- Konu Sahibi Plebisit82
kizlar kendinizi halsiz hissetmeye basladiniz mi ?
benim çok uykum var sürekli uyumak istiyorum hiç uyumamış gibi uykusuzum sürekli ve haliyle yorgun hissediyorum bu yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet her an düşünüyorum sağlıklı sıhhatli duayabileceek miyiz kalp atışlarını diye aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama işte insan endişe ediyor inş. hepimiz sağlıklı sıhhatli gebelikler geçiririz
benim çok uykum var sürekli uyumak istiyorum hiç uyumamış gibi uykusuzum sürekli ve haliyle yorgun hissediyorum bu yüzden
Merhaba kızlar . Bebeğim benmle kalırsa allahın izniyle inşallah bende kasım hamislernden.. :)
Hem de nasıl.. Ne kadar uyusam da sürekli yorgunum hep uykum var,başımı yasladığım yerde uyuyorum.. Bu halde çalışmak çok zor ama sabretmeye değer..
Kızlar bende uyu uyu doymuyorum.sinavlarmda var.. düşük tehlikesi sebebiyle sabah aksam progestan atyrum. Be başım dönüyor attgmda .sersemliyorum resmen... Ama kizlarn dedigi gibi meleklermz bizimle kalsnda allahn iziniyle dayanacm inşallah...rabbim kucagimiza almayı sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah...
Al benden de o kadar.. Çalışıyorum pc başında sürekli uyukluyorum,gözlerim kapanıyor kendime hakim olamıyorum.. Bu gidişle yakında kovulurum :)
Merhba gulsun..:) rabbim kismet ederse bebislerimiz yaşıt olucak o zaman.. inşallah.. benm sat: 4kasımdi adetime 3gün kala silik cizgiyle gordm poztifi.. adet günümdede yani 2aralkta hcgm 670 çıktı..48saat sonrada 2katı... Benm kahverngi akintm sonrasndan açıkpembeye dönüştü.. düşük tehlikem var anlayacagn..korkuyorum.. vajnal ultrasn baktk dün keseyi gördüm .cok şükür.. progestan kullanyrm simdi...dikkat edyrm. Artık hayrlisi.. senin nasil oldu canm. Birde miden falan ne durumda.. ya bende sabah uyandgmda istemsiz kasilinca sol kasgmda fena bi ağrı oluyor..sende varmi öyle bisey... Ve 2gündür ayaklarmn arisindan uyuyamyrm.. ağlıyorum artk nerdeyse..
Merhba gulsun..:) rabbim kismet ederse bebislerimiz yaşıt olucak o zaman.. inşallah.. benm sat: 4kasımdi adetime 3gün kala silik cizgiyle gordm poztifi.. adet günümdede yani 2aralkta hcgm 670 çıktı..48saat sonrada 2katı... Benm kahverngi akintm sonrasndan açıkpembeye dönüştü.. düşük tehlikem var anlayacagn..korkuyorum.. vajnal ultrasn baktk dün keseyi gördüm .cok şükür.. progestan kullanyrm simdi...dikkat edyrm. Artık hayrlisi.. senin nasil oldu canm. Birde miden falan ne durumda.. ya bende sabah uyandgmda istemsiz kasilinca sol kasgmda fena bi ağrı oluyor..sende varmi öyle bisey... Ve 2gündür ayaklarmn arisindan uyuyamyrm.. ağlıyorum artk nerdeyse..
evt canm.güzel oldu valla.. bendede acayip gaz var.. adet gunlerndym ayaklarm falan ondan çok ağrıyor..ayni adetmissin gibi hissediyorsun..
evt canm.güzel oldu valla.. bendede acayip gaz var.. adet gunlerndym ayaklarm falan ondan çok ağrıyor..ayni adetmissin gibi hissediyorsun..