bnmki bişey demedi ama mide bulantılarından dolayı zaten hiç tadım yok ne yazıkki eşimi felan görmüyor gözüm zaten giremiyoz yani
[/QUO
Merhabalar :) Rabbim tüm dileyenlerin dileklerini kabul etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın,hamileler bu süreci çok sağlıklı geçirsinler,,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin inşallah.Allah herşeyin en hayırlısını bilir,ve başımıza her ne geliyorsa ,geldiyse ve gelecekse mutlaka bunun bir sebebi olduğunu düşünüyorum.Allahım başıma her ne gelecekse en hayırlısını ver Rabbim.Cümlemize..
Kasım hamileleri arasına bende katıldım hamdolsun.
Sat 27 ekimdi. Kasım 26 adet başlama günüm ancak dayanamayıp 3 gün öncesinden evde test yaptım 4 gün boyunca silik çift çizgiler çıktı emin olamadım adet olmam gereken gün sabahı yine yaptım pozitif.Akşam doktora gittik eşimle ve ultrasonda rahim duvarın kalınlaşmış ama gebelik kesesi görünmüyordu kan de btea hcg 273 çıktı doktorum hamilesin ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığını önce gebelik kesesini sonra da kalp atışlarını duyduktan sonra söyleyebilirim dedi ve bize 2 gün sonraçarşamba günü tekrar beta hcg yaptı değer 743 olmuş ,cuma günü yine yaptı 1643 olmuş :) haftaya perşembe günü tekrar gideceğiz ulrasonda bakalım keseyi görebilecekmiyiz..Allahım bu dönemler ne kadar garipmiş hakkatten hamileyim diye sevinemedim kese yi beklerken günler geçmiyor..kalp atışlarını beklerken de yine aynı olacaktır.Bu arada bugün ilk defa yemek kokusundan tiksindim,mide bulantım var ve kalbim çok hızlı atıyor tansiyonum mu çıkıyor düşüyor mu anlamıyorum.yemek yiyorum kalkıyorum hadii tekrar acıkıyorum..folik plus kullanıyorum günde 3 kez acaba bu ilaçlardan dolayı mı kalbim çok hızlı atıyor,halsizim...Bayanlar inşallah Allah ım senin izninle hepimizin hamileliği çok çok güzel geçer,bebeğimizin gelişimi son derece mükemmel olur,,onu sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıp yetiştiririz...büyütürüz...
Bebeğini daha çok yeni iken kaybeden bayanlar Allah her şeyin en iyisini bilir,Rabbim hayırlısını versin.Üzülmeyin inşallah yeniden bebişle dolar göbüşleriniz...