How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kasım ayı hamileleri...

evet her an düşünüyorum sağlıklı sıhhatli duayabileceek miyiz kalp atışlarını diye aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama işte insan endişe ediyor inş. hepimiz sağlıklı sıhhatli gebelikler geçiririz

Hastanede randevu saatimi beklerken diğer hamilelere baktım da acaba ben de son ayı sağlıkla görebilecek miyim diye düşündüm,sonra sağlıkla gülümseyen bebeklere baktım daldım gittim.. Bu panikle bu telaşla nasıl geçer 9 ay.. Rabbim sağlıklı versin uzun ömürlü versin inşallah.. Dermansız dert vermesin cümlemize..

benim çok uykum var sürekli uyumak istiyorum hiç uyumamış gibi uykusuzum sürekli ve haliyle yorgun hissediyorum bu yüzden

Al benden de o kadar.. Çalışıyorum pc başında sürekli uyukluyorum,gözlerim kapanıyor kendime hakim olamıyorum.. Bu gidişle yakında kovulurum :)

Hem de nasıl.. Ne kadar uyusam da sürekli yorgunum hep uykum var,başımı yasladığım yerde uyuyorum.. Bu halde çalışmak çok zor ama sabretmeye değer..

ben de kasım ayı hamilelerindenim ama hala keseyi göremedik doktor cuma gel dedi.aynen bi uyku hali bende de var.ne kötü kü çalışmak zorundayım.

kafamı koyduğum an uyuyakalıyorum yaa hatta eşim horluyorsun bile diyor öyle bir yorgunluk var üzerimde

ben uyuyamıyorum çok fazla bulantılar yüzünden sanırım:19: midem yanıp duruyo. ama meleğim benimle kalsında razıyım kalp atışlarınıda duydum dün içim rahat:46:

Kızlar bende uyu uyu doymuyorum.sinavlarmda var.. düşük tehlikesi sebebiyle sabah aksam progestan atyrum. Be başım dönüyor attgmda .sersemliyorum resmen... Ama kizlarn dedigi gibi meleklermz bizimle kalsnda allahn iziniyle dayanacm inşallah...rabbim kucagimiza almayı sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah...

Kızlar bende uyu uyu doymuyorum.sinavlarmda var.. düşük tehlikesi sebebiyle sabah aksam progestan atyrum. Be başım dönüyor attgmda .sersemliyorum resmen... Ama kizlarn dedigi gibi meleklermz bizimle kalsnda allahn iziniyle dayanacm inşallah...rabbim kucagimiza almayı sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah...

merhaba canım bbenimde bebişimin doğum tarihi 13.08.2013 1 gün var aramızda:)son adet tarihin ne zamandı?ilk ne zman öğrendin ve bhcg kaç çıktı?cvplarsan sevinirim:)

Merhba gulsun..:) rabbim kismet ederse bebislerimiz yaşıt olucak o zaman.. inşallah.. benm sat: 4kasımdi adetime 3gün kala silik cizgiyle gordm poztifi.. adet günümdede yani 2aralkta hcgm 670 çıktı..48saat sonrada 2katı... Benm kahverngi akintm sonrasndan açıkpembeye dönüştü.. düşük tehlikem var anlayacagn..korkuyorum.. vajnal ultrasn baktk dün keseyi gördüm .cok şükür.. progestan kullanyrm simdi...dikkat edyrm. Artık hayrlisi.. senin nasil oldu canm. Birde miden falan ne durumda.. ya bende sabah uyandgmda istemsiz kasilinca sol kasgmda fena bi ağrı oluyor..sende varmi öyle bisey... Ve 2gündür ayaklarmn arisindan uyuyamyrm.. ağlıyorum artk nerdeyse..

Merhba gulsun..:) rabbim kismet ederse bebislerimiz yaşıt olucak o zaman.. inşallah.. benm sat: 4kasımdi adetime 3gün kala silik cizgiyle gordm poztifi.. adet günümdede yani 2aralkta hcgm 670 çıktı..48saat sonrada 2katı... Benm kahverngi akintm sonrasndan açıkpembeye dönüştü.. düşük tehlikem var anlayacagn..korkuyorum.. vajnal ultrasn baktk dün keseyi gördüm .cok şükür.. progestan kullanyrm simdi...dikkat edyrm. Artık hayrlisi.. senin nasil oldu canm. Birde miden falan ne durumda.. ya bende sabah uyandgmda istemsiz kasilinca sol kasgmda fena bi ağrı oluyor..sende varmi öyle bisey... Ve 2gündür ayaklarmn arisindan uyuyamyrm.. ağlıyorum artk nerdeyse..

inşallah rabbim kısmet etsin yaşıt olsunlar,çok dikkat et kendine cnm uzanmaya çalış sık sık,benim bundan önceki bebeğim düştü çok zordu rabbim kimseye yaşatmasın,ben adetime 9-10 gün kala idrarda öğrendim ertesi günde gittim kan verdim 44 çıktı,2 gün sonra tekrarladık testi 146 çıktı,en son adetim 6 kasımdı ama benim gecikmeli olur en kötü 2 gün hiç bilmem aynı gün adet olduğumu,o yüzden 8inde olacağımı düşünürsek hala 3 günüm var:)bugün akşam tekrar gidecm kana umarım yükselmiştir değerim,haftayada dr randevum var ama korkuyorum umarım bu sefer herşey yolunda gider,benim bi kaç gün önce hafif midem bulandı ama şimdilik iyiyim.sıkıntım ne zaman bişe yesem gaz çıkarmam ağızdan,bide hazım sorunu:(biraz önce regli oacakmışım gibi bir ağrı oldu hani ilk gün olur yaa şimdi hafifledi ama çook korkuyorum şu 9 ay bi bitsede alsak bebişleri kucağımıza burdan neler yaşarsak paylaşalım ne güzel oldu denk geldik:)mutlubirisi:)
:52:

merhaba kızlar.. bende warım kasım ayında öğrenenler arasında.bebişim şuan tam 6 haftalık en son doktora gittiğimde 4+3 tü keseyi gördük ama bebişi göremedk bu c.tesi yine gidicez inş görürüz kalp atışınıda duyabilirsiniz demişti doktor inş onuda duyarızda daha rahatlarım...

Back