Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah yawriiimu bu ay pikli olup yumurtlama olmayınca doktor duphaston verdı. Dun kayınvalıdem amelıyat oldu ben ılgılencem dıye 15 gun kadar 19 ekımde hemen ıcmeye baslamadm ıcseydım sımdi adet olurdum. Bugun bıttı ılac ki adet oldugumda hotmon testı vercem iş guc zamanm olmaz dıye uydurduk bıseyler. Eger duphaston ıcmeme ragmen yumurtlama olduysa aralarda mumkun mu bılmem hamıle kalma ıhtımalım olur ama sımdı 10 gun ıcınde adet olmalıymısım. Kendım emın olmayınca bu ay umıdı kestıydım. Aralıga kaldı hayaller..

Sen ver canm baska yerde bazen lab.lar da hatali sonuc olabiliyor inşallah gebesindir kan vermeden bi gebelk testi daha yap
Yarın bir test daha yapıcam ama bazen de kendimi mi kandırıyorum diyorum bakalım hayırlısı

Alla alla baya pozitif ama son regl tarihiniz neydi ve Çatlatma iğnesi kullandınız mı acaba
Son tarih 8 Ekim ama onu da tarlusal sayesinde oldum PCO var inofolic kullanıyorum doktor değerlerin düzeliyor dedi. Bir zamanı vardır elbet bugün çok yıprandım üzüldüm

Son tarih 8 Ekim ama onu da tarlusal sayesinde oldum PCO var inofolic kullanıyorum doktor değerlerin düzeliyor dedi. Bir zamanı vardır elbet bugün çok yıprandım üzüldüm
İğne de yoksa kesin pozitfitir ya hemen başka marka bir test alsanız ben bile çok merak ettim şimdi

Yarın bir test daha yapıcam ama bazen de kendimi mi kandırıyorum diyorum bakalım hayırlısı
Canm boyle ciksa bizimde biz de kesin hamileym derdik emin ol yani testn varsa yapsana hemen simdi bence kanda tekrar verdgnde pozitif cikcak

Kesinlikle bnde öyle düşünürdüm tabiki hangi marka test bu kesin tekrarlayın bnce. Bide kan testinin sonucunu tam yazar mısnz
0,174 sonuç acaba diyorum sıfırı fazla mı yazdılar marka yazabiliyor muyum bilmiyorum ama hepimizin bildiği L ile başlayan marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…