Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah güzel haberi alırsın bu ay

Doktorum aşılama günü duphaston vermişti kan vereceğin gün ilacı bırak dedi yani bugün. Başka birşey demedi

merhaba bende geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. ilk ay işe yaramadı maalesef. bir ay dinlenip tekrar deneyeceğiz dedi. Stres yapmamaya çalışın. İlk denemede insan beklentiye giriyor ben geçen ay öyle oldum. bu ay daha rahat hissediyorum kendimi.

Haklısın canım deneyeceğim doktoruma sormayı unuttum klomen kullanırken ilişkiye girmek yasak mı ben ilk defa bu yoldan geçiyorum kusura bakma sorum için canım

ekledim canım sende hoşgeldin inşallah güzel haberleirni duyarız :)

Biliyorsunuzdur Tsh ve Prolaktin yüksek çıkmıştı. Bugün dahiliye tekrar test istedi veeee resmen yarı yarıya düşmüş
Tsh: 7.94 tü bugün 4.75
Prolaktin: 38.5ti bugün 15.8
Canım demiştim sana bunlar çok çabuk normale dönen hormonlar çok sevındm inş mujdeli haberler de verirsin

Buyur buyur canm olumlu dusun benim her ay 2-3yum. Buyuyordu ama gebelik olusmadi maalesef

kasıklarımda kramp ağrı var belim ara ara ağrıyor ve beyaz akıntım var bat 8 kasım erken gebelik testi almayı düşünüyorum .iğneyi ilk defa vurulduğum için belkide bu kadar yan etki oldu bilmiyorum.
Bende de aynı belirtiler mevcut benimde ilk iğne deneyimim inşallah psikolojik olarak daha fazla yıpranmadan güzel haberleri alırız.

Haklısın canım deneyeceğim doktoruma sormayı unuttum klomen kullanırken ilişkiye girmek yasak mı ben ilk defa bu yoldan geçiyorum kusura bakma sorum için canım
Hayır önemli değil. İlişki kısıtlaması yok. İğneden sonra bir kaç ilişki günü daha verip sonra beklememizi söylemişti

Bende de aynı belirtiler mevcut benimde ilk iğne deneyimim inşallah psikolojik olarak daha fazla yıpranmadan güzel haberleri alırız.
İğnenin öyle bir etkisi oluyor sanırım. Geçen ay bende yaşadım bir kaç belirti. İsterseniz test için erken davranmayin.

Canım, klomen yumurta üretimini desteklemek için veriliyor yumurta geliştikten sonra yeterli büyüklüğü geldiğinde de çatlatma iğnesi yapılıyor. İğneden sonra 2 gün peş peşe ilişki öneriyor doktor sonrasında da gün aşırı.

İğnenin öyle bir etkisi oluyor sanırım. Geçen ay bende yaşadım bir kaç belirti. İsterseniz test için erken davranmayin.
Aynen akışına bıraktım ben fazla düşünmemeye çalışıyorum, 1 yıldır çok üzüldüm strese girdim negatifi görünce hayırlısı deyip bekliyorum. Senin iğneden sonra gebelik olmadı mı canım geçen ay yaşadım demişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…