Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım cevapladığın için peki sen hamile misin klomen in faydası oldu mu

Olmadı. İlk denememizdi. Bu ay sadece ovulasyon takibi yaptık. 6 Kasım da regl olmam lazım . Bel ağrılarım başladı yine karnım da şişti. Sanırım bu ayda olmadı. Tekrar Klomen baslicaz bu ay.

Sağol canım cevapladığın için peki sen hamile misin klomen in faydası oldu mu
Canım 30 ekim cuma günü vuruldu çatlatma iğnesi cumartesi ve pazar saat 23.00'da ilişki önerdi sonra salı ve perşembe önerdi saat belirtmeden bugün iğneden sonra 5.günüm 13 ünde test yap dedi sonucu bekliyorum işte bir ümitle.

Olmadı. İlk denememizdi. Bu ay sadece ovulasyon takibi yaptık. 6 Kasım da regl olmam lazım . Bel ağrılarım başladı yine karnım da şişti. Sanırım bu ayda olmadı. Tekrar Klomen baslicaz bu ay.
İnşaallah tez vakitte güzel haberler alırız.üzülme vardır bir hayırlısı de üzülünce strese girince de olmuyormuş olacağı Varsa da allahın kudretinden sual olunmaz inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

İnşallah hamilesindir güzel haberi verirsin bizde mutlu oluruz umut olur bize de Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize

Ya kizlar bian geliyo ben anne olucam inaniyorum diyorum cok icten hissediyorum bian geliyor ben yillarca anne olamicam diye umutsuzluga dusuyorum sizde de oluyormu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…