Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acemi anneler diye Trt1 de dizi var onu izleyince tüm umutsuzluğum kayboldu. Onlar da çocuk sahibi olmak için çaba harcıyor. Çok güzel umut dolu bi dizi

merhaba herkese ilk defa yazıyorum sabah testim böyle çıktı tabi hemen kan vermeye gittim sonuç 0. Biliyorum test hatalı gebelik yok ama bu derecede hata veren bir test olabilir mi ? Başınıza böyle bir şey geldi mi? Bu arada bir dk içinde koyulaştı.

Canm baska yerde tekrar ver kan benm arkadasm verdi.bikere 0cikti 2 gun sonra baska yerde verdi 10bin ustu cikti dusun

Kızlar 22 sinde ovilite iğnesi vurulmuştum 8. Güne kadar iki çizgi vardı sonra silindi . Bugün 13. Günüm erken gebelik testi yaptım çok kasık ağrım vardı . Sizce iğnenin etkisi olabilir mi

Eklentiler

• 7A10B686-61C0-4CE0-9116-509178453E61.jpeg
    25,8 KB · Görüntüleme: 41
Ben peditor 6.gün kala ile yaptım aynı gün kanda 9.9 çıkmıştı . O testi ilk defa duyuyorum. Bu arada 5 gün kala öğrenmiştim .

Evet ama düne kadar hep negatif çıktı
Şimdiye kadar hiç çatlama iğnesi kullanmadım. Ümitlendirmek istemem. Bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa daha güzel olur. Birde 2 gün içinde gidip kan verirseniz daha net olur. İnsallah güzel bir sonuç alırsınız

Tamam canım çok saol bende bir an heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…