How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kasım ayı hamileleri...

Kızlar hepimiz yeni hamileliğimizi öğrendik sizlere bir önerim var.
dün babanneme dedimki çok kasık ağrım var bacaklarıma vuruyo dedim.babannemde ayaklarını üşütme dedi sıcak tut dedi.
Gerçektende ayaklarım hiç ısınmıyor demir eks.var bende.bende 2 gündür sıcak su torbasıyla ayaklarımı ısıtıyorum.Gerçekten sıcaklayınca ağrı gidiyor.
Eğer kasıklarınızda ağrı varsa sizde ayaklarınızı ve bacaklarınızı sıcak tutun sonuçta ilk aylar önemliymiş.

kızlar ben de geç yumurtlama var. son adet tarihine göre şuanda 8.haftada olmam lazım ama ultrasonda 6+5 haftalık çıktı. doktor herhangi bi sorun olmadığını söyledi ama bebeğin gelişini ve hamilelik belirtilerini takip edemiyorum :) benimle aynı durumda olan var mı?

canım bende de gec yumurtlama olmuş 6. haftayagirdim zannederken bebişim suan 5. haftaya yeni girdi. Önemli olan saglıklı sıhhatli olması Rabbimize şükürler olsun bu mükemmel duyguyu bize de tattırdı.

kızlar ben de geç yumurtlama var. son adet tarihine göre şuanda 8.haftada olmam lazım ama ultrasonda 6+5 haftalık çıktı. doktor herhangi bi sorun olmadığını söyledi ama bebeğin gelişini ve hamilelik belirtilerini takip edemiyorum :) benimle aynı durumda olan var mı?

Allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin senin benim ve tüm annelerin.
Kalp atışlarını duydun mu peki sen?

canlar iki gündür ağır grip geçiriyorum yaa hapşırırkrn öksürürkenn karnım yırtılacak gibi oluyor korkuyorum bi şey olmaz inş. bi üşütmüşüm midem bulanıyor bi şey yiyemiyorum da ofAllahım geçsin bir an öncee güzel beslenemiyorum :(

canlar iki gündür ağır grip geçiriyorum yaa hapşırırkrn öksürürkenn karnım yırtılacak gibi oluyor korkuyorum bi şey olmaz inş. bi üşütmüşüm midem bulanıyor bi şey yiyemiyorum da ofAllahım geçsin bir an öncee güzel beslenemiyorum :(

inşallah gecer en kısa zamanda hapsururken kendini tutma bol bol c vitamini al bebişe de kendine de iyi bak :) Maşallah.

eğer devam etseydi 8. haftanın içinde olacaktım maalesef boş gebelikmiş 3 gün oldu kürtaj oldum umarım bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız yaşadıklarım rüyaydı geldi geçti sanki

Benim de aynı şekilde oldu, sadece kese vardı ben de küretaj oldum, inşallah birdahaki sefere sağlıklı sıhhatli bizim de olur arkadaşım

Canım inşallah bende duyarım birannonce minikinin kalp atışlarını benim icin de dua et ne olur :) senin adına cok sevindim. Rabbim biran önce kucağına almayı da nasip etsin

bende sizler gibi kasımda öğrendim hamile olduğumu, kesemizi de gördük, boş çıkmaz inşallah...Allah hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek nasip eder inşallah.

Kızlarrrr keselerimizi gördükkkk.. İkizlerim olacaaaakkk.. İnşallah boş çıkmazz.. 12 gün sonra yeniden gidip kalp atışlarını dinleyeceğiz.. Dua edin benim içinnn :)

Kızlarrrr keselerimizi gördükkkk.. İkizlerim olacaaaakkk.. İnşallah boş çıkmazz.. 12 gün sonra yeniden gidip kalp atışlarını dinleyeceğiz.. Dua edin benim içinnn :)

Canım İnşallak sağlıkla alırsın kucağına tedaviylemi ikizlerin oldu.
bende yarın gidicem keseyi görmeye.

canım benmde aynen senin gibi bende 2 hafta önce doktora gittiğimde 6 haftalıktı ama doktor 4+3 dedi keseyi görmüştük ozaman kötüye yorma geç yumrtlama 2 hafta sonra gel bebeği görürsek sorun yok dedi yarın gidicem bakalım hayırlısıyla bi görsem kalp atışlarını bi duysak rahatlıcam

Back