Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1,5 yıllık evliyim korunmadik doktora gittik tüm kontrollerimizi yaptırdık ve sorun çıkmadı doktor folk asit kullanmam gerektiğini söyledi 1 aydır kullanıyorum eşimde bende çok istiyoruz ama her ay adet olunca stres oluyorum :KK43: adetim düzenli, sanirim yumurtlama gününü tutturamiyoruz ovulasyon testi hic kullanmadım faydası varsa bilgi verirmisiniz nasil kullanılıyor?? Tsk ederim
Bulunduğun sayfada biraz yukarıda bi açıklama yaptım okursan faydası olur diye düşünüyorum.

İnşaAllah öyledir canım insana halâ bir Umut var dedirttiyor regl olmadıkça ben de olmadım 🙏🏻 Allah buyuktur verdıyse ısterse negatıf çıksın yine gelir🥰 inşaAllah guzel haberını alırız
canım regli olmadın mı hala ? İnş gebelik vardır ya bazı gebelikler kanda daha sonra çıkıyor

canım sana inofolic combiyi doktor mu yazmıştı? Bu ilaç tam olarak ne için? Hangi durumlarda veriliyor yani?
Yok cnm ben kendim araştırıp başladım o folıc acıd iç dedi sadece ama faydasını gördüm yumurtalarım çokda büyüme olmuyordu şuan 11 bu benim için gayet güzel cuma gittiğimdede artmış olursa daha net olucak

canım sana inofolic combiyi doktor mu yazmıştı? Bu ilaç tam olarak ne için? Hangi durumlarda veriliyor yani?
İnofolic combinin içinde inositol diye bir madde varmış buda yumurtaların gelişimini destekliyormuş doktor yazmıştı bana faydası var mı bilmiyorum aynı zamanda klomende kullandım

Kızlar bişey danışmak istiyorum size bu ay klomen kullandım ve bir yumurtam gelişti çatlama iğnesi vurmadı yumurtalamadan sonra da duphaston başlattı doktor bittikten 7 gün sonra adet olman gerekiyor dedi yarın 7. gün gelen giden yok. Duphaston kullanan olduysa aranızda bittikten kaç gün sonra adet oldunuz?

Çok oldum biliyorum ama. Kızlar bide ben bu ay karnımı ayaklarımı sıcak tutmaya çalıştım. Karnıma havlu sardım ayağıma patik giydim. Bilmem faydası olmuş mudur. Bide çatlatma iğnesi kullanmadım. Doktor kontrolümede gidemedim. Normalde bursada oturuyoruz. Ama eşim batmanın ilçesinde görevli. Burda da doktor yok. O yüzden kendi halimde bişeyler yapmaya çalı

Simdiden 4 anne adayimiz olmuş kizlar cok sevindimm saglikla kucaginiza almak nasip olur inşallahh🤲 darisi basimiza🥰
İnşallah daha fazlasını öğreniriz bu ay . Umudunu yitirmeyenlerde bugün yine ben :KK200:

merhabalar ben de siteye yeni üye oldum, kısmetse bu ay ben de gebelik istiyorum. Bat 9 KASIM. 1 yıldır evliyim, 4 aydır doktor takibindeyim. Benim ve eşimin yapılan testlerimizde sıkıntı çıkmadı ama niyeyse olmuyor işte:KK43: Bir kez klomen kullandım, bu ay gonal f kullandım ve 23 ekimde ovitrell ile çatlama uyguladık. bugün dayanamayıp erken testlerden birini yaptım. sonuç negatif ama adet gününü de bekleyeceğim:KK43: beni de listeye alırsanız sevinirim. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılama planlıyorum.

merhabalar ben de siteye yeni üye oldum, kısmetse bu ay ben de gebelik istiyorum. Bat 9 KASIM. 1 yıldır evliyim, 4 aydır doktor takibindeyim. Benim ve eşimin yapılan testlerimizde sıkıntı çıkmadı ama niyeyse olmuyor işte:KK43: Bir kez klomen kullandım, bu ay gonal f kullandım ve 23 ekimde ovitrell ile çatlama uyguladık. bugün dayanamayıp erken testlerden birini yaptım. sonuç negatif ama adet gününü de bekleyeceğim:KK43: beni de listeye alırsanız sevinirim. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılama planlıyorum.
Henüz hiç birşey bitmemiş içinizi rahat tutun daha 6 gün var :) inşallah hayırlı haberlerinizi alırız.

Bende korunmayi biraktigimda beri adetime 12 gun kala basliyor kasik agrisi gecen ayda gogsumde hassaslik olmustu ama hamile degildim. Bende merak ediyorum niye boyle ama sanirim vucut hazırlanıyor gebeliğe. Belkide hamilesindir. Bilen varsa aydınlatın bizi😊
Canım aynı şey bende de var yumurtlama döneminde başlıyor adet gününe kadar bitmiyor ağrım geçen ay ilk defa böyle oldu kesin hamileyim dedim bu kadar batma olamaz ama hasta oldum sonra bu ay yumurtlama donemim başladı şimdi yine ağrılarım var bakalım inşallah bu ay olur

Kızlar bugun doktora geldim klomen hapı verdi 1 hafta sonra gel geliştiyse çatlama iğnesi vuralım dedi sonra aşılama herhalde ilk defa yapacağız dedi kızlar klomen kullanan oldu mu işe yarar mı sizce büyür mü?

Canım aynı şey bende de var yumurtlama döneminde başlıyor adet gününe kadar bitmiyor ağrım geçen ay ilk defa böyle oldu kesin hamileyim dedim bu kadar batma olamaz ama hasta oldum sonra bu ay yumurtlama donemim başladı şimdi yine ağrılarım var bakalım inşallah bu ay olur
Bence az kaldi hamile kalmamiza😊 bide o ay kutur kütür adet oldum pihtili. Ne var ne yok temizledi gibi🤣

tatlım aynı durumdayız bendede sorun çıkmadı kontrollerimi yaptırdım eşimde morfoloji %2 çıktı eşime vitamin verdi bende famera ve çatlma iğnesi verdi .22 ekimde vuruldum iğneyi rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder
Amin inşallah canım senin belirtiler ne durumda test yaptın mı?

Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :)
Sizlerde biraz gebelik ile ilgili yaptıklarınızdan bahseder misiniz? Ovulasyon testi kullanıyor musunuz , yumurtlamayı kaçıncı günde gördünüz bi rahasızlığınız var mı v.s. :) Hepinzi ekledim listeye.
Ben 1.5 Yıldır istiyorum ams hiç pozitifi görmedim. Hsg cekildi smear bakıldı eşimin de bir problemi yok, amh değerim iyi, doktorlar bir sebep bulamıyor. 3 kez klomen ve çatlatma iğnesi 2 kez aşılama yaptırdım. Bu beklediğim 2. Aşılamamın sonucu. Hayırlısını dilemekten başka çarem yok. Göğüs hassasiyetim var, reglime 1 hafta kaldı. Onun dışında bir belirtim yok. Adet öncesi de olduğu için çok umutlu değilim. Tabi yine dua ediyorum🙏 Sonuçtan haberdar ederim mutlaka. Bugün idrar testi yaptım hafif silik ama çatlatma iğnesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum

X