Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah herkes çift çizgi atmış sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 Valla imrendim bende Yumyum 🥚 atayım bari 🤭

Eklentiler

• IMG_20201103_203420.jpg
    IMG_20201103_203420.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 31
Birde aşağıdaki soruları cevaplar mısınız güzel bayanlar :)

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?
1.Adet döngüm 24 ama 2 aydır gec yumurtladigim icin 27 gün civarı.
2. Yumurtlamayı adetin 13. Günü gördüm
3.ovülasyon kullaniyorum
4.surelab,labquick
5.Gecen yıl bir kürtaj ve miyom/ dermoist kist ameliyatı oldum.Hormonlarım da sıkıntı yoktu.
6.Bugun kan verdim betahcg 100 cıktı.
Yımurtlamadan 12 gün sonra idrarda göründü.
7. Gögüslerim adetten cok önce ağrımaya baslardı,ama o agrı yoktu.sarı bir akıntı vardı.Cok ayakta kaldigimda kendini hissettiren bir kasık ağrısı.Mide bulantısı bas dönmesi vs hic bir belirti olmadı.

Sonucumu şimdi aldım arkadaşlar ben inanamıyorum biri bişey desin. Dün akşam hcg cok silikti 1 saat önce kan verdim eve gittim ovülasyon testi yaptım iki çizgide kıpkırmızıydı.
ya ama ben ne dedim ne dedim :)) bu topik bi çok insana uğurlu gelicek demedim miii :KK200: :KK200: çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin hemen isminin yanına malum simgemizi eklioruuummmmm :)

Maşallah herkes çift çizgi atmış sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 Valla imrendim bende Yumyum 🥚 atayım bari 🤭
bugünü mutlaka ama mutlaka değerlendiiiir kuzuum inşallah güzel haberlerini alırız seninde :halay:

1.Adet döngüm 24 ama 2 aydır gec yumurtladigim icin 27 gün civarı.
2. Yumurtlamayı adetin 13. Günü gördüm
3.ovülasyon kullaniyorum
4.surelab,labquick
5.Gecen yıl bir kürtaj ve miyom/ dermoist kist ameliyatı oldum.Hormonlarım da sıkıntı yoktu.
6.Bugun kan verdim betahcg 100 cıktı.
Yımurtlamadan 12 gün sonra idrarda göründü.
7. Gögüslerim adetten cok önce ağrımaya baslardı,ama o agrı yoktu.sarı bir akıntı vardı.Cok ayakta kaldigimda kendini hissettiren bir kasık ağrısı.Mide bulantısı bas dönmesi vs hic bir belirti olmadı.
Tekrardan hayırlı olsun tatlım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Dilerim aynı mutluluğu bu topikte bulunan hepimiz yaşarız :KK200:

bugünü mutlaka ama mutlaka değerlendiiiir kuzuum inşallah güzel haberlerini alırız seninde :halay:

Tekrardan hayırlı olsun tatlım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Dilerim aynı mutluluğu bu topikte bulunan hepimiz yaşarız
Cok teşekkür ederim Sizler de bana dua edin.☺️Sağlıklı bir gebelik olsun.Allah kimsenin kucagını bos bırakmasın.Ama sunu anladim ki bi zamani var,Sabırla vakti saatini beklemek gerekiyor.😇🌸Ben bi de son ay doktor stomega diye bi vitamin vermisti.Onun cok etkisi oldugunu düsünüyorum.Sizlerde doktorunuza danısıp kullabilrsnz

Cok teşekkür ederim Sizler de bana dua edin.☺️Sağlıklı bir gebelik olsun.Allah kimsenin kucagını bos bırakmasın.Ama sunu anladim ki bi zamani var,Sabırla vakti saatini beklemek gerekiyor.😇🌸Ben bi de son ay doktor stomega diye bi vitamin vermisti.Onun cok etkisi oldugunu düsünüyorum.Sizlerde doktorunuza danısıp kullabilrsnz
Canım sen hamilemisin yoksa ovulasyon testimiydi o ?

Kizlar ovu testi dun pik oldu sadece dunu degelendirdim bide yarini degerlendiricem yeterli olur dimi şansim var

Cnm stomega nın resmini atabilirmisin bulamadımda nette

canım sen aç istersen pozitifi gördüğümüz an oraya damlarız ya da halihazırda olan gruptan da devam edebiliriz sorun değil :)
Ay sonuna doğru toplu karar veririz.. ee ne de olsa ultrason fotoğrafları kız mı erkek mi tahminleri doğum sancıları konuşulacak ohoo :)) bu arada diğer gruplara bakayım ne var ne yok :KK66:)

Canım 2 yıldır istiyorum.
ovülasyon kullandım bu ay 19 ekim pik gördüm.
Ve pikten sonra çizgi biraz hafif silindi, sonra gün gün tekrar koyulaşmaya başladı. Pikten sonra hiç silik bir test görmedim, acaba hamilemiyim diye bata 5 gün kala kan testi verdim negatif:KK43:
Bak bu pikten sonra 11. Gün ovülasyon testim (bata 4 gün kala).
Eki Görüntüle 2713467
tekrar hamilelik test yaptın mı

@Hulahula

01.11.2020
@aysebasar01.11.2020
@corekotuannesi01.11.2020
@gecenin_resmi01.11.2020

@destinalar

01.11.2020

N Nurcaner66

01.11.2020

@SimgeBA

01.11.2020

@Yusralikubra

01.11.2020

Evet kızlar var mı güzel haberi olan? Listeyi aralık olarak güncellemeyeceğim bilginiz olsun. :) Tüm enerjimi bu aya verdim inşallah güzel haberler duyarız ve aralık ayına transfer olmayız :)
Benim bu ayda olmadı darısı diğer bekleyenlere inşallah😔

Ay sonuna doğru toplu karar veririz.. ee ne de olsa ultrason fotoğrafları kız mı erkek mi tahminleri doğum sancıları konuşulacak ohoo :)) bu arada diğer gruplara bakayım ne var ne yok :KK66:)
bende sabırsızlanıyorum ay sonunda açalım olmadı herkes gelir.. bakalım kaç gebe de kaç kişi kız erkek doğuracak tahmin de yaparız 😂 bir kaybım var kızı erkeği aramıyorum şuan sağlıklı olsun yeter. bir kızım var mevlam ne verirse kabülüm 🤗

Gebeliğini öğrenenler arasında benim gibi pko olanlar var mı neler yaptınız hamile kalma aşamasında?

X