- Konu Sahibi Plebisit82
evt anen canm ... zararl şeyler tüketmemeye çalşyrm elimden geldiği kadar ama ben abur cuburcuyum baya.. şimdi düşük tehlikem var diye baya dikkat ediyorum.. sabah kalktğmda ağzıma bişey atmassam hemen kusacak gibi oluyorm o nedenle kalkar kalkmaz bi lokma ekmek atıyorum ağzıma süt içiiyorum bir bardak... günde 3 bardak süt içiyorum.. en az 2 tas yoğurt yiyorum.. yoğurt çok ye sende .. ama işte market yoğurdu olmassa daha iyi... bugün ıspanak yedim mesela ...geçen gün istemedğim halde et haşladm kokusndan yiyemedğim için kızarttm yedm.. benm en büyük sorunum SU su bol bol içmek lazım . o aışkanlığı kazanmam lazım.. kış olunca birazdaha uzaklaşıyorum sudan ne yapalım alışmak için ..sen neler yapıyorsun canm .. birde eve fındık fıstık alayım olsun hep diyorum.. birde keçiboynuzu pekmezi çok iyiymiş. süte az miktar karıştırıp yersen iyimiş. ben daha almadm alcam inşallah ... sende al içelim beraber
:) maratonumuz beraber olsun,cnm benim bulantım henüz yok,sabahları yumurtalı ballı sütlü kahvaltımı ediom elimden geldiğince diikat ediom bende aburcuburcuyum şimdi artık cips yerine fındık fıstık yicez artık:)aslında çokta sakınmamak gerekio bence sakınılan göz misali:)su çok içiom zaten çok susuyorum bende haftaya bir keseyi görseydim amminnnn:)sen folik asit alıomusun ihmal etme ben içiom hergün düzenli,pekmez var evde elimden geldiğince içmeye çalışıom ama sevmemmmm