• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet oluncaya kadar ümit var. Lütfen karamsar olma. Belki adet olmazsın. İnan bende aynı durumdayım 11. Gün negatifi gördükten sonra alt üst oldum ama belirtilerim devam ediyor. Bak sende adet olmamışsın pozitif düşün pozitif olsun inşallah 🤲❤️
Doğru diyorsun da olsaydı sence iğnenin 13cu gününde kan verdim belli olmazmiydi en azından 5 faln olurdu bilmiyorum ya kafam çok karışık benim Bi yanımda diyo adet olmadim daha niye olmadın

Ben iğneyi olduğum gün resmen yataktan kalkamadım. Bütün vücudum uyuşmuş gibiydi sürekli uyudum. Ara ara kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyodu ama anlık bi ağrıydı uzun süreli değil. 2. 3. Gün hiçbişey hissetmedim ağrı sızı olmadı hiç. Sonra ki günler kasık ağrılarım başladı özellikle sol kasığım uzun süreli ve şiddetli ağrılar. Mide bulantısı bel ağrısı sık idrara çıkma kabızlık bunların hepsini bugüne kadar yaşadım sadece 2 3 gündür kasık ağrılarım değişti adet sancısı gibi gelip gidiyo bide göğüslerim ağrımaya başladı şişlik var sertleşti. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bekliyoruz. Rabbim tüm bekleyenlere pozitifi gösterip mucizeyi yaşatsın 🌼❤️
Aynılarını Bende de oldu ama pzttesi kanı verdikten negatifi gördükten sonra inanirmisin hepsi birden gitti iğneden miydi psikolojik miydi Bende anlamadım o değilde aklım bulandı benim smdi ya acaba 13 cu gün kanda negatif görüp sonradan pozitif olan varmidir ya umut dunyasi😂

Doğru diyorsun da olsaydı sence iğnenin 13cu gününde kan verdim belli olmazmiydi en azından 5 faln olurdu bilmiyorum ya kafam çok karışık benim Bi yanımda diyo adet olmadim daha niye olmadın
Annem her zaman adet olmadığın sürece umut var der bana 🤭 bence bekle daha geç döllenmiş de olabilir yumurtan bunu bilemeyiz umudunu kaybetme. Ben inanıyorum bu kadar dua bu kadar tedavi çektiğimiz acılar boş yere değil. Mükafatını alıcaz 🤲

Aynılarını Bende de oldu ama pzttesi kanı verdikten negatifi gördükten sonra inanirmisin hepsi birden gitti iğneden miydi psikolojik miydi Bende anlamadım o değilde aklım bulandı benim smdi ya acaba 13 cu gün kanda negatif görüp sonradan pozitif olan varmidir ya umut dunyasi😂
İnanamicağın kadar çok var ☺️ emin ol günlerdir burda okuyorum o kadar umudu kırılıp da adet olmayınca bebişi öğrenenler. Negatiften sonra pes etmeyip test yapmaya devam edenler ve pozitifi görenler saymakla bitmez. Sadece sabırlı olmamız gerekiyor ❤️

Ben 24 cu 36 ve 48 saatleri degerlendirmistim
Bizde 36. Saati özellikle dakikasına kadar dikkatle değerlendirdik. Arkasından 3 gün aralıksız yine 23.00 olacak şekilde dikkat ederek değerlendirdik tola da 4 gün değerlendirmiş olduk inşallah tutturmuşuzdur 🤭

Bizde 36. Saati özellikle dakikasına kadar dikkatle değerlendirdik. Arkasından 3 gün aralıksız yine 23.00 olacak şekilde dikkat ederek değerlendirdik tola da 4 gün değerlendirmiş olduk inşallah tutturmuşuzdur 🤭
Kız Bende tam saati satine degerlendirdim😂 igneyi sabah 10 .12 gece vurulmuştum o degerlendirdim satlerdede inanirmisin tam afedersin içime bıraktı hemen telfnu aldım baktim 10.10 geçiyordu 😂😂

Kız Bende tam saati satine degerlendirdim😂 igneyi sabah 10 .12 gece vurulmuştum o degerlendirdim satlerdede inanirmisin tam afedersin içime bıraktı hemen telfnu aldım baktim 10.10 geçiyordu 😂😂
Bizde aynen öyle yaptık 😂😂 hatta tam denk gelsin diye 20 dk erken başladık o bırakma sürecini öyle denk getirdik 😅😅

İnanamicağın kadar çok var ☺️ emin ol günlerdir burda okuyorum o kadar umudu kırılıp da adet olmayınca bebişi öğrenenler. Negatiften sonra pes etmeyip test yapmaya devam edenler ve pozitifi görenler saymakla bitmez. Sadece sabırlı olmamız gerekiyor ❤️
Ben hiç denk gelmedim ya genelde hep diyorlar 12ci günden sonra belli olur kanda diye ben iğne vuruldum günü sayarak 13cu günde yapmistim kan testi

Ben hiç denk gelmedim ya genelde hep diyorlar 12ci günden sonra belli olur kanda diye ben iğne vuruldum günü sayarak 13cu günde yapmistim kan
Bizde aynen öyle yaptık 😂😂 hatta tam denk gelsin diye 20 dk erken başladık o bırakma sürecini öyle denk getirdik 😅😅
Yok anam bizden korkulur bebis için dakika saniyelere bile dikkat ediyoz😂😂

Ben hiç denk gelmedim ya genelde hep diyorlar 12ci günden sonra belli olur kanda diye ben iğne vuruldum günü sayarak 13cu günde yapmistim kan testi
Bende hep iğne vurulma gününü saymadan 14. 15. Gün haranti sonuç diye okuyorum. Aslında daha tecrübeli de değilim ilk denemem bunları ama o kadar çok okudum ki. Bilmiyorum şu an beklemekten başka çare bulamıyorum ben test yapmaya da cesaretim yok o kadar çok negatif gördüm ki şimdiye kadar resmen dünya başıma yıkılıyor artık. Test yapmak istemiyorum o yüzden 😔

Ben hiç denk gelmedim ya genelde hep diyorlar 12ci günden sonra belli olur kanda diye ben iğne vuruldum günü sayarak 13cu günde yapmistim kan

Yok anam bizden korkulur bebis için dakika saniyelere bile dikkat ediyoz😂😂
Rabbim boş çevirmesin bu çabalarımızı 🤲🤭

Bende hep iğne vurulma gününü saymadan 14. 15. Gün haranti sonuç diye okuyorum. Aslında daha tecrübeli de değilim ilk denemem bunları ama o kadar çok okudum ki. Bilmiyorum şu an beklemekten başka çare bulamıyorum ben test yapmaya da cesaretim yok o kadar çok negatif gördüm ki şimdiye kadar resmen dünya başıma yıkılıyor artık. Test yapmak istemiyorum o yüzden 😔
Anaa vuruldugumuz günü saymiyormuyuz

Ayniyiz hepimiz canım yıkila yikila kalkicaz birgun inşallah Rabbım müjdelicek bizleride🥰

1 sene 3 aylık evliyim ilk 6 ayı vajinismus belasıyla uğraştım o ayrı Bi imtihandı zaten🙄
6 ayda kurtulmuşsun bari canım. Benim birsürü tanıdığım arkadaşlarım falan 1 yıl 1 buçuk yıl uğraştı o vajinismus la zormuş cidden o da

Back