• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı hamileleri...

kızlar beta hcg batı 2 gun geçtikten sonra 29 çıktıııııı:) hamileyımmmmmm

Delisin83 tebrikler canım.Evet yaklaşık 3,5 -4 haftalık olmalı.

Pervane, tebrikler canım.Dr sonucunu bize de yaz.Bugünkü değerinin 1900 civarında olması gerekiyor.Alttan muayene ederse gözükebilir sanırım.

Nrkny, canım tebrik ederim sanırım sen de hamişsinn:49: İnsanın inanası gelmşyor önce.Belirtileri psikolojik mi acaba diye düşünüyor.Ama psikolojik değil.Tastamam bütün belirtilerin doğru. Hadi güzel haberlerini bekliyoruzz.

kızlar beta hcg batı 2 gun geçtikten sonra 29 çıktıııııı:) hamileyımmmmmm

Çok tebrikler canım.Ben bu mesajını görmeden yazmıştım.Doğruymuş.2 günde 1, ikiye katlaması lazım.2 gün sonra tekrar kan ver bence.İnşallah herşey yolunda gider.:16:

Merhaba hanımlar.. Ben de 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu.Bi hafta gecikti ve evde test yaptım 2. çizgi çok silik çıkmıştı emin olamadım kan testi yaptırdım 708 çıktı.Yarın dr. gidicem inşallah sorunsuz hamilelikler geçiririz hanımlar.Duygularım çok karmaşık,ah şu hormonlar.. :)

Aleyküm Selam, tabi ki, seve seve katılırım arkadaşım.Biz de aynı şeyleri yaşadık,unutur muyum asla.Hep dualarımdasınız zaten.

evlat sahibi olmak isteyenler birlikte dua edelim mi topiğin adı her hafta yasin ve ayet el kursi okuyoruz dualarla bağışlıyoruz kişin adına katılırsanız çok sevinirim..

Slm kızlar,

Bu sabah doktor kontrolüm vardı. 6+0 günlük hamileyim. Gebelik kesesi 11 mm çıktı ama içinde henüz embriyoyu göremedik. Doktor haftaya tekrar gel dedi. Sizlerin ultrason sonuçlarınız nasıl çıktı? Eğer kalp atışlarını duyduysanız, ne kadarlıkken duymuştunuz?

aslİ_as canım doktor bana da elevit verdi...

Slm kızlar,

Bu sabah doktor kontrolüm vardı. 6+0 günlük hamileyim. Gebelik kesesi 11 mm çıktı ama içinde henüz embriyoyu göremedik. Doktor haftaya tekrar gel dedi. Sizlerin ultrason sonuçlarınız nasıl çıktı? Eğer kalp atışlarını duyduysanız, ne kadarlıkken duymuştunuz?

canım biz de tam 6+0 ken kese 12 mm çıktı, bebeğimizi göremedik 2 hafta sonra çağırdı bizi... seninle aynı durumdayız..

canım biz de tam 6+0 ken kese 12 mm çıktı, bebeğimizi göremedik 2 hafta sonra çağırdı bizi... seninle aynı durumdayız..

Slm kızlar,

benim6+0 da 0,94 cm yazıyor 9 mm oluyor hrh degilmi sizde yolk saçdamı görünmedi 10mm den sonra yolk saç 15mmden sonra beek görünmeliymiş. ben yarın gidicem tekrar

benım bu ay olmadı ınş aralıkta benımde olur ıçımden bı ses olacak dıyor olunca inş. bende hamıleyyyıııımmmmm dıye yazarım

evettt canım 3 haftalıkkk yarın doktorda tam anlışılıcakkk:) üzerinden 4 gun geçmiş olacak yarınla bı beta hcg daha yaptırcamm değerler artmışmı bakalımmm...

cok sevindim canm zaten dr a gittiginde kan testi yapicaktir.Benim ki ilk beta da nasil 841,5 cikti annlamadim dogrusu:3:

Slm kızlar,

Ben de yarın doktora gidicem.Bakalım ne diyecek? Ben geçen pazartesi gittiğimde 5+4 günlük çıktı.Gebelik kesesi biraz daha oval şeklindeydi.uzun kısmını ölçtü.gs: 19.4 mm yazıyor.onu anlamadım,saçma geldi. Cihaz hem 19.4 mm ölçüyor,hem de bu değeri 5+4 günlük diye çıkarıyor.Yanlış yazmıştır belki.6 gün önce gittiğimde 5.9 mm'di.Bu kadar büyür mü 1 haftada.Neyse içi boştu,ama böyle silik bir görüntü var tam köşesinde.Haftaya tekrar gel dedi.Kalp atışı 7.haftadan sonra gözüküyor.Bir de eleviti sorucam doktora.Değiştirebilirim.Başka bir hamile arkadaşım değiştir dedi.Normal folik asit almayı düşünüyorum.Zaten aile hekimi yazmıştı onu.kadın doğumcu değil.

canlar bizde bugün gittik doktora bat 2 gün geçince 688.6 çıkmıştı değerim aradan 3 gün geçince yeni bugün kesemizi gördük alttan muaynede çok şükür

benimde 5+1 günlük kesemiz 6.5 mm daha :)

3 hafta sonraya gün verdi hem kalp atışlarını hem kendisini görürüz dedi nasıl geçecek 3 hafta bilmem :)

sağol aslıcım bugün tekrar bhcg yaptırmadı direk alttan baktı çünkü o sonucun üzerine 3 gün geçti ya senin dediğin gibi tahmin edip istemedi galiba

bakalım 3 hafta sonra kendini ve kkalp atışlarını duyacağız inş. bebeğimizin :)

Back