• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 ayda kurtulmuşsun bari canım. Benim birsürü tanıdığım arkadaşlarım falan 1 yıl 1 buçuk yıl uğraştı o vajinismus la zormuş cidden o da
Aşırı zor bak bu bebek işi Rabbım nasip ederse öyle ama vajinismus tamamen kendi elimizde beyinde bitiyor

Ben iğneyi olduğum gün resmen yataktan kalkamadım. Bütün vücudum uyuşmuş gibiydi sürekli uyudum. Ara ara kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyodu ama anlık bi ağrıydı uzun süreli değil. 2. 3. Gün hiçbişey hissetmedim ağrı sızı olmadı hiç. Sonra ki günler kasık ağrılarım başladı özellikle sol kasığım uzun süreli ve şiddetli ağrılar. Mide bulantısı bel ağrısı sık idrara çıkma kabızlık bunların hepsini bugüne kadar yaşadım sadece 2 3 gündür kasık ağrılarım değişti adet sancısı gibi gelip gidiyo bide göğüslerim ağrımaya başladı şişlik var sertleşti. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bekliyoruz. Rabbim tüm bekleyenlere pozitifi gösterip mucizeyi yaşatsın 🌼❤️
Y’a belirti aramak cok iyi degil gerci belirtiler de olacak diye bisey yok ama bu kadar belirtiye de hamile kalmiyorsaniz ben imkansiz zaten 🤣

Aynılarını Bende de oldu ama pzttesi kanı verdikten negatifi gördükten sonra inanirmisin hepsi birden gitti iğneden miydi psikolojik miydi Bende anlamadım o değilde aklım bulandı benim smdi ya acaba 13 cu gün kanda negatif görüp sonradan pozitif olan varmidir ya umut dunyasi😂
Evet cok nadir olsa da var iste dedigin gibi aslinda psikolojik kendimizi dinliyoruz
Vajinusmusu nasil yendin aceba

Y’a belirti aramak cok iyi degil gerci belirtiler de olacak diye bisey yok ama bu kadar belirtiye de hamile kalmiyorsaniz ben imkansiz zaten 🤣
Sende hiç belirti olmadı mı canım. Aslında bunlar belirti değil kullandığımız ilaçların yan etkisi de zaten. Şöyle soruyim o zaman sende bi farklılık oldu mu ilaçlardan sonra?

Sende hiç belirti olmadı mı canım. Aslında bunlar belirti değil kullandığımız ilaçların yan etkisi de zaten. Şöyle soruyim o zaman sende bi farklılık oldu mu ilaçlardan sonra?
Valla canim benim ilk degil bu ucuncu ovitrelle deneyimim
Bir kere hamile kaldim dusukle bitti
O zaman da sadece kasik ve gogus agrisi vardi
Simdi sadece kasik agrisi vardi ayni adet sancisi gibi baska bisey hic olmadi

Beni hic dinlemiyorsun ama 🤣dedim ben sana saymiyoruz diye
Siz 36 saati degerlendirmissiniz
Benim doktorum degerlendir dememisti
Hamile kalmistim boyle seylere de denk gelmiyor
Ozaman ben kanı 12ci günün sabahında mi vermiş oluyorum bide sabahın köründe hastane açılır açılmaz verdiydim derdime neyse 🙄

Valla canim benim ilk degil bu ucuncu ovitrelle deneyimim
Bir kere hamile kaldim dusukle bitti
O zaman da sadece kasik ve gogus agrisi vardi
Simdi sadece kasik agrisi vardi ayni adet sancisi gibi baska bisey hic olmadi
Peki şu an bekleme aşamasında mısın yoksa sonuç aldın mı?

Kızlar selam ben henüz yeni başladım klomen e pcos'luyum sağda iki solda 1 yumurta göründü normal mi bu kadar yumurta görülmesi :)

Kızlar selam ben henüz yeni başladım klomen e pcos'luyum sağda iki solda 1 yumurta göründü normal mi bu kadar yumurta görülmesi :)
Harika bisey bu normal ve cokta iyi
Ama eşimin katkısı %90 diyebilirim çok destek yardımcı oldu bana kademe kademe ilerledik beraber yendik çok şükür onu atlattım da sıra bunda bakalım nasip
Insallah bunuda cabuk atlatirsin ya cocuk konusu baya zor

Normal tabi canım. Hatta iyi bişey ☺️ ne kadar çok yumurta o kadar çok şans demek. Ben 1 yumurtayla çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı inşallah pozitifleri görürüz 🤲

Back