Şimdi şöyle. 24 yaşındayım. Evlendiğimden beri gebelik istiyorum ama 1 yılı geçik olmadı. Bende hafif pko adet düzensizliği vardı. Doktor eşimden de test istedi. Onun biraz sıkıntılar çıktı. Hatta kadın doğum doktoru aşılama bile olmayabilir direk tüp bebek dedi. Biz tabi baya üzüldük. Sonra üroloğa gittik. O da hafif varikosel ve oligosipermi çıktı. Tabi ben bunları duydumğumdan beri eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum. İkinci sperm analizi ikinci haftada yükselmeye başladı. Ve proxeed plus kullanıyodu. Bir buçuk kutu bitti. Bu doktorlara gitmeden de bi doktor bana klomen verdi. Kullanmadım. Küçük kistlerimde büyür diye. Bide daha öncede 2 ay ovülasyon testi kullandım. Olmamıştı. Geçen ay da sözde diyete başladım. Tarçın kahve su bilmem ne derken sanırım tarçından ötürü adetim geç geldi. Gebelik olmadığı için bir gün soğan suyu içtim. Bide adet getirme masajı var 'birgebeningünlüğü' sayfasını bilenler bilir. Onları yaptım. Ertesi gün adet oldum. 41. Günde. Bu ay kendimi hep hamile kalcakmışım gibi hissettim. Eşimin ilaçları azaldı. Ama aldırmadım. Pahalı diye. Bu ayda geçsin sonra bakarız dedim. Adetimin 5. Günü klomene başladım. Adet bitince de lh testlerine. 15. 16. Günü yumurtlama gördüm. 17. Gün çatlama oldu. O üç günü değerlendirdim. Yumurtlamdan sonraki 4. Gün falan beyaz akıntım oldu. Normalde olmaz hemen. Bi şüphelendim tabi. Ama daha çok erkendi. Sonra acayip şişkinliğim başladı. Ara ara akıntım devam etti ama sürekli olan bişey değil. Tam bir hafta sonra sol kasığımda batma oldu. Ama inanın bunların çoğunu adetten önce hep yaşıyodum. Ama kalbimi ferah tutmaya çalıştım. Geçen hafta çarşamba gebelik testi yaptım. Hatta buraya da yazdım diye hatırlıyorum. Kocaman negatifti. Sonrasında dedim bu ay da yok demekki. Hiç kendime dikkat etmedim. Dün sabah rüyamda ablam test yapıyomuş. Hamileymiş testleri çift çizgi gördüm. Eşime dedim. Çok kadınlar klübünde takılıyosun dedi
beni umutlandırmamak için. Bide ara ara bu tarz rüyalar görüyodum. He bide tam bir hafta önce hafif göğüs ağrım ve hafif adet sancılarım başladı. O yüzdende biraz umudumu kaybetmiştim. Ama Allah tan umut kesilmiyo. Dün yine akıntıö olunca. Lh testi yaptım. Kopkoyuydu. Eşime söylemedim. Klomenden ötürü tekrar yumurtlama olabilir diye. 2 3 saat sonra gebelik testi yaptım. Pozitif. O kadar çok heyecanlandım ki. İlk defa pozitif görünce. Hemen eşime gösterdim. Tabi baya şaşırdı. Anlam veremedim. Oturup ağladık. İşte bugünde doktor güzel haber verdi. Gerçekten ben bu ay olcağına nedense çok inandım. 14 aydır bu platformu takip ediyprum. Bu ay üye olup yorum yapmaya başladım. Güzel şeyler öğrendim. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin. Allah kurduğumuz güzel hayalleri yaşamayı nasip etsin. İnşallah gönlümüzdekinin en hayırlısını versin. Daha kesin bişey yok tabi ama. Bu heyecan bile çok başkaymış. Allah dileyen herkese nasip etsin...