Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kln Ben kullandım 6 gün önce olanını daha önceki gebeliğimde güvenilir evet. Yalnız pahalı ona vereceğin para yerine kan testi yaptırırsan sağlıklı olur. Zaten her durumda kan veriyoruz..

kln Ben kullandım 6 gün önce olanını daha önceki gebeliğimde güvenilir evet. Yalnız pahalı ona vereceğin para yerine kan testi yaptırırsan sağlıklı olur. Zaten her durumda kan veriyoruz..
Trende yoldan 10 liraya almıştım bat yarın negatif çıktı. Geçen ayda adetim kısa sürdü diye erken olurum sandm. Olmayınca unuutlaanmştm

Kizlar ovu testi dun pik oldu sadece dunu degelendirdim bide yarini degerlendiricem yeterli olur dimi şansim var
Yeterli olur diye düşünüyorum pik olduktan sonra yapmaya devam etmek gerekiyormuş koyu çıkması kadar silinmesi de önemliymiş

newmoon10 yeni BAT 25 Kasım. Güncelleyebiliriz. Yarın reglimin 5.günü femara ya başlıyorum. Bitince yumurta kontrolüne gidicem. Hayırlısı bakalım ne olacak

hamile olanlar hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin, erken belirtileri yazar mısınız
Ben 22 ekimde aşılama oldum. Ertesi gün estrofem ve duphastonu kullanmaya başladım üzerimden tır geçmiş gibiydi kolumu bile kaldıramıyordum. Aşılamadan 4 gün sonra kasıklarım inanılmaz ağrımaya başladı ve gün boyunca sürdü, sonra durdu. Devamında göğüslerim acımaya hassaslaşmaya başladı sonra hafifledi. Bugünde inanılmaz bel ve karın ağrım vardı ve kanda pozitifi gördüm. Onun dışında 3 gündür üşüme vardı. Ama ben 3 senedir kendimi öyle bir tarttım ki bu gebeliğin adet belirtisiyle alakası yok gibi :)

Benim de belim ve kasıklarım çok ağrıyor idrar testim de kabak gibi pozitif ama kan 0 kendimi her ay hamile sanıyorum bu belirtiler yüzünden çok şükür sizin hasretiniz sona ermiş bundan sonra inşallah her şey yolunda gider sağlıklı bir şekilde

İnşallah canım Allah seninde gönlüne göre versin. Belirtileri çok takma dicem ama elde değil. Tek şey sabır ve dua.

adet belirtileri ile aynı oluyor bende o yüzden her ay hüsran

Harıka ılacları kullanmaya devam ama dımı tsh bıraz daha dusmelı
Canım hiç ilaç kullanmadım ki testere dişli aslanpençesi kullandım sadece. Doktor ilaç yazabilmek için tekrar yaptı testi sonuç böyle. Yarın gidicem yazarsa dahada düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…