• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı hamileleri...

mahsunmenekse sen gördünmü keseyi nezaman gittin dr bide hcg değerin kaçtı ( çok soru sordum galiba) :17: ama çok merak ediyorum süreç nasıl işliyor diye

mahsunmenekse sen gördünmü keseyi nezaman gittin dr bide hcg değerin kaçtı ( çok soru sordum galiba) :17: ama çok merak ediyorum süreç nasıl işliyor diye

yok canim sorun degil ne zaman istersen sorabilirsin.Sonucta burda deneyimleimizi oaylasmak icin burdayiz.Ben ayin 23 unde kan testi yaptirdgigimda sonuc 841,5ti.Dun dr a gittim keseyide gorduk fasulye seklindeki melegimi de.yani dun 5+2 gunluktu 2 hafta sonra gittigimde dr kalp atislarini dinlleyebilirsin dedi.

yok canim sorun degil ne zaman istersen sorabilirsin.Sonucta burda deneyimleimizi oaylasmak icin burdayiz.Ben ayin 23 unde kan testi yaptirdgigimda sonuc 841,5ti.Dun dr a gittim keseyide gorduk fasulye seklindeki melegimi de.yani dun 5+2 gunluktu 2 hafta sonra gittigimde dr kalp atislarini dinlleyebilirsin dedi.

ayyy negüzel hayırlısıyla kucağına al inş.
benimde bat 28 di dün gittim dr 260 çıktı değer sanki düşük gibi geldi bana.:18:
pazartesi çağırdı tekrar ultrasonla bakmak için

benimde bat 28 di dün gittim dr 260 çıktı değer sanki düşük gibi geldi bana.:18:

düşük degil bence degerin normal

kızlar birde sizin akıntınızoluyormu ne renk oluyor akıntınız

canım değerin normal bence çünkü ben battan 2 gün sonra kan testi yaptırmıştım 330 çıkmıştı hemen hemen aynı sen de 1 gün sonra yaptırmışsın :)

düşük degil bence degerin normal

kızlar birde sizin akıntınızoluyormu ne renk oluyor akıntınız

evet canım oluyor benim hemde yumurtlamadan beri var hatta hamileliği öğrenmeden önce bununla ilgili topik açmıştım beyaz krem gibi kokusuz bazen su gibi hafif ıslaklık şeklinde oluyor . bende ozamanlar iltihapmı var acaba diye düşünmüştüm ama meğer hamilelik belirtisiymiş

canım değerin normal bence çünkü ben battan 2 gün sonra kan testi yaptırmıştım 330 çıkmıştı hemen hemen aynı sen de 1 gün sonra yaptırmışsın :)

öylemi iyi bari çok sevindim ben hala tedirginimde senin şimdi nekadar oldu gebelik

canim endiselenme degere de takilma zaten 2 gunde 1 2 kati artiyor onemli olan ultrason da bakinca bebegin rahim icinde ve normal olmasi saglikla ins al kucagina simdiden stress yapma lutfen

kızlar benim zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyor birde şiştim yaa hani şey gibi adet olacağımız zaman bir şişkinlik olur yaa sonra adet olduğumuzda geçerdi aynen öyle kendimi çatlayacak gibi hissediyorum sizdede benzer durumlar var mı??:53::53:

herkeze merhaba..
kızlar bende cook fazla halsizlik ve mutsuzluk var..
bugun doktor kontrolüm vardı doktor bana elevit verdi..kulladıgın folik asit hapınıda bırak dedi..
sizlerde durum nasıl..

kızlar benim zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyor birde şiştim yaa hani şey gibi adet olacağımız zaman bir şişkinlik olur yaa sonra adet olduğumuzda geçerdi aynen öyle kendimi çatlayacak gibi hissediyorum sizdede benzer durumlar var mı??:53::53:

kasıklarımda agrı benimde zaman zaman oluyor ama şişkinlik durumun olmadı..
acaba sende gaz mı oluyor canım..
hamilelikte progesteronun etkisiyle gaz daha fazla olurmus..
cok sut falan mı içiyorsun yada gaz yapacak seyler falan?

kasıklarımda agrı benimde zaman zaman oluyor ama şişkinlik durumun olmadı..
acaba sende gaz mı oluyor canım..
hamilelikte progesteronun etkisiyle gaz daha fazla olurmus..
cok sut falan mı içiyorsun yada gaz yapacak seyler falan?
hımmm günde 1 bardak süt içiyorum aslında ben adet olamadığım zaman böyle çatlayacak gibi olurdum inşallah düzelir yoksa yandım benim yaaa birde günler geçmiyor sanki sizede öyle oluyormu

benim de kasik agrilarim var adet olacakmisim gibi herkes normal oldugunu soyluyo canim

hımmm günde 1 bardak süt içiyorum aslında ben adet olamadığım zaman böyle çatlayacak gibi olurdum inşallah düzelir yoksa yandım benim yaaa birde günler geçmiyor sanki sizede öyle oluyormu

sutu ılk ıcmeye calıs canım..
benimde gunler cok yavas akıyor..aslında cokk halsiz oldugum için oyle sanırım..surekli yatıp uzanasım var..yapacak birsey olmayıncada zaman akmıyor..ben gunde 5 saat falan calısıyorum ama ölüp bitiyorum o saatlerde..
allah butun gun calısanların yardımcısı olsun..

sutu ılk ıcmeye calıs canım..
benimde gunler cok yavas akıyor..aslında cokk halsiz oldugum için oyle sanırım..surekli yatıp uzanasım var..yapacak birsey olmayıncada zaman akmıyor..ben gunde 5 saat falan calısıyorum ama ölüp bitiyorum o saatlerde..
allah butun gun calısanların yardımcısı olsun..
Allah hepimizin yardımcısı olsun umarım çabuk geçer iyi ki bu forumda var eve gelip hemen burayı açmak için sabırsızlanıyorum eşimle bile konuşuyorum "forum arkadaşımın bugün doktor kontrolü varmış inşallah güzel haberlerini alırız" burada paylaşmak güzel :) herkese sayende teşekkürler

Back