Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off ne güzeldir heyecanlidir da odasini falan bakiyorlardir guzel Allahim bize de nasip eder insallah

Off ne güzeldir heyecanlidir da odasini falan bakiyorlardir guzel Allahim bize de nasip eder insallah
Aynen ya hele görmen lazım mevlüt takimlari almış sepetini okadar tatlilardiki inşallah birgün bizde bebislerimize ciciler alırız

Canım benim 5 Aralık

Benim bugün olmam gerekiyordu gelen giden yok

Benim.givi döngüsü olanı burada bulduğuna sevindim... Valla aynı beni anlatmışsin...
Bende adetin dokuzuncu günü gittim ve bana da bir iki gün içinde yumurtan çatlar dedi..
Bende en fazla 25 gün temiz kalıyorum...bazen temizlik sürem 20 gün oluyor...

Benimde bat 20 Kasım

Dur bakalım ben hamile isem sana cok işe yarar seyler cıkar benden :) neler cektim bu döngü yüzünden

Dur bakalım ben hamile isem sana cok işe yarar seyler cıkar benden :) neler cektim bu döngü yüzünden

Ay inşallah..senin bat ne zaman
Valla ben yirmi gün temiz kaldı mı hemen başlıyorum test yapmaya....

Bende evlendiğin ilk zamanlar adet bitiminin hemen sonra yumurtala olmaz diye hiç dikkat etmezdim..simdi şimdi ne olduğunu anlıyorum valla

Benim adet hala belli degil, shu an 33 gun gecikiyor. Gecen hafta klomen kullandim ve bu gun yumurta takibi icin doktora gittim, daha buyumemisler dedi doktor. Hataya yine gel dedi bakalim. Bu yumurtalarin aniden buyume ihtimali varmi acaba?

Ben de ilk zamanlar hep 15 gün bekliyodum. Aynen 20 21 gün temizim ben düzenli her ay. Toplam işte 24 25 günde bir adetim. Sat 12 ekim bat 6kasımdı en geç

Benim bat 2 aralık oldu tatlım

Sat 14 ekim, bat 11 kasım.. bugün bütün gün karnım şiş ve sinirlerim havada çalıştım, tuvalete adet oldum diye gittim peçeteyle sildiğimde kahverengi adet gibi bi akıntım vardı.. hayırlısı olsun bu ayda tutmadı dedim ama gelen giden yok bu saat oldu,karnımın şişliği indi. Yerleşme kanamasının bir günü var mı kızlar? Adete 3 gün var konuyla ilgili bilgisi yada tecrübesi olan var mı?

Yerleşme olabilir ama senin muhtemelen şu an 4 haftalık yerleşme 3haftalıkken oluyor daha çok

Bende hala hic bi belirti yok şu 11 gelsin artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…