• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hamile degilim değer 0.33 çıktı Bi süre bu hamilelik düşüncesinden sıyrılmak istiyorum kadınlar kulübünden ayrılıyorum kendi kabuguma çekilmek istiyorum dilerim Rabbım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allaha amenetsiniz❤
Ben de değilim kız hatta 6 Aralık kan verdim bugün adet oldum. Takma sakın kafaya,biz mercimeklerimize kavusacagiz 🥰🥰

Kızlar iğnenin 10. Günü deyim sabah kaset test yaptım cool silik bir çizgi çıktı. Sizce kan vermeli miyim?

Kızlar iğnenin 10. Günü deyim sabah kaset test yaptım cool silik bir çizgi çıktı. Sizce kan vermeli miyim?
Canım bence yapma 15cu gününde yap bak sonra bizim gibi büyük Bi hayal kırıklığı olur hem 10cu günde iğnenin etkisi az bile kalsa 5 bile çıksa umutlanirsin en azından 14 cu gününde ver

Yaaa kızlar ben dayanamicam yarın kan vermek istiyorum 11ci günüm ama 11 ci günde ogrenen de çok var dayanamıyorum içim içimi yiyor
Ya bence bikaç gün daha sabret. Benimde dün 11. Gündü kaset test yaptım negatifi gördüm. Moralim alt üst oldu. Ama burda birsürü kişi var 11. Gün negatif görüp 14. 15. Gün hem idrar hem de kan testinde pozitif gören. Bizlerde o pozitifi görürüz inşallah 🤲

Ya bence bikaç gün daha sabret. Benimde dün 11. Gündü kaset test yaptım negatifi gördüm. Moralim alt üst oldu. Ama burda birsürü kişi var 11. Gün negatif görüp 14. 15. Gün hem idrar hem de kan testinde pozitif gören. Bizlerde o pozitifi görürüz inşallah 🤲
Canım 11ci gün kan verdim 0.33 çıktı yani negatif adetimi bekliyorum bugünde iğnenin 15ci günüydu

Canım 11ci gün kan verdim 0.33 çıktı yani negatif adetimi bekliyorum bugünde iğnenin 15ci günüydu
Adet oluncaya kadar ümit var. Lütfen karamsar olma. Belki adet olmazsın. İnan bende aynı durumdayım 11. Gün negatifi gördükten sonra alt üst oldum ama belirtilerim devam ediyor. Bak sende adet olmamışsın pozitif düşün pozitif olsun inşallah 🤲❤️

Kızlar dayanamayıp iğneden sonra 10. Gün kan verdim 3.80 çıktı ne düşünüyorsunuz bir anlamlı var mı?

Kızlar dayanamayıp iğneden sonra 10. Gün kan verdim 3.80 çıktı ne düşünüyorsunuz bir anlamlı var mı?
İnşallah yükselir canım. 3.80 normalde pozitif değil ama iğnenin 10. Günü de erken bi zaman diye düşünüyorum bikaç gün bekle bakalım. İnşallah pozitifi görürsün 🤲

Erken olduğu için acaba yükselir mi diye umutlandım da
Yükselenleri de okuyoruz burada negatif kalanları da işimiz Rabbime kaldı artık canım o mucizeyi bizde yaşarız inşallah. Bende 11. Gün negatifi görünce baya bi dağıldım ama 11de negatif olup de 14. 15de pozitifi gören o kadar çok kişi var ki onları gördükce biraz rahatladım. Sende stres yapma her şey olacağına varır pozitifi çok istiyoruz ama negatif olursa da zamanı değilmiş deyip beklemekten başka çaremiz yok. Bizim de sınavımız buymuş 😔

Adet oluncaya kadar ümit var. Lütfen karamsar olma. Belki adet olmazsın. İnan bende aynı durumdayım 11. Gün negatifi gördükten sonra alt üst oldum ama belirtilerim devam ediyor. Bak sende adet olmamışsın pozitif düşün pozitif olsun inşallah 🤲❤️
Ne gibi belirtileriniz vardi aceba

Ne gibi belirtileriniz vardi aceba
Ben iğneyi olduğum gün resmen yataktan kalkamadım. Bütün vücudum uyuşmuş gibiydi sürekli uyudum. Ara ara kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyodu ama anlık bi ağrıydı uzun süreli değil. 2. 3. Gün hiçbişey hissetmedim ağrı sızı olmadı hiç. Sonra ki günler kasık ağrılarım başladı özellikle sol kasığım uzun süreli ve şiddetli ağrılar. Mide bulantısı bel ağrısı sık idrara çıkma kabızlık bunların hepsini bugüne kadar yaşadım sadece 2 3 gündür kasık ağrılarım değişti adet sancısı gibi gelip gidiyo bide göğüslerim ağrımaya başladı şişlik var sertleşti. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bekliyoruz. Rabbim tüm bekleyenlere pozitifi gösterip mucizeyi yaşatsın 🌼❤️

Back