Yumurtlama pazartesini gösteriyor ama bilemiyorum ki dünden beri afedersiniz yoğun akıntı oldu ve sabahtan beri bel agrisi vardı ve biraz kanama oldu hayatımda ilk defa böyle ara kanama gördüm umutlanmakta istemiyorum nedir anlamadım kiYumurtlama olabilir mi acaba canım benimde bat 15 bugün çatlama oldu yakınız çünkü
Hoşbulduk postunaHoşgeldiniz kızlar
herkes kısaca kendinden bahsetse tanışma amaçlıyaş kaç ilk gebelikmi ne kadar süredir istiyorsunuz gibi
Ya inşallah hayırlısı ile vardırYumurtlama pazartesini gösteriyor ama bilemiyorum ki dünden beri afedersiniz yoğun akıntı oldu ve sabahtan beri bel agrisi vardı ve biraz kanama oldu hayatımda ilk defa böyle ara kanama gördüm umutlanmakta istemiyorum nedir anlamadım ki
Adete kaç gün var canımYumurtlama pazartesini gösteriyor ama bilemiyorum ki dünden beri afedersiniz yoğun akıntı oldu ve sabahtan beri bel agrisi vardı ve biraz kanama oldu hayatımda ilk defa böyle ara kanama gördüm umutlanmakta istemiyorum nedir anlamadım ki
Daha yeni bitti dört gün oldu biteli ama 7 gün olmam gerekirken 2 gün oldu bitti ilk defa böyle bişey yaşadım bat 16 Kasım bu ay hep ilkleri yaşadım hadi kendimi dinledim diye öyle hissediyorum diyelim eee bugünkü kanama anı karinnalti krampı onlarda mi sahte bedenim bu kadarda rolcüyse bir Oscarı hak etti benceAdete kaç gün var canım
Buda geçer canım üzülme biz yanındayız yanlız değilsinBen adet oldum
Bende dıyorum psıkolojık mı yapıyorum acaba bu kadar erken belirti verır mı ..Bir de ayıptır soylemesi genelde akıntı olur dıyorlar hep belirtiler de malesef akıntı yaşamıyorum buda benı korkutuyor acaba yok mu dıyorum ;( Sende var mı öyle bir belirti?Canım bende aynı valla ara ara kasıklarımda ağrı belirmede ağrı oluyor belkide çok dinlediğim için batımda 8 kasım daha çok var psikolojik diye düşüyorum hep .
Tuhaf inşallah üstüne görmüşsündür canımDaha yeni bitti dört gün oldu biteli ama 7 gün olmam gerekirken 2 gün oldu bitti ilk defa böyle bişey yaşadım bat 16 Kasım bu ay hep ilkleri yaşadım hadi kendimi dinledim diye öyle hissediyorum diyelim eee bugünkü kanama anı karinnalti krampı onlarda mi sahte bedenim bu kadarda rolcüyse bir Oscarı hak etti bence
Belkide hayırlı değildir bu ay üzülmeBen adet oldum
Benimde iğneden 1 hafta sonra oldu sonra olmadı belim ağrıyor kasıklarım Ağrıyor sadeceBende dıyorum psıkolojık mı yapıyorum acaba bu kadar erken belirti verır mı ..Bir de ayıptır soylemesi genelde akıntı olur dıyorlar hep belirtiler de malesef akıntı yaşamıyorum buda benı korkutuyor acaba yok mu dıyorum ;( Sende var mı öyle bir belirti?
Ben yarın kan vereceğim doktorun verdiği progestan 10gündü bugün bitti pazar kan ver dedi inşaAllah iyi bir haber veririmBenimde iğneden 1 hafta sonra oldu sonra olmadı belim ağrıyor kasıklarım Ağrıyor sadece
Canım bozma moralini lütfenBen adet oldum
Hadi inşallah güzel haberle gelirsin inşallah yarınBen yarın kan vereceğim doktorun verdiği progestan 10gündü bugün bitti pazar kan ver dedi inşaAllah iyi bir haber veririm
Canım benim Allah razı olsun Rabbim herkesin beklediğini müjdelemeyi nasip etsin.. kimsenin kucağını boş bırakmasınHadi inşallah güzel haberle gelirsin inşallah yarın