama pzttesi kanı verdikten negatifi gördükten sonra inanirmisin hepsi birden gitti iğneden miydi psikolojik miydi Bende anlamadım o değilde aklım bulandı benim smdi ya acaba 13 cu gün kanda negatif görüp sonradan pozitif olan varmidir ya umut dunyasi
Beni hic dinlemiyorsun amaAnaa vuruldugumuz günü saymiyormuyuz
Sende hiç belirti olmadı mı canım. Aslında bunlar belirti değil kullandığımız ilaçların yan etkisi de zaten. Şöyle soruyim o zaman sende bi farklılık oldu mu ilaçlardan sonra?Y’a belirti aramak cok iyi degil gerci belirtiler de olacak diye bisey yok ama bu kadar belirtiye de hamile kalmiyorsaniz ben imkansiz zaten
Valla canim benim ilk degil bu ucuncu ovitrelle deneyimimSende hiç belirti olmadı mı canım. Aslında bunlar belirti değil kullandığımız ilaçların yan etkisi de zaten. Şöyle soruyim o zaman sende bi farklılık oldu mu ilaçlardan sonra?
Ozaman ben kanı 12ci günün sabahında mi vermiş oluyorum bide sabahın köründe hastane açılır açılmaz verdiydim derdime neyseBeni hic dinlemiyorsun amadedim ben sana saymiyoruz diye
Siz 36 saati degerlendirmissiniz
Benim doktorum degerlendir dememisti
Hamile kalmistim boyle seylere de denk gelmiyor
Peki şu an bekleme aşamasında mısın yoksa sonuç aldın mı?Valla canim benim ilk degil bu ucuncu ovitrelle deneyimim
Bir kere hamile kaldim dusukle bitti
O zaman da sadece kasik ve gogus agrisi vardi
Simdi sadece kasik agrisi vardi ayni adet sancisi gibi baska bisey hic olmadi
Adam baktım kafayı yiyo yanımdasın dokunamıyorum çok saçma misali dedim ben bunu Bi yenim gidişat iyi değilEvet cok nadir olsa da var iste dedigin gibi aslinda psikolojik kendimizi dinliyoruz
Vajinusmusu nasil yendin aceba
Elinde test varsa yap simdi icinde kalmasin Evet sen 12. Gunde verdin ama 12. Gunde de belli oluyor olsaOzaman ben kanı 12ci günün sabahında mi vermiş oluyorum bide sabahın köründe hastane açılır açılmaz verdiydim derdime neyse
Aynen bencede olur en azından 3 olur du beaElinde test varsa yap simdi icinde kalmasin Evet sen 12. Gunde verdin ama 12. Gunde de belli oluyor olsa
Yok canim dun negatif gordum kanda 13. Gunde test yaptim bostuPeki şu an bekleme aşamasında mısın yoksa sonuç aldın mı?
Helal be iste iradeAdam baktım kafayı yiyo yanımdasın dokunamıyorum çok saçma misali dedim ben bunu Bi yenim gidişat iyi değil
Ya ben ilk ovitrelle de 12. Gunde negatif gordum benimke birlikte biri de negatifti o geri bekledi 15. Gunde pozitifi gorduAynen bencede olur en azından 3 olur du bea
Ama eşimin katkısı %90 diyebilirim çok destek yardımcı oldu bana kademe kademe ilerledik beraber yendik çok şükür onu atlattım da sıra bunda bakalım nasipYok canim dun negatif gordum kanda 13. Gunde test yaptim bostu
Helal be iste irade
Rabbim hepimize gösterir inşallah canımYa ben ilk ovitrelle de 12. Gunde negatif gordum benimke birlikte biri de negatifti o geri bekledi 15. Gunde pozitifi gordubende olmadi hic oyle mucize
Harika bisey bu normal ve cokta iyiKızlar selam ben henüz yeni başladım klomen e pcos'luyum sağda iki solda 1 yumurta göründü normal mi bu kadar yumurta görülmesi :)
Insallah bunuda cabuk atlatirsin ya cocuk konusu baya zorAma eşimin katkısı %90 diyebilirim çok destek yardımcı oldu bana kademe kademe ilerledik beraber yendik çok şükür onu atlattım da sıra bunda bakalım nasip
12ci günde negatif mi gördü sonra 15 temi pozitif oldu buna bana neden dedin sen smdii yapma bunu bana firuzeYa ben ilk ovitrelle de 12. Gunde negatif gordum benimke birlikte biri de negatifti o geri bekledi 15. Gunde pozitifi gordubende olmadi hic oyle mucize
Normal tabi canım. Hatta iyi bişeyKızlar selam ben henüz yeni başladım klomen e pcos'luyum sağda iki solda 1 yumurta göründü normal mi bu kadar yumurta görülmesi :)
Çok güzel canım smdiden Hadi gözün aydın bence 3 yumrutayla şansın daha yüksek gibime geliyorKızlar selam ben henüz yeni başladım klomen e pcos'luyum sağda iki solda 1 yumurta göründü normal mi bu kadar yumurta görülmesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?