- Konu Sahibi Plebisit82
canım benim bulantılar 5+6 iken başladı, ilk gün çok yoğundu sonra azaldı.. inşallah senin hiç olmaz çok kötü birşey çünkü...
benium bugun 5+3 kizlar benim de yok bulantim henuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim bulantılar 5+6 iken başladı, ilk gün çok yoğundu sonra azaldı.. inşallah senin hiç olmaz çok kötü birşey çünkü...
selaam herkese bende kasımda hamile kalanlardanım...
tebrikler canm allah sagliklki sihatli kucagin almayi nasip etsin
mahsunmenekse sen gördünmü keseyi nezaman gittin dr bide hcg değerin kaçtı ( çok soru sordum galiba) ama çok merak ediyorum süreç nasıl işliyor diye
yok canim sorun degil ne zaman istersen sorabilirsin.Sonucta burda deneyimleimizi oaylasmak icin burdayiz.Ben ayin 23 unde kan testi yaptirdgigimda sonuc 841,5ti.Dun dr a gittim keseyide gorduk fasulye seklindeki melegimi de.yani dun 5+2 gunluktu 2 hafta sonra gittigimde dr kalp atislarini dinlleyebilirsin dedi.
ayyy negüzel hayırlısıyla kucağına al inş.
benimde bat 28 di dün gittim dr 260 çıktı değer sanki düşük gibi geldi bana.:18:
pazartesi çağırdı tekrar ultrasonla bakmak için
benimde bat 28 di dün gittim dr 260 çıktı değer sanki düşük gibi geldi bana.:18:
düşük degil bence degerin normal
kızlar birde sizin akıntınızoluyormu ne renk oluyor akıntınız
canım değerin normal bence çünkü ben battan 2 gün sonra kan testi yaptırmıştım 330 çıkmıştı hemen hemen aynı sen de 1 gün sonra yaptırmışsın :)
öylemi iyi bari çok sevindim ben hala tedirginimde senin şimdi nekadar oldu gebelik
kızlar benim zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyor birde şiştim yaa hani şey gibi adet olacağımız zaman bir şişkinlik olur yaa sonra adet olduğumuzda geçerdi aynen öyle kendimi çatlayacak gibi hissediyorum sizdede benzer durumlar var mı??
hımmm günde 1 bardak süt içiyorum aslında ben adet olamadığım zaman böyle çatlayacak gibi olurdum inşallah düzelir yoksa yandım benim yaaa birde günler geçmiyor sanki sizede öyle oluyormukasıklarımda agrı benimde zaman zaman oluyor ama şişkinlik durumun olmadı..
acaba sende gaz mı oluyor canım..
hamilelikte progesteronun etkisiyle gaz daha fazla olurmus..
cok sut falan mı içiyorsun yada gaz yapacak seyler falan?
kızlar benim zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyor birde şiştim yaa hani şey gibi adet olacağımız zaman bir şişkinlik olur yaa sonra adet olduğumuzda geçerdi aynen öyle kendimi çatlayacak gibi hissediyorum sizdede benzer durumlar var mı??
hımmm günde 1 bardak süt içiyorum aslında ben adet olamadığım zaman böyle çatlayacak gibi olurdum inşallah düzelir yoksa yandım benim yaaa birde günler geçmiyor sanki sizede öyle oluyormu
Allah hepimizin yardımcısı olsun umarım çabuk geçer iyi ki bu forumda var eve gelip hemen burayı açmak için sabırsızlanıyorum eşimle bile konuşuyorum "forum arkadaşımın bugün doktor kontrolü varmış inşallah güzel haberlerini alırız" burada paylaşmak güzel :) herkese sayende teşekkürlersutu ılk ıcmeye calıs canım..
benimde gunler cok yavas akıyor..aslında cokk halsiz oldugum için oyle sanırım..surekli yatıp uzanasım var..yapacak birsey olmayıncada zaman akmıyor..ben gunde 5 saat falan calısıyorum ama ölüp bitiyorum o saatlerde..
allah butun gun calısanların yardımcısı olsun..