- 28 Şubat 2021
- 947
- 704
- 53
Hikayenin sonunda Magnifiaque ve ben hamile oluyormusuz ne gülerim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne güldüm yaa iyi düşünelim pozitif hormonlarımız testimize yansısın moral bozmayalımSende sağdaki iyilik meleği gibisin kız bizde bu bahtsizlik varken zor kirvem zor
Kizlar bu bir gercek hamile kaldiginiz d’à insallah anlarsiniz zaten yok tuvalete cok cikiyorum felan bunlar tamamen psikolojik 6 haftaya varana denk cidden bir belirti olmuyor ben mide bulantisi felan ne kadar sonra gordum o yuzden belirti aramayin sonrasi daha cok uzucuYaaaa belki yükselir değerin daha adette olmamışsın işte hemen karamsar oluyosun ya
Off keske yukselse ama ne biliyim birde buna takmak istemiyorum test negatif cikti agliyorum esim sakinlestirmeye calisiyorYaaaa belki yükselir değerin daha adette olmamışsın işte hemen karamsar oluyosun ya
Hani hep diyolar ya tam umudumu kaybetmiştim hamile kaldimi öğrendim sanırım bende zorla kendi umudumu kaybetmek istiyorum olsun diye tövbe tövbeAy ne güldüm yaa iyi düşünelim pozitif hormonlarımız testimize yansısın moral bozmayalım
Allah’im daha ne isterim ki kurban bile keserim jajajjajaj ama nerdeeeHikayenin sonunda Magnifiaque ve ben hamile oluyormusuz ne gülerim ama
Ay inşallah olursunuz kuzum o değil de ben negatif görünce bu hallerim kalmıyo zaten bikaç gün depresyon ağlama nöbetleri sinir krizleri ve kapanış en az 1 haftada normale dönüyorumHikayenin sonunda Magnifiaque ve ben hamile oluyormusuz ne gülerim ama
Hep beraber olalim insallahAy inşallah olursunuz kuzum o değil de ben negatif görünce bu hallerim kalmıyo zaten bikaç gün depresyon ağlama nöbetleri sinir krizleri ve kapanış en az 1 haftada normale dönüyorum
Biz eşimle adak adadik bebek doğunca direk haftasında kesices parası bilene hazır ama daha gelmiyorAllah’im daha ne isterim ki kurban bile keserim jajajjajaj ama nerdeee
Bizde aynı şekilde adak adadık sağ sağlim kucağımıza alalım hastaneden gelip eve girerken kapının önünde kesicez dedik inşallah o günlere gelelimde keselimBiz eşimle adak adadik bebek doğunca direk haftasında kesices parası bilene hazır ama daha gelmiyor
Aynen bende ağlıyorum sonra diyorum bundan sonra oluruna birakicam 1 hafta sonra tekrardan ben kadınlar kulübünde fink atıyorum bir gebenin günlüğünde umut arıyorum eski surumume geri dönüyorumAy inşallah olursunuz kuzum o değil de ben negatif görünce bu hallerim kalmıyo zaten bikaç gün depresyon ağlama nöbetleri sinir krizleri ve kapanış en az 1 haftada normale dönüyorum
Ayy inşallah canm Rabbım büyük ol der ve oluverirBizde aynı şekilde adak adadık sağ sağlim kucağımıza alalım hastaneden gelip eve girerken kapının önünde kesicez dedik inşallah o günlere gelelimde keselim
Ayy keske olsun da valla insallah olur ya rabbim kabul eder insallah bende diledim adadim hala bisey yok hamile kaldim 10 haftalikken kalbi atmadi dunya basima yikildi dedim Tamam birdaha ugrasmam ama yeniden tedaviye kosuyorum bitmiyor icimdeki umutBiz eşimle adak adadik bebek doğunca direk haftasında kesices parası bilene hazır ama daha gelmiyor
Ben inanıyorum bizde o mucizeyi yaşayacağız kızlar rabbim bizi kapısından boş çevirmicekAyy keske olsun da valla insallah olur ya rabbim kabul eder insallah bende diledim adadim hala bisey yok hamile kaldim 10 haftalikken kalbi atmadi dunya basima yikildi dedim Tamam birdaha ugrasmam ama yeniden tedaviye kosuyorum bitmiyor icimdeki umut
Ayy insallah ya valla hemen kavusursun mucizeneHafizlik yaparken bıranonce bitsin eşimle evlendim diye ağlıyordum evlendim vajinismus için ağladım oda bitti bebek için sanırım bebek olsada başka bisi illa çıkacak
Insallah dua edemiyorum bu ara toparlanim bir Rabbim ol der insallahBen inanıyorum bizde o mucizeyi yaşayacağız kızlar rabbim bizi kapısından boş çevirmicek
İhtimali nin olması bile duygulandırıyor bende mi yapsam nasil faydasını görüyormusun aklıma çok takılıyor oldumu olurmu olacakmı vs vsIkiz gebelik bile olur yeterki inan Insallah olur
Kuzum valla iki gun once gebelik testinde dun kan testinde negatif gorunce artik baya modum dustu inanamiyorum pek artik simdi meditasyon yapmaya calisiyorum iyi dusunmek icin
Bize de dua et canım ben müslümanın müslümana habersiz ettiği duanın gerçekleştiğine çok inanıyorum. 2 yıldır bebek istiyorum kendim dışında 4 tanıdığım var onlarında olmuyo ne zaman dua etsem onlarında isimlerini saydım tek tek kendime ettiğim duayı onlara da ettim hep sıra sıra hamile kaldılar en sonuncusu 2 hafta önce öğrendi daha bi ben kaldım böyle rabbim bize de yaşatır elbet birgün inşallahAyy insallah ya valla hemen kavusursun mucizene
Insallah dua edemiyorum bu ara toparlanim bir Rabbim ol der insallah
Ciddi anlamda iyi geliyor meditasyon birde olumsuz dusunmeni engelliyor bu ara dinlemedim pismanim baya rahatlatiyor tavsiye ederim insallah olur rabbim buyuk Bende hep ikiz istemisimdir hayirlisiylaİhtimali nin olması bile duygulandırıyor bende mi yapsam nasil faydasını görüyormusun aklıma çok takılıyor oldumu olurmu olacakmı vs vs
Ayy nolur bana da et Merve diye Ederim tabi canim ismin ne ? Rabbim nolur hepimize nasip etsin cok istiyorumBize de dua et canım ben müslümanın müslümana habersiz ettiği duanın gerçekleştiğine çok inanıyorum. 2 yıldır bebek istiyorum kendim dışında 4 tanıdığım var onlarında olmuyo ne zaman dua etsem onlarında isimlerini saydım tek tek kendime ettiğim duayı onlara da ettim hep sıra sıra hamile kaldılar en sonuncusu 2 hafta önce öğrendi daha bi ben kaldım böyle rabbim bize de yaşatır elbet birgün inşallah
Tabi ki ederim sen de bana et benimde adım EmineAyy nolur bana da et Merve diye Ederim tabi canim ismin ne ? Rabbim nolur hepimize nasip etsin cok istiyorum