Trende yoldan 10 liraya almıştım bat yarın negatif çıktı. Geçen ayda adetim kısa sürdü diye erken olurum sandm. Olmayınca unuutlaanmştmkln Ben kullandım 6 gün önce olanını daha önceki gebeliğimde güvenilir evet. Yalnız pahalı ona vereceğin para yerine kan testi yaptırırsan sağlıklı olur. Zaten her durumda kan veriyoruz..
Yeterli olur diye düşünüyorum pik olduktan sonra yapmaya devam etmek gerekiyormuş koyu çıkması kadar silinmesi de önemliymişKizlar ovu testi dun pik oldu sadece dunu degelendirdim bide yarini degerlendiricem yeterli olur dimi şansim var
Evet canm catladi yumurtam bugun zatem inşallah olur bu ayYeterli olur diye düşünüyorum pik olduktan sonra yapmaya devam etmek gerekiyormuş koyu çıkması kadar silinmesi de önemliymiş
İnşallah olur hayırlı haberlerini okuruzEvet canm catladi yumurtam bugun zatem inşallah olur bu ay
Amiin inşallahhİnşallah olur hayırlı haberlerini okuruz
Olur Allah ın izniyle. Çatlamayı da gördün mü peki.Kizlar ovu testi dun pik oldu sadece dunu degelendirdim bide yarini degerlendiricem yeterli olur dimi şansim var
Ben 22 ekimde aşılama oldum. Ertesi gün estrofem ve duphastonu kullanmaya başladım üzerimden tır geçmiş gibiydi kolumu bile kaldıramıyordum. Aşılamadan 4 gün sonra kasıklarım inanılmaz ağrımaya başladı ve gün boyunca sürdü, sonra durdu. Devamında göğüslerim acımaya hassaslaşmaya başladı sonra hafifledi. Bugünde inanılmaz bel ve karın ağrım vardı ve kanda pozitifi gördüm. Onun dışında 3 gündür üşüme vardı. Ama ben 3 senedir kendimi öyle bir tarttım ki bu gebeliğin adet belirtisiyle alakası yok gibi :)hamile olanlar hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin, erken belirtileri yazar mısınız
Benim de belim ve kasıklarım çok ağrıyor idrar testim de kabak gibi pozitif ama kan 0 kendimi her ay hamile sanıyorum bu belirtiler yüzündenBen 22 ekimde aşılama oldum. Ertesi gün estrofem ve duphastonu kullanmaya başladım üzerimden tır geçmiş gibiydi kolumu bile kaldıramıyordum. Aşılamadan 4 gün sonra kasıklarım inanılmaz ağrımaya başladı ve gün boyunca sürdü, sonra durdu. Devamında göğüslerim acımaya hassaslaşmaya başladı sonra hafifledi. Bugünde inanılmaz bel ve karın ağrım vardı ve kanda pozitifi gördüm. Onun dışında 3 gündür üşüme vardı. Ama ben 3 senedir kendimi öyle bir tarttım ki bu gebeliğin adet belirtisiyle alakası yok gibi :)
İnşallah canımBenim de belim ve kasıklarım çok ağrıyor idrar testim de kabak gibi pozitif ama kan 0 kendimi her ay hamile sanıyorum bu belirtiler yüzündençok şükür sizin hasretiniz sona ermiş bundan sonra inşallah her şey yolunda gider sağlıklı bir şekilde
adet belirtileri ile aynı oluyor bende o yüzden her ay hüsranBen 22 ekimde aşılama oldum. Ertesi gün estrofem ve duphastonu kullanmaya başladım üzerimden tır geçmiş gibiydi kolumu bile kaldıramıyordum. Aşılamadan 4 gün sonra kasıklarım inanılmaz ağrımaya başladı ve gün boyunca sürdü, sonra durdu. Devamında göğüslerim acımaya hassaslaşmaya başladı sonra hafifledi. Bugünde inanılmaz bel ve karın ağrım vardı ve kanda pozitifi gördüm. Onun dışında 3 gündür üşüme vardı. Ama ben 3 senedir kendimi öyle bir tarttım ki bu gebeliğin adet belirtisiyle alakası yok gibi :)
Evet canimOlur Allah ın izniyle. Çatlamayı da gördün mü peki.
İnşallahİnşallah canımAllah seninde gönlüne göre versin. Belirtileri çok takma dicem ama elde değil. Tek şey sabır ve dua.
Evet ya kesinlikle öyleadet belirtileri ile aynı oluyor bende o yüzden her ay hüsran
Allah büyük. İnşallah hayırlı haberi alırsnEvet canim
İnşalllah hepimiz alirizAllah büyük. İnşallah hayırlı haberi alırsn
Canım hiç ilaç kullanmadım kiHarıkaılacları kullanmaya devam ama dımı tsh bıraz daha dusmelı