- 19 Mayıs 2020
- 279
- 218
- 32
Bence pozitif inşaAallllllaaahhhKızlar 22 sinde ovilite iğnesi vurulmuştum 8. Güne kadar iki çizgi vardı sonra silindi . Bugün 13. Günüm erken gebelik testi yaptım çok kasık ağrım vardı . Sizce iğnenin etkisi olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence pozitif inşaAallllllaaahhhKızlar 22 sinde ovilite iğnesi vurulmuştum 8. Güne kadar iki çizgi vardı sonra silindi . Bugün 13. Günüm erken gebelik testi yaptım çok kasık ağrım vardı . Sizce iğnenin etkisi olabilir mi
Bu ay çektireceğim bende inş temiz çıkar çektirdikten sonra çok yuksek oluyor olasılıkEvet canım çektirdim sorun çıkmadı 2 ay oldu
ah yawriiimu bu ay pikli olup yumurtlama olmayınca doktor duphaston verdı. Dun kayınvalıdem amelıyat oldu ben ılgılencem dıye 15 gun kadar 19 ekımde hemen ıcmeye baslamadm ıcseydım sımdi adet olurdum. Bugun bıttı ılac ki adet oldugumda hotmon testı vercem iş guc zamanm olmaz dıye uydurduk bıseyler. Eger duphaston ıcmeme ragmen yumurtlama olduysa aralarda mumkun mu bılmem hamıle kalma ıhtımalım olur ama sımdı 10 gun ıcınde adet olmalıymısım. Kendım emın olmayınca bu ay umıdı kestıydım. Aralıga kaldı hayaller..Arkadaşlar şuanda bu topikte en kalabalık listeye sahibiz sanırım diğer topiklere şöyle bi göz gezdirdimde 124 kişiyiz tamı tamına :) :) Bugün itibariyle 4 hamişimiz var açılışımız süper :) İnşallah devamın da da böyle güzel haberler alırız.
Hepinize kucak dolusu sevgiler. Bu arada listeye adlarınızı eklememi siz istiyorsunuz fakat günü geldiğinde bana cevap vermiyorsunuz ne yazıkki bende durumunuzu güncelleyemiyorum bu yüzden. Sizden de gerekli geri bilgilendirmeyi yapmanızı rica edicem :)
Canım ya benim testime de bir baksana reglime 5 gün var pozitif dimi
Belirtin varmıydı peki benm sadece belim agrıyoBen peditor 6.gün kala ile yaptım aynı gün kanda 9.9 çıkmıştı . O testi ilk defa duyuyorum. Bu arada 5 gün kala öğrenmiştim .
Sen ver canm baska yerde bazen lab.lar da hatali sonuc olabiliyor inşallah gebesindir kan vermeden bi gebelk testi daha yapTesti kime göndersem tebrik etti o derece artık yoruldum
Alla alla baya pozitif ama son regl tarihiniz neydi ve Çatlatma iğnesi kullandınız mı acabaTesti kime göndersem tebrik etti o derece artık yoruldum
Yarın bir test daha yapıcam ama bazen de kendimi mi kandırıyorum diyorum bakalım hayırlısıSen ver canm baska yerde bazen lab.lar da hatali sonuc olabiliyor inşallah gebesindir kan vermeden bi gebelk testi daha yap
Son tarih 8 Ekim ama onu da tarlusal sayesinde oldum PCO var inofolic kullanıyorum doktor değerlerin düzeliyor dedi. Bir zamanı vardır elbet bugün çok yıprandım üzüldümAlla alla baya pozitif ama son regl tarihiniz neydi ve Çatlatma iğnesi kullandınız mı acaba
İğne de yoksa kesin pozitfitir ya hemen başka marka bir test alsanız ben bile çok merak ettim şimdiSon tarih 8 Ekim ama onu da tarlusal sayesinde oldum PCO var inofolic kullanıyorum doktor değerlerin düzeliyor dedi. Bir zamanı vardır elbet bugün çok yıprandım üzüldüm
Yani benimle aynı fikirdesiniz değil mi bariz pozitif bir testİğne de yoksa kesin pozitfitir ya hemen başka marka bir test alsanız ben bile çok merak ettim şimdi
Canm boyle ciksa bizimde biz de kesin hamileym derdik emin ol yani testn varsa yapsana hemen simdi bence kanda tekrar verdgnde pozitif cikcakYarın bir test daha yapıcam ama bazen de kendimi mi kandırıyorum diyorum bakalım hayırlısı
Kesinlikle bnde öyle düşünürdüm tabiki hangi marka test bu kesin tekrarlayın bnce. Bide kan testinin sonucunu tam yazar mısnzYani benimle aynı fikirdesiniz değil mi bariz pozitif bir test
0,174 sonuç acaba diyorum sıfırı fazla mı yazdılar marka yazabiliyor muyum bilmiyorum ama hepimizin bildiği L ile başlayan markaKesinlikle bnde öyle düşünürdüm tabiki hangi marka test bu kesin tekrarlayın bnce. Bide kan testinin sonucunu tam yazar mısnz
Olabilir sonucunu merakla bekliyoruz bizimlede paylaş lütfen0,174 sonuç acaba diyorum sıfırı fazla mı yazdılar marka yazabiliyor muyum bilmiyorum ama hepimizin bildiği L ile başlayan marka
Tabii paylaşırımOlabilir sonucunu merakla bekliyoruz bizimlede paylaş lütfen
Hamilesin zaten canımSonucumu şimdi aldım arkadaşlar ben inanamıyorum biri bişey desin. Dün akşam hcg cok silikti 1 saat önce kan verdim eve gittim ovülasyon testi yaptım iki çizgide kıpkırmızıydı.
3 senede ilk defa böyle görüyorum insan inanamıyorHamilesin zaten canım
Masallahh caniim hayirli olsun ben 14aydr bekloyorum ben bile gebe olsam inanamam hak veriyorum sana ama HAMİLESİİN3 senede ilk defa böyle görüyorum insan inanamıyor