How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kasım ayı hamileleri...

Evet canım 2 gün arayla tutunmuş bebişlerimiz desene doğumlarımızda yakın birbirine olacak.
24 ocak 2 li test vericem.sen nezaman vereceksin.bu arada pazartesi günü aç karnına kan tahlili vericem.

o 2li test nasıl veriliyor neye bakıyorlar nasıl birşey? bana 1 ay sonraya rendevü verdi 7 ocak 12-14. haftalarda 2 li test olur 1 ay sonra 2li test için gelebilirsin dedi seninki baya geç bir tarihmiş belki ben de geç giderim 1 hafta daha.. kan ver canım bişeylere bakıyolar kanda ama neye bilmiyom ben de vermiştim:D

o 2li test nasıl veriliyor neye bakıyorlar nasıl birşey? bana 1 ay sonraya rendevü verdi 7 ocak 12-14. haftalarda 2 li test olur 1 ay sonra 2li test için gelebilirsin dedi seninki baya geç bir tarihmiş belki ben de geç giderim 1 hafta daha.. kan ver canım bişeylere bakıyolar kanda ama neye bilmiyom ben de vermiştim:D

Bende bilmiyorum ki nereden ultrason yapıyolar.ama down sendromu varmı ensesinin kalınlığına bakılıyomuş.Ama vajinal mi karından ultrasonmu bilmiyorum.

:49::49::49::49::52::52: ÇOOK ŞÜKÜR CNM :D ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAL :d BEN PERŞEMBE BAKTIRMIŞTIM DOKTOR BUGÜN BİDAHA BAKTI 67.8 ÇIKTI :D BİRANÖNCE GÖREBİLSEK BEBİŞİMİZİ ULTRASONDA :D

canım ben görüm kalbide atıo bebişimin ama dr düşük tehdidi var dedi pazartesi tekrar gidicem dr'a:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm hayırlı olsun batım batmasın a yazıyorum o zman seni hamiş olarak gerçi pek göremedik seni buralarda ama olsun:34: Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :34:

peki genel olarak infertiliteye takıldığım için karşılaşmamışızdır tatlım yaa... ama artık burdayımmm....

Kızlar ben hiç birşey yiyemiyorum ama. acayip bir iştahsızlığım var. Doktorum her ne kadar normal olduğunu söylese de açlıktan midem bulanıyor.. Yani hamilelikten bulanmıyor ya ona şaşıyorum. Zorlama kendini gerekirse iki kaşık yiyebiliyorsan 2 kaşık yiyeceksin fazlası için sakın zorlama kendini dedi.Hamileliğinde benim gibi iştahi kesilen var mıydı? Ben bu ikizleri nasıl besleyeceğim yauuu :)

canım ben görüm kalbide atıo bebişimin ama dr düşük tehdidi var dedi pazartesi tekrar gidicem dr'a:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

seninle aynı gün doğum yapacağız canım kısmetse:)) bebeğin ne kadar şuanda?

Bende bilmiyorum ki nereden ultrason yapıyolar.ama down sendromu varmı ensesinin kalınlığına bakılıyomuş.Ama vajinal mi karından ultrasonmu bilmiyorum.

biraz araştırdım internette canım kan testiyle ulrtason sonuçlarını birleştirip yapılan bir testmiş

Selam kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri sizleri takip ediyorum. Bugün bende sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorum. Bebişimin kalp atışlarını duyduk nihayet :) 2 hafta önce doktora gittiğimizde kesesinin şeklinin düzgün olmadığını düşük tehlikesi olduğunu söylemişti. Çok üzülmüştüm. Bugün kalp atışlarını duyunca çok rahatladım. Doktorda gelişimi güzel deyince sevincim katlandı. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah :) Bu arada bende 8+2 hamişimm :)

kızlar benim karnım çıkmaya başladı yaa normalde göbekli biri değilim ama daha yeni nasıl çıktı anlamadım ben yaa sizlerde durum nedir??

kızlar benim karnım çıkmaya başladı yaa normalde göbekli biri değilim ama daha yeni nasıl çıktı anlamadım ben yaa sizlerde durum nedir??

Bende 8+2 hamileyim benimde birazcık çıktı göbeğim. bende pek göbekli değildim normalde. Göbekleniyorum diye sevinicemi düşünmezdim hiç :)

slmlar hamiş bayanlar.. ya bana dr. 14üne gün verdi hesaplamalara göre kalp atışını duyarmıyım sizce allahn izniyle inşallah.. ben sat 4 kasımdı..

Arkadaşlar benım ısrarla geçmeyen kasık ağrılarım var bazen dayanamayacak şekilde oluyor sizdede oluyormu_?:25:

Arkadaşlar benım ısrarla geçmeyen kasık ağrılarım var bazen dayanamayacak şekilde oluyor sizdede oluyormu_?:25:

oluyor canım ama dayanamacak kadar şiddetliyse doktoruna bi görün bebişe birşey olmasın Allahın izniyle. Aç kalmamaya çalış ayağını sıcak tut.
ayakta kalmamaya çalış. idrarını tutma mümkün olduğunca belki daha iyi gelicektir.
Rabbim tüm annelere sağlıklı bir şekilde yavrularını bağışlasın inşallah.

merhaba arkadaşlar ben dün gebelik testi yaptım 2 çizgi çıktı.
sonra dayanamayıp hastahaneye gittim akşam kan tahlili yaptırdım 441,68 pozitif dediler acaba ne kadarlık çok merak ediyorum sizce ne kadarlıktır?? pazartesi günü doktora gideceğim..

Back