Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa çok mutlu oldum sanki var ben de gördüminşallah sağ saglim kucağına da alırsın canım

Var canım benimki bundan daha silik çıkmıştı.

tünaydın kızlar dün değil önce ki gün kan vermiştim değerim 85.3 çıkmıştı doktor çok yeni demişti. dün aldım sonuçları herhangi bir sıkıntı yoktu akşam olunca birden kan geldi yani normal kan gibi değil aşırı koyu bordo gibi lajverengiye çalan korktum az geldi zaten hemen bir progestan kullandım fitil olarak kanama yok durdu sabaha kadar takip ettim kahverengi oldu şimdi hiç gelmiyor. yerleşme mi kimyasal mi oluyor acaba ? birazdan doktora gidip yeniden kan vereceğiz değerler inş 2 ye katlamıştır. :-( bu arada ağrı sizi yok. sadece biraz karnım şiş. gaz problemi normal zaten vardı. dün kızımı biraz kaldırdım hasta oldu ondan olabilir mi acaba ?

Yaa çok mutlu oldum sanki var ben de gördüminşallah sağ saglim kucağına da alırsın canım
Teşekkür ederim canım inşallah sabırsızlanıyorum bende bat geçtikten sonra kan testi yaparım diyorum bekleyebilirsem
Var canım benimki bundan daha silik çıkmıştı.
İlk resimdekinden daha silik olamaz herhalde değil mi 2. Resim mi canım
Ben yarın sabah bi daha yapıcam emin olmak istiyorum

Valla canım benim bile puan gala kaşık ağrım var regli olucakmışım gibi
Varya iki bacağımın arası kısıklarım sertleşmiş taş gibi göğüsler desen taş gibi oldu allahııııııııım bu belirtiler hamileliğim olsun noooolur yarabbim ayy diğer ay hsg çekilmekten korkuyoruuuum

Canınızı sıkmayın bence herşey çok normal. Lekelenmede aynı şekilde. Zaten birazdan gideceksiniz inşallah rahatlar içiniz

Günaydın arkadaşlar sabah kan testi yapıldı.b-hcg değeri 0.8. Çok düşük.4 gündür regli de olmuyorum ama hamile de değilim.çok moralim bozuk.

Bende geciktimm inşallah vardır akşama test yapıcamm

Kizlar soğan kürü deneyip faydasını gören var mı? Ya da başka tavsiyesi olan varsa alırım

İlkinde göremedim 2. De daha net. İnsan inanamıyor

Tatlım ben iki ay önce hah çektirdim anestezili felan değil emar merkezinde çektirdim 3 dk sürüyor ağrı sızı olmuyor korkulacak birşey yok

Tatlım ben iki ay önce hah çektirdim anestezili felan değil emar merkezinde çektirdim 3 dk sürüyor ağrı sızı olmuyor korkulacak birşey yok
Hsg ye kaldım zaten artık mecbur kuzum dayanamadım gittim test yaptım bilmiyorum çokmu erken daha yoksa benmi acele ettim sıfır hiç hayali çizgisi kuruma çizgisi hiçbişeyi yok ama belirtiler tavan çok üzüldüm keşke yapmasaydım adet oldugumu görseydim bu kadar üzülmezdim şimdi bide adetimi bekleyecem

Canım progestan fitil kullanıyorum bende ama hemen dısarı cıkıyo swn nasıl kullanıosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…