Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama olabilir mi acaba canım benimde bat 15 bugün çatlama oldu yakınız çünkü
Yumurtlama pazartesini gösteriyor ama bilemiyorum ki dünden beri afedersiniz yoğun akıntı oldu ve sabahtan beri bel agrisi vardı ve biraz kanama oldu hayatımda ilk defa böyle ara kanama gördüm umutlanmakta istemiyorum nedir anlamadım ki 🤷

Hoşgeldiniz kızlar 🙏🏻
herkes kısaca kendinden bahsetse tanışma amaçlı 😊 yaş kaç ilk gebelikmi ne kadar süredir istiyorsunuz gibi
Hoşbulduk postuna 😇 3 senelik evliyim, yaş 25 3 aydır istiyorum olmuyor tsh yüksekliği var onun için tedavi görüyorum ve prolaktin yüksekliğinden şüpheleniyorum onun içinde pazartesi doktora gideceğim tsh yüksekliği olup tedavi olan arkadaşlar yazarsa mutlu olurum 😌

Ovülasyon testi bende almayı düşünüyorum, nerden alıyorsunuz ve nasıl kullanıyorsunuz bilgi verir misiniz 🥺

Yumurtlama pazartesini gösteriyor ama bilemiyorum ki dünden beri afedersiniz yoğun akıntı oldu ve sabahtan beri bel agrisi vardı ve biraz kanama oldu hayatımda ilk defa böyle ara kanama gördüm umutlanmakta istemiyorum nedir anlamadım ki 🤷
Ya inşallah hayırlısı ile vardır

Adete kaç gün var canım

Adete kaç gün var canım
Daha yeni bitti dört gün oldu biteli ama 7 gün olmam gerekirken 2 gün oldu bitti ilk defa böyle bişey yaşadım bat 16 Kasım bu ay hep ilkleri yaşadım hadi kendimi dinledim diye öyle hissediyorum diyelim eee bugünkü kanama anı karinnalti krampı onlarda mi sahte bedenim bu kadarda rolcüyse bir Oscarı hak etti bence En Büyük TÜRKİYE

Merhaba, 18aylık bir oğlum var yaklaşık 6 aydır 2ci bebek istiyoruz. 1 kimyasal 1de 6 haftalık düsük oldu. SAT 31 ekim beni de listeye eklerseniz sevinirim. BAT 30 kasım newmoon10 newmoon10

Canım bende aynı valla ara ara kasıklarımda ağrı belirmede ağrı oluyor belkide çok dinlediğim için batımda 8 kasım daha çok var psikolojik diye düşüyorum hep .
Bende dıyorum psıkolojık mı yapıyorum acaba bu kadar erken belirti verır mı ..Bir de ayıptır soylemesi genelde akıntı olur dıyorlar hep belirtiler de malesef akıntı yaşamıyorum buda benı korkutuyor acaba yok mu dıyorum ;( Sende var mı öyle bir belirti?

Daha yeni bitti dört gün oldu biteli ama 7 gün olmam gerekirken 2 gün oldu bitti ilk defa böyle bişey yaşadım bat 16 Kasım bu ay hep ilkleri yaşadım hadi kendimi dinledim diye öyle hissediyorum diyelim eee bugünkü kanama anı karinnalti krampı onlarda mi sahte bedenim bu kadarda rolcüyse bir Oscarı hak etti bence En Büyük TÜRKİYE
Tuhaf inşallah üstüne görmüşsündür canım

Bende dıyorum psıkolojık mı yapıyorum acaba bu kadar erken belirti verır mı ..Bir de ayıptır soylemesi genelde akıntı olur dıyorlar hep belirtiler de malesef akıntı yaşamıyorum buda benı korkutuyor acaba yok mu dıyorum ;( Sende var mı öyle bir belirti?
Benimde iğneden 1 hafta sonra oldu sonra olmadı belim ağrıyor kasıklarım Ağrıyor sadece

Hadi inşallah güzel haberle gelirsin inşallah yarın
Canım benim Allah razı olsun Rabbim herkesin beklediğini müjdelemeyi nasip etsin.. kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻 benim de hep dualarım sizlerle burayı okumak bılgılenmek faydalanmak kendımıze benzerlıkler aramak o kadar iyi gelıyor ki❤️

X