How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kasım ayı hamileleri...

evt anen canm ... zararl şeyler tüketmemeye çalşyrm elimden geldiği kadar ama ben abur cuburcuyum baya.. şimdi düşük tehlikem var diye baya dikkat ediyorum.. sabah kalktğmda ağzıma bişey atmassam hemen kusacak gibi oluyorm o nedenle kalkar kalkmaz bi lokma ekmek atıyorum ağzıma süt içiiyorum bir bardak... günde 3 bardak süt içiyorum.. en az 2 tas yoğurt yiyorum.. yoğurt çok ye sende .. ama işte market yoğurdu olmassa daha iyi... bugün ıspanak yedim mesela ...geçen gün istemedğim halde et haşladm kokusndan yiyemedğim için kızarttm yedm.. benm en büyük sorunum SU su bol bol içmek lazım . o aışkanlığı kazanmam lazım.. kış olunca birazdaha uzaklaşıyorum sudan ne yapalım alışmak için ..sen neler yapıyorsun canm .. birde eve fındık fıstık alayım olsun hep diyorum.. birde keçiboynuzu pekmezi çok iyiymiş. süte az miktar karıştırıp yersen iyimiş. ben daha almadm alcam inşallah ... sende al içelim beraber :21:

:) maratonumuz beraber olsun,cnm benim bulantım henüz yok,sabahları yumurtalı ballı sütlü kahvaltımı ediom elimden geldiğince diikat ediom bende aburcuburcuyum şimdi artık cips yerine fındık fıstık yicez artık:)aslında çokta sakınmamak gerekio bence sakınılan göz misali:)su çok içiom zaten çok susuyorum bende haftaya bir keseyi görseydim amminnnn:)sen folik asit alıomusun ihmal etme ben içiom hergün düzenli,pekmez var evde elimden geldiğince içmeye çalışıom ama sevmemmmm:(

merhaba arkadaslar ben yeni üyeyim:) birsey sormak istiyorum.
adetime 9 gün wardı sol kasiğim ve belim çok ağriyordu dayanamadim bhcg testi yaptırdım ve sonuç 1,20 çıktı tabi çok üzüldüm
hemen karaları bağladım.ama suan adetime 5gün war ve gögüslerim çok acımaya basladı belim kopuyo sanki midem bulanıyo basımda ağrıyo
acaba negatif çıkıpta sonradan hamile olan oluyomu bide adetimin geçmesini belkiyeyim dimi bidahaki test için.

kızlar maşallah size ne güzel başlamışsınız yoğurt süt olayına ben pazartesi öğrendim hamileliğimi idrar testinde cumartesi de doktora gidecem inş ve kan testi yapılacak keseye bakılacak falan daha bi motive olamadım kendim yaptım ya testi illa birinin bana doktorun yani hamilesin demesi gerekiyo gibi hala laylaylomum
bakalımn ne diyecek ilaç falan yazar heralde
bu arada çayı sadece kahvalıda içiyorum bitki çayları içiyorum o yani :)

Son düzenleme:
bitki çayı hamilelikte yasak içebileceğin bitki çayı ıhlamurdan baskası değil normal cay dahi günde 1 bardaktan fazla tavsiye edilmiyor aman diyim canım dikkat et.

kızlar maşallah size ne güzel başlamışsınız yoğurt süt olayına ben pazartesi öğrendim hamileliğimi idrar testinde cumartesi de doktora gidecem inş ve kan testi yapılacak keseye bakılacak falan daha bi motive olamadım kendim yaptım ya testi illa birinin bana doktorun yani hailesin demesi gerekiyo gibi hala laylaylomum
bakalımn ne diyecek ilaç falan yazar heralde
bu arada çayı sadece kahvalıda içiyorum bitki çayları içiyorum o yani :)

bitki caylari bebek icin zararli canim aklinda bulunsun

ıhlamur içiyorum şuan zaten yaa işyerinde olunca insan boş duramıyo süt su biyere kadar ne içebiliriz tavsiyesi olan var mı

benim ilk bhcg 44 iki gün sonra 146 ardından üç gün sonra yani dün akşam 811 çıktı..kafam çok karışık kızlar artış normalmi yoksa anormal bir durum mu var diye korkuoyorummm:( nolur bişeler söyleyin:(

canım endişelenme normal yani bildiğime göre her gün iki katı kadar artıyormuş değer yani senin ki normal yani
stress yok :)))

Yediklerine dikkat edenler ne güzel edio ben hiç edemiorum kızlar ya öğrendiğimden beri toplasan zorla 2 bardak süt içmişimdir yediğim meywede sadece muz onun dışında bişey yapamıorum akşamları ewe kendimi zor atıorum yorgunluktan kalkıp eşime bile zor hazırlıorum bişeyler onuda midem bulanıcak die yiyemiorum doğru düzgün :(( bugünde çok ağrım war kasıklarımda bacaklarımda ağrıo adet sancısı gibi :((

merhaba arkadaslar ben yeni üyeyim:) birsey sormak istiyorum.
adetime 9 gün wardı sol kasiğim ve belim çok ağriyordu dayanamadim bhcg testi yaptırdım ve sonuç 1,20 çıktı tabi çok üzüldüm
hemen karaları bağladım.ama suan adetime 5gün war ve gögüslerim çok acımaya basladı belim kopuyo sanki midem bulanıyo basımda ağrıyo
acaba negatif çıkıpta sonradan hamile olan oluyomu bide adetimin geçmesini belkiyeyim dimi bidahaki test için.

Çok erken yaptırmışsın tabiki adetinin gecikmesini bekle o zaman yaptır.Olumsuz olabileceği gibi olumlu çıkma ihtimali de çok yüksek.. Burdaki forumlarda çok denk geldim başta negatif çıkan sonucun birkaç gün sonra pozitif çıkmasına.. İnşallah öyledir..

benim ilk bhcg 44 iki gün sonra 146 ardından üç gün sonra yani dün akşam 811 çıktı..kafam çok karışık kızlar artış normalmi yoksa anormal bir durum mu var diye korkuoyorummm:( nolur bişeler söyleyin:(

1. GÜN: 44
2. GÜN:74
3. GÜN:123
4.GÜN :205
5.GÜN:340
6.GÜN:565
7.GÜN:937 Verdiğin verilere göre her gün % 66 oranında artması gerekiyormuş buna sizin beta hcg değerlerinizi hesapladım hesaplarıma göre gayet normal şimdiden kendinizi üzmeyin stres yapmayın

ysmn canm zorla Kendini mecbur iyi beslenmen lazım... Mideni bulandirmamaya çalış.. benmde bazen yemklerden öyle oluyorum ama yiyebildgm kadar yiyorum... Benmde bacaklarim çok agiryo. :( 3 gecedir uyuyamyrm... Çok fenalar.. 2battaniye 1yorgan seriyorum ama nafile...

ysmn canm zorla Kendini mecbur iyi beslenmen lazım... Mideni bulandirmamaya çalış.. benmde bazen yemklerden öyle oluyorum ama yiyebildgm kadar yiyorum... Benmde bacaklarim çok agiryo. :( 3 gecedir uyuyamyrm... Çok fenalar.. 2battaniye 1yorgan seriyorum ama nafile...

zorlamam gerekio aslında. gündüzleri iş yerinde bi şeklde geçiştiriorum mide bulantılarımı ama akşam işten ewe dönerken yol mahfedio resmen ewe gidincede daha kötü oluorum canm. Allah hepimize kolaylık wersin kızlar sonunu düşününce insan katlanıo herşeye...

Selam kızlar.. Ben 4+1 haftalıkken ultrasonda keseyi gördüm.. Bebeği ve kalp atışlarını da 6+4 haftalıkken duydum çok şükür.. Su an 8+2 haftalığım.. Haftalar ilerledikçe kuşkularım ve korkularım da azalıyor.. Allah hepimizin bebeklerini kucağımıza alacağımız günleri de göstersin inşallah..

kizlar ben de surekli yorgunum uykum var halsizlik var.Esim bebek buyudugunden enerjini kullaniyor o yuzden halsiz hissediyorsun diyor.Midem bulantim zaman zaman var ama cikarmadim hic.Ayni zamanda kasik agrilarim vardi bole adet olacakmisim gibi dr hamilelikten dedi.Haftaya p.tesi kalp atislarini duymak icin dr gidicegiz

Canım bende yarın gidiyorum atımları görmeye..Hayırlısı olsun hepimiz için...

Back