- Konu Sahibi Plebisit82
günaydın hamişler. ben aralığın başında öğrendim ama kendimi buraya dahil ediverdim haberiniz ola bende daha keseyi göremedim 3 gün sonra gideceğiz bakalım ama bir kendisini görseydik hayırlısıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım burdan haberleşelim yine...
ben yarın gidiyorum kapl atışı için çok heycanlıyım...Rabbim inşallah bize de duyurur inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz..
ayyy kızlarrr yaaa çok mutluyum bebeğimizin kalp atışını gördükk ya inanılmaz rahatladım çok heycanlandım yaa heycandan bayılacaktım nerdeyse ama Rabbim yüzümüzü güldürdü elhamdülillah çok şükür sonunda gördük ve rahatladık Allah isteyen herkse görmeyi nasip etsinn yaa:)))
Amin cnm inş. bende yarın gidicem inş bi sorun olmaz boş keselik olcak die korku başladı şimdiden. seninki ne kadarlık şuan?
ben de çok korkuyordum ama bugün çok rahatladım hiç korkma hep iyi düşün ... ultrasonda 7+1 göründü canım senin ne kadarlık?
ben de çok korkuyordum ama bugün çok rahatladım hiç korkma hep iyi düşün ... ultrasonda 7+1 göründü canım senin ne kadarlık?
cnm hayırlı olsun batım batmasın a yazıyorum o zman seni hamiş olarak gerçi pek göremedik seni buralarda ama olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahslm hamişler bende bu hafta öğrendim bebeğimizi çok heyecanlı ve mutluyummmmmmmmm..........
yarın 6+3 haftalık olucak canm aslında son adet tarihime göre 8 haftalık olması gerekio ama geç yumurtlama olmuş dedi doktor. ilk gittiğimde 4+3 tü keseyi gördük. Bakalım hayırlısıyla bebişinde görsem bi..
Evet 2.tüp bebek denememde oldu :) Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
ayyy kızlarrr yaaa çok mutluyum bebeğimizin kalp atışını gördükk ya inanılmaz rahatladım çok heycanlandım yaa heycandan bayılacaktım nerdeyse ama Rabbim yüzümüzü güldürdü elhamdülillah çok şükür sonunda gördük ve rahatladık Allah isteyen herkse görmeyi nasip etsinn yaa:)))
Canım çok sevindim bende gördüm bugün 6+6 mış kalbide atıyo dedi.bende iyi tutunmuşmu dedim evet dedi.Öyle duygulandım ki çok mutluyum çok.
gözünüzaydın kızlar darısı başımıza bebişlerimizin kalp atışlarını duymaya inşallah
Bende bebiş bekliyorum hala tam olarak havaya girememiş olsamda:) 6+3 te duyduk kalp atışını.Gittiğim doktor biraz duygusuzdu sanırım iki saniye dinletti sadece hızlı hızlı anlattı biz çıktıktan sonra algıladık yani neyin ne olduğunu:) ha o keseydi bu bebekti bu kalpti:):) Herşeye rağmen inanılmaz bir andı.Yarın tam 8 haftalık olucak inşallah.İki haftadır evde yuvarlanıp duruyorum midemden dolayı ne ev işi ne yemek habire uzanıyorum.Mide rahatsızlığım vardı benim zaten o tavan yaptı yani. Bulantılar öle daraltmıyo. Neyse hiç şikayet etmiyorum sadece durumum bundan ibaret.Hepimiz göz açıp kapayana kadar geçiririz inşallah şu 9 ayı (ki 2 ay geride kaldı bile:) )
Yemek konusu benimde sıkıntılı. MUtfaktan uzak duruyorum. Yeterince süt ve yoğurt tüketmiorum bu konudan rahatsızım.Hazır yoğurtları yiyemiorum kendim yapmam lazım o zaman yiycem.ŞÖyle hiçbi sıkıntımın olmayıp huzurla hamileliğimi yaşayacağım günleri iple çekiyorum.İnşallah yakındır:)
aynen bende öyleyim çatlayacak gibiyim haa birde gögüslerime dokunamıyorum yaa sanki adet bir türlü olamıyor gibiyim
anamm çok az var aramızda yaa:) benm de 7+1, yani 2 gün var aramızda:) hadi gözün aydın çook sevindim :)))
inşallah darısı herkesin başına:)