• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı hamileleri...

iyi akşamlar kızlar bende geldim aranıza 4+4 günlük hamileyim inşallah rahat bir hamilelik geçiririz şimdilik bir sıkıntım yok batımdan 2 gün sonra kan testi yaptırmıştım 784 çıktı

şuan 7+1 olduk canım.. Rabbim izin verirse kalp atışı için bekliyoruz :)

oooh ne güzel bir an önce duyarsınız inş

kızlar benim zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyor birde şiştim yaa hani şey gibi adet olacağımız zaman bir şişkinlik olur yaa sonra adet olduğumuzda geçerdi aynen öyle kendimi çatlayacak gibi hissediyorum sizdede benzer durumlar var mı??:53::53:

aynen benimde böyle 2-3 saniye süren sancı giriyor kasığıma ara arada adet aağrısı gibi ağrı oluyor aynı şekilde şişkilik hisside var bide akıntım var bende normalmi acaba diye düşünüyodum

oooh ne güzel bir an önce duyarsınız inş

aynen benimde böyle 2-3 saniye süren sancı giriyor kasığıma ara arada adet aağrısı gibi ağrı oluyor aynı şekilde şişkilik hisside var bide akıntım var bende normalmi acaba diye düşünüyodum

normal diyor herkes yaa birde sanırım biz kendimizi çok dinliyoruz gibi geliyor bana :40:

kızlar benim zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyor birde şiştim yaa hani şey gibi adet olacağımız zaman bir şişkinlik olur yaa sonra adet olduğumuzda geçerdi aynen öyle kendimi çatlayacak gibi hissediyorum sizdede benzer durumlar var mı??:53::53:

kasık ağrısı oluyordu ama zamanla azaldı bende ..şişkinlik de mide bulantıları başladığında geçti arkadaşlar hepsi geçer şişkinlik bende 4. ve 5. haftalarda çok fazlaydı ama 1 haftadır şişikinlik yok mide bulantısı var :(

bir de akıntı bende de oluyor, bence kasık ağrısı ve akıntı normaldir çünkü kolay değil içimizde yeni bir canlı var etti Rabbim, vücut illaki tepki verecek :)

mrb. benimde çok ayakta kaldığım zaman kasık ağrım oluyor. Mide bulantısı yok bende henüz ama şişkinlik var 4-5 aylık hamile gibi görünüyorum:)

mrb. benimde çok ayakta kaldığım zaman kasık ağrım oluyor. Mide bulantısı yok bende henüz ama şişkinlik var 4-5 aylık hamile gibi görünüyorum:)

aynen bende öyleyim çatlayacak gibiyim haa birde gögüslerime dokunamıyorum yaa sanki adet bir türlü olamıyor gibiyim

merhaba ben ilk defa yazıyorum bundan birbuçuk yıl önce hamile kalmıştım 4 haftalıkkken düşük yaptım ve ondan sonra çok bekledim ama olmadı bu ay 25 inde regli olmam gerekiyordu bugün altıncı günüm hala olmadım ama bazen ayın sonuna atabiliyo bugün kasıklarımda biraz sancım oldu ve lavaboya gittiğimde bir iki damla leke gördüm şimdi ise korkuyorum acaba hamileydimde düşükmü yapıyorum çünkü ilk hamileliğimde böyle olmuştu sizce napmalıyım lütfen yorumlarınızı bekliyorum :18:

merhaba ben ilk defa yazıyorum bundan birbuçuk yıl önce hamile kalmıştım 4 haftalıkkken düşük yaptım ve ondan sonra çok bekledim ama olmadı bu ay 25 inde regli olmam gerekiyordu bugün altıncı günüm hala olmadım ama bazen ayın sonuna atabiliyo bugün kasıklarımda biraz sancım oldu ve lavaboya gittiğimde bir iki damla leke gördüm şimdi ise korkuyorum acaba hamileydimde düşükmü yapıyorum çünkü ilk hamileliğimde böyle olmuştu sizce napmalıyım lütfen yorumlarınızı bekliyorum :18:

Canım bence hemen bir test al.Öncelikle hamile misin, yoksa farklı faktörlerden dolayı adetin mi gecikti, onu netleştirirsin.Eğer hamileysen zaten doktor ultrason muayenesinde bir sorun olup olmadığını söyler.Gerekirse düşük önleyici ilaç, istirahat falan önerir.Yani önce durumu netleştir,bekleme.Ayrıca eğer hamileysen lekelerden o kadar da korkma, yerleşme kanaması vs. de olabiliyor sonuçta.Benim de bu gebeliğimde birkaç kez leke geldi.Ama şuan sorun yok çok şükür.Gene tabi ki Rabbim bilir doğrusunu.Sen sıkma canını.Benim hikayem de senin gibi seni çok iyi anlıyorum.

Canım bence hemen bir test al.Öncelikle hamile misin, yoksa farklı faktörlerden dolayı adetin mi gecikti, onu netleştirirsin.Eğer hamileysen zaten doktor ultrason muayenesinde bir sorun olup olmadığını söyler.Gerekirse düşük önleyici ilaç, istirahat falan önerir.Yani önce durumu netleştir,bekleme.Ayrıca eğer hamileysen lekelerden o kadar da korkma, yerleşme kanaması vs. de olabiliyor sonuçta.Benim de bu gebeliğimde birkaç kez leke geldi.Ama şuan sorun yok çok şükür.Gene tabi ki Rabbim bilir doğrusunu.Sen sıkma canını.Benim hikayem de senin gibi seni çok iyi anlıyorum.

evet aslında canımı çok sıkıyorum ilkinde böyle bir problemle karşılaşınca ister istemez tedirgin oluyo insan elimde değil aslında ama teşekkür ederim haklısın önce test yapmam lazım daha sonra ne olup olmadığı ortaya çıkar bende rahatlarım tekrar teşekkürler

slm kızlar bugün 8.30 dan beri ayaktayım 8 saat derse girdim karnım çyle ağrııdı ki her tenefüs arasında ayaklarımı uzatıp yatmaya çalıştım ama korktum ya eve gelir gelmez yattım şimdi

iyi akşamlar kızlar bende geldim aranıza 4+4 günlük hamileyim inşallah rahat bir hamilelik geçiririz şimdilik bir sıkıntım yok batımdan 2 gün sonra kan testi yaptırmıştım 784 çıktı

Hoşgeldin.. Maşallah umarım hepimiz sağlıklı gebelikler geçirip hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza..

hımm bizde bugün 5+6 dAYIz daha gelen giden yok inş. hayırlısı ile sağlıklı bi gebelik geçiririz

canım dua et olmasın inşallah çook rahat ve güzel bir hamilelik geçiririz hepimiz...

slm kızlar bugün 8.30 dan beri ayaktayım 8 saat derse girdim karnım çyle ağrııdı ki her tenefüs arasında ayaklarımı uzatıp yatmaya çalıştım ama korktum ya eve gelir gelmez yattım şimdi

dershanede mi çalışıyorsun? allah yardımcımız olsun hamileyken çalışmak çok zor.. dr um bana parol ağrı kesici önermişti çok dayanılamayacak gibi olursa iç dedi istersen sen de dr na sor parol kullan ağrıların için

heralde en yenı uyenız benım aslında ben 5 sene once uye olmusdum.oglumu dogurdukdan sonra dahada zamanım olmadı fırsat bulamadım sıteye gırmeye sımdı ıkıncı yolda tanısalım benıde aranıza alınnn.bırde bısey sorcam su dogum tablosu nasıl yapılıyodu ya unutmusum yardımlarınızı beklıyorum =)

sanırım hamile sayımız bu kadar artık bundan sonrakiler aralık ayı hamileleri olur hepimiz için sorunsuz bir hamilelik dönemi olur sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız benim sorum şu doktorlarınız cinsel ilişkiye kısıtlama getirdi mi?

Back