- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Rabbim cok bekletmeden nasip etsin insallah Ederim namaz sonrasi adet olmayizda hamile oluruz insallah gec dollenme olsa ahTabi ki ederim sen de bana et benimde adım Emine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim cok bekletmeden nasip etsin insallah Ederim namaz sonrasi adet olmayizda hamile oluruz insallah gec dollenme olsa ahTabi ki ederim sen de bana et benimde adım Emine
Ahh ah 2 yıl boyunca bende hep geç döllenme umuduyla ilk adet başladığında implantasyon kanaması ihtimallerini düşündüm hep ama sonuç hüsran. Artık hastaneye gidip beta hcg ye baktırmaya utanıyorum ama yıkılmadım ayaktayım sonuna kadar savaşıcamRabbim cok bekletmeden nasip etsin insallah Ederim namaz sonrasi adet olmayizda hamile oluruz insallah gec dollenme olsa ah
Bende Betül sizde dualarimdasiniz bundan sonraTabi ki ederim sen de bana et benimde adım Emine
Sen de dualarımdasın canım rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin isteyen bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın evlerimize neşe versin inşallahBende Betül sizde dualarimdasiniz bundan sonra
Bende o kadar cesaret yok aldirmadim hicAhh ah 2 yıl boyunca bende hep geç döllenme umuduyla ilk adet başladığında implantasyon kanaması ihtimallerini düşündüm hep ama sonuç hüsran. Artık hastaneye gidip beta hcg ye baktırmaya utanıyorum ama yıkılmadım ayaktayım sonuna kadar savaşıcam
Allah razi olsun sende oyle dualarimdasin rabbim insallah bizlere de nasip ederBende Betül sizde dualarimdasiniz bundan sonra
Daha adet olmadın. Unutma bi umut var haalaBende o kadar cesaret yok aldirmadim hic
Ha Kizlar soylemesi ayip birde benden bu defa bir kac damla leke gelmisti emin olmustum hamileyim diye gene olmadi ajjajajaj
Insallah dedigin gibi olur Off yarin bir test daha yapim sen benim umutlarimi yesertiyorsunDaha adet olmadın. Unutma bi umut var haala
Bende yarın test yapıcam hadi bakalım ikimizinde şanslı günü olur inşallahInsallah dedigin gibi olur Off yarin bir test daha yapim sen benim umutlarimi yesertiyorsun
Bendemi yapsamkineBende yarın test yapıcam hadi bakalım ikimizinde şanslı günü olur inşallah
İsme edilen dualara ben de inanıyorum, Emine Betül Merve. Benim de adım MeryemBende Betül sizde dualarimdasiniz bundan sonra
Sen de dualarımdasın arkadaşım rabbim en kısa zamanda bizi de sevindirsin inşallahİsme edilen dualara ben de inanıyorum, Emine Betül Merve. Benim de adım Meryem
İki sonuca da kendini hazırla ama yapacaksan. Ben yaptım şimdi 5dk geçmesini bekliyorumBendemi yapsamkine
Ben de öyleyim maalesef. Elimizde değil ama öyle olmamak. Kendimi çok eksik hissediyorum o negatifi gördüğümdeNegatifi gördüğümden beri psikolojim alt üst eşim her geldiğinde yine mi ağladınn diyo, yazık adamı da strese sokuyorum.akiamları 9 da uyuyorum kimseyle konuşmamaya çalışıyorum depresyon belirtileri bunlar
Elimizde olmadığını bilmek biraz rahatlatıyor Allah nasip etcek önce ama yine de her adet dönemi stres üzüntü ağlama krizleri bitmiyorBen de öyleyim maalesef. Elimizde değil ama öyle olmamak. Kendimi çok eksik hissediyorum o negatifi gördüğümde
Test mi yaptınnn, ay hadi inşallahh görürüz çift çizgiyi arkadaşımİki sonuca da kendini hazırla ama yapacaksan. Ben yaptım şimdi 5dk geçmesini bekliyorum
Sen kaç yıllık evlisin canım? Ne zamandır istiyorsun bebiş?Elimizde olmadığını bilmek biraz rahatlatıyor Allah nasip etcek önce ama yine de her adet dönemi stres üzüntü ağlama krizleri bitmiyor
Offf of, gerçekten artık test yapmak istemiyor insan.. Adet olunca bu kadar kötü olmuyorum şurda tek çizgiyi gördüğüm kadar.. Hiç bir cümle teselli edemeyecek biliyorum ama sabredicez canım, sabrımızın sonu selamete çıkacak.. İnanalım yeter kiBen yine negatifi gördüm kızlar Off ciddi anlamda artık test yapmaktan korkuyorum.