Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benide eklermisiniz bat 15 kasım
Ekledim canım hoşgeldin :)

Kızlar merhaba bat 2kasım. Bugün hem erken gebelik hem normal test yaptım. Normal test silik çıkınca kafam karıştı. Umarım hamileyimdir. Pazartesi kan vermeye gideceğim.
Yaa bu süper sizi listeye ekledim pazartesi sonucunuzu mutlaka haber verin listede ilk hamilemiz siz olucaksınız muhtemelen :) Çok sevindim sizin adınıza inşallah güzl haberlerinizi alırız bildiğin pozitiif buuuu :) :)

Benim bat tarihim değisti 13 kasım
düzelttim canım tarihini 13 kasım diye :)
Kızlar Bat 3 Kasım, dün yani bata 5 gün kala kan testim negatif çıktı. Sonucun değişmeyeceği büyük bir olasılık olsada, Yinede bir mucize diyerek Totem olarak bende burda yerimi alsammı?
ekledim kuzum ne zamandır istiyorsunuz birde herhangi bir ovulasyon testi falan kullanıyor musun? Yumurtlama gördün ve değerlendirdin mi?
Benim bat 16kasim kızlar az önce bir dakika boyunca sağ kasigim attı şimdide ara sıra atiyo ne olabilir
İnşallah iyiye işarettir kuzum :))
İnsan ne kadar heyecanlanıyor dimi :) Bazen adete az kalınca da değerin arttığını duymuştum inşallah seninki hamileliktendir :)

Hoşbuldum canım 25 yaşındayım bende 1 seneye yakındır bebiş istiyoruz pco var malesef henüz hamile kalamadım ovulasyon takibi yapıyorum dün piki gördüm bugün çatlama değerlendirdik beklemedeyim bakalım hayırlısıyla bu ay hepimiz kavuşalım bebişlerimize inşallah

Canım 2 yıldır istiyorum.
ovülasyon kullandım bu ay 19 ekim pik gördüm.
Ve pikten sonra çizgi biraz hafif silindi, sonra gün gün tekrar koyulaşmaya başladı. Pikten sonra hiç silik bir test görmedim, acaba hamilemiyim diye bata 5 gün kala kan testi verdim negatif
Bak bu pikten sonra 11. Gün ovülasyon testim (bata 4 gün kala).

Benide eklermisin 2kasim olarak

Evet canım düzelmeyecek bir şey değil sen tedavını ol inşaAllah değerin normale döner hemencecik

Merhaba arkadaşlar uygulamada ovulasyonuma 3 gün var. Şuan testim böyle cıktı T çizgim kaç günde koyulasır yoksa bir günde 2 kez test yapmalı mıyım kaçırmamak için.

Eklentiler

• BC91BAD9-1530-4B45-8BF6-7C019BD4B1FA.jpeg
    113,7 KB · Görüntüleme: 54
  • C98D2CAD-8494-4347-A79F-2F605623F272.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 79
Kesin bir şey söylemek zor. Sanırım biraz erken olmuş test yaptırmak için. Benimde 6 Kasım bat. 3 unden önce düşünmüyorum test yaptırmayı. Artık bıktım negatif görmekten hatta bekleyebilirsem bu ay bekleyecegim

Kızlar bu erken gebelik testi adetiniz geciktiğinde diyor, adet olmadan 3-4 gün önce demiyor sizce yarın sabah yapayım mı yoksa bekleyeyim mi?
Predictor kullanan var mı aranızda?

Eklentiler

• image.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 73
Cevap veremedim. Ailem İzmir'de deprem çok korkuttu bizi ben yaklaşık 10 aydır deniyorum. Spiral vardı. Kasımda çıkardık ama ondan sonra ki denemeler henüz tutmadı. Bir hafta var bakalım heyecAn ile bekliyorum.
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Aileniz nasıl iyimi?
İnşallah en kısa zamanda hamile olursunuz

Ben gece kaset test yaptım önce negatifti iki saat sonra silik çizgi vardı su damlattım çizgi gitmedi . Sabah tekrarladım yine negatif sanırım kuruma çizgisiydi hala hiç adet belirtim yok

Kızlar bu erken gebelik testi adetiniz geciktiğinde diyor, adet olmadan 3-4 gün önce demiyor sizce yarın sabah yapayım mı yoksa bekleyeyim mi?
Ben bundan yaptım hemen cıktı canım

Eklentiler

• Screenshot_20201031_124103_com.android.chrome.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 61
Bildiğim kadarıyla bu hızlı sonuç veren testi aynı markanın birde erken gebelik olanı var canım

Merhaba arkadaşlar uygulamada ovulasyonuma 3 gün var. Şuan testim böyle cıktı T çizgim kaç günde koyulasır yoksa bir günde 2 kez test yapmalı mıyım kaçırmamak için.
1 2 güne pik olur bu canım bence günde 2 defa yapmalısın kaçırmaman adına çünkü koyulmuş

Kızlar merhaba bat 2kasım. Bugün hem erken gebelik hem normal test yaptım. Normal test silik çıkınca kafam karıştı. Umarım hamileyimdir. Pazartesi kan vermeye gideceğim.
Ayy cnm insallah vardir bnmde bat 2kasim ben daha yapmadim test silik cikarsa kafam karismasin diye pazartesiyi bekliyorum bakalim guzel haberler aliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…