Tsh baya yüksek çıkmış ilk hangi ilacı kullandınız
İkinizede toplu cevap vereyim 1 hafta arasındaki sonuçlarım hiç bir ilaç kullanmadım. Sadece testere dişli aslanpençesi çayı aldım onu kullanıyorum eğer bişey etki ettiyse onun payıprolaktin için ilaç kullanmış mıydın?
Hadi inşallah güzel sonuçlar olsunKızlar ben bugün kan verdim sağlık ocağına yarın öğleden sonra alacağım geç çıkıyormuş hormon testi o yüzden hayırlısı bakalım yazarım size.. mevlam bekleyenlere nasip etsin inş.
Canim iyi aksamlaar
@brcnyldz13
03.11.2020 @Hepgulenyuz
03.11.2020 @kivircik4234
03.11.2020 @Ayseee1987
03.11.2020
meriana 03.11.2020
ARKADAŞLAR GÜNAYDINN VAR MI GÜZEL HABERLERİ OLAN
Canm baska yerde tekrar ver kan benm arkadasm verdi.bikere 0cikti 2 gun sonra baska yerde verdi 10bin ustu cikti dusunEki Görüntüle 2714960 merhaba herkese ilk defa yazıyorum sabah testim böyle çıktı tabi hemen kan vermeye gittim sonuç 0. Biliyorum test hatalı gebelik yok ama bu derecede hata veren bir test olabilir mi ? Başınıza böyle bir şey geldi mi? Bu arada bir dk içinde koyulaştı.
Gerçekten mi başka hastanede versem mi yaCanm baska yerde tekrar ver kan benm arkadasm verdi.bikere 0cikti 2 gun sonra baska yerde verdi 10bin u
Evet canım çektirdim sorun çıkmadı 2 ay olduHadi inşaAllah kuzumm hayırlı haber ver beklıyorum merakla..Sen rahim filmi çektirmiş miydin?
Ben peditor 6.gün kala ile yaptım aynı gün kanda 9.9 çıkmıştı . O testi ilk defa duyuyorum. Bu arada 5 gün kala öğrenmiştim .Surelab test kullanan varmı bu testin algısı yüksekmi 20 degerden snra algılıyomuş yazıyo üstünde yani hassaslığı az bi testmi adete 1 hafta var yapsam cıkma ihtimali varmı bu testle?cevaplarınız beklyrm
Canım ya benim testime de bir baksana reglime 5 gün var pozitif dimiBen peditor 6.gün kala ile yaptım aynı gün kanda 9.9 çıkmıştı . O testi ilk defa duyuyorum. Bu arada 5 gün kala öğrenmiştim .
Kesinlikle ver goren varmi bilmiyorum ama ben bi gebelik testinin bu kadar net cikip yalns verdgmi gormedim hemde hemen cikmisGerçekten mi başka hastanede versem mi ya
Oyle oyle tabi ama aylar gectikce umutta tukeniyor gibi uzaklasiyorum sanki anne olmaktanUmutsuzluğa kapılmak yokdua edelim hayırlısını isteyelim. Herşey Allahtan.
Normalde pozitif ama bu vurulduğunuz iğne çatlama iğnesi mi ? O iğne de 14 güne kadar pozitif çıkartıyormuş sanırım.Canım ya benim testime de bir baksana reglime 5 gün var pozitif dimi
Evet ama düne kadar hep negatif çıktıNormalde pozitif ama bu vurulduğunuz iğne çatlama iğnesi mi ? O iğne de 14 güne kadar pozitif çıkartıyormuş sanırım.
Şimdiye kadar hiç çatlama iğnesi kullanmadım. Ümitlendirmek istemem. Bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa daha güzel olur. Birde 2 gün içinde gidip kan verirseniz daha net olur. İnsallah güzel bir sonuç alırsınızEvet ama düne kadar hep negatif çıktı
Testi kime göndersem tebrik etti o derece artık yoruldumKesinlikle ver goren varmi bilmiyorum ama ben bi gebelik testinin bu kadar net cikip yalns verdgmi gormedim hemde hemen cikmis
Tamam canım çok saol bende bir an heyecan yaptımŞimdiye kadar hiç çatlama iğnesi kullanmadım. Ümitlendirmek istemem. Bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa daha güzel olur. Birde 2 gün içinde gidip kan verirseniz daha net olur. İnsallah güzel bir sonuç alırsınız
İnşallah kuzummAmin inşallahaynen güzel haberleri gördükçe daha çok umutlanıyorum inşallah bizde umut verenlerden oluruz