• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim cok bekletmeden nasip etsin insallah ♥️Ederim namaz sonrasi adet olmayizda hamile oluruz insallah gec dollenme olsa ah
Ahh ah 2 yıl boyunca bende hep geç döllenme umuduyla ilk adet başladığında implantasyon kanaması ihtimallerini düşündüm hep ama sonuç hüsran. Artık hastaneye gidip beta hcg ye baktırmaya utanıyorum 😂 ama yıkılmadım ayaktayım sonuna kadar savaşıcam 😂

Ahh ah 2 yıl boyunca bende hep geç döllenme umuduyla ilk adet başladığında implantasyon kanaması ihtimallerini düşündüm hep ama sonuç hüsran. Artık hastaneye gidip beta hcg ye baktırmaya utanıyorum 😂 ama yıkılmadım ayaktayım sonuna kadar savaşıcam 😂
Bende o kadar cesaret yok aldirmadim hic 😢
Ha Kizlar soylemesi ayip birde benden bu defa bir kac damla leke gelmisti emin olmustum hamileyim diye gene olmadi ajjajajaj

Negatifi gördüğümden beri psikolojim alt üst eşim her geldiğinde yine mi ağladınn diyo, yazık adamı da strese sokuyorum.akiamları 9 da uyuyorum kimseyle konuşmamaya çalışıyorum depresyon belirtileri bunlar 🙈

Negatifi gördüğümden beri psikolojim alt üst eşim her geldiğinde yine mi ağladınn diyo, yazık adamı da strese sokuyorum.akiamları 9 da uyuyorum kimseyle konuşmamaya çalışıyorum depresyon belirtileri bunlar 🙈
Ben de öyleyim maalesef. Elimizde değil ama öyle olmamak. Kendimi çok eksik hissediyorum o negatifi gördüğümde 😢

Ben de öyleyim maalesef. Elimizde değil ama öyle olmamak. Kendimi çok eksik hissediyorum o negatifi gördüğümde 😢
Elimizde olmadığını bilmek biraz rahatlatıyor Allah nasip etcek önce ama yine de her adet dönemi stres üzüntü ağlama krizleri bitmiyor

Ben yine negatifi gördüm kızlar 😢 Off ciddi anlamda artık test yapmaktan korkuyorum.

Eklentiler

• IMG_20211209_072647.jpg
    IMG_20211209_072647.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 39
Ben yine negatifi gördüm kızlar 😢 Off ciddi anlamda artık test yapmaktan korkuyorum.
Offf of, gerçekten artık test yapmak istemiyor insan.. Adet olunca bu kadar kötü olmuyorum şurda tek çizgiyi gördüğüm kadar.. Hiç bir cümle teselli edemeyecek biliyorum ama sabredicez canım, sabrımızın sonu selamete çıkacak.. İnanalım yeter ki 🤲

Back