Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim pazartesi salı günü kasıklarımda ağrı ve göğsümde müthiş bir sızı vardı. Ogünden buyana hiç bişey yok nasıl iştir bu 🤯🤣🤣 bat kasım 4 bu arada. 22 ekimde aşılamam oldu.

Kızlar bat beklıyoruz ya o ara degerlendırıyoruz tabı peki siz bata kadar lazere falan gıdıyormusunuz

Ekledim canım hoşgeldin. Yumurtlama takibi yapmana rağmen acaba birliktelik olması gereken günleri mi değerlendiremedin ki? Olmadıysa vardır bunda da bir hayır inşallah bu ay olur :)
O günleri de değerlendirmiştim sıkı takip etmiştim ama olmadı. İnşallah olur çok teşekkür ederim🥰

Tamam canım öyle yaparım. 2 ay önce koyuyu yakalayamadım bu sekilde kaldı öyle de tutmadı🙄
Kaçmış demek ki canım tek test yapınca benimde mesela 10 saat içinde hemen çatlama oluyor siliniyor test bazılarında kısa sürede çatlıyor bazılarında 1 gün 2 gün sürüyor pik mesela benim dün gece 12 de tam pik yaptı sabah 9 da yaptığımda silinmişti

Bugün ilk defa alt tarafımda kasıklarıma doğru biraz ağrı oldu kasıkta olduğunu bariz hissettm hafif bel ağrım da oluyor arada ama başka hiçbir belirtim yok kendımı pek dinlemeyim dıyorum uzulmekten de korkuyorum 😢
Canım bende aynı valla ara ara kasıklarımda ağrı belirmede ağrı oluyor belkide çok dinlediğim için batımda 8 kasım daha çok var psikolojik diye düşüyorum hep .

Kaçmış demek ki canım tek test yapınca benimde mesela 10 saat içinde hemen çatlama oluyor siliniyor test bazılarında kısa sürede çatlıyor bazılarında 1 gün 2 gün sürüyor pik mesela benim dün gece 12 de tam pik yaptı sabah 9 da yaptığımda silinmişti
Aaa o kadar kısa süre de çatladığını bilmiyordum teşekkür ederim canım inşallah bu ay kacırmam☺️🤲🏻

Kizlar uc gundur ovu testini yapiyorum ucude ayni koyulukta koyulasma yok geceleri bacak sancisi cekiyorum esimde az once sen adetten once de aci cekiyorsun sanirim bu seferde olmadi surelab diye gebelelik testi siparis verdim pazartesi elimde insallah

Valla ben dayanamadm kuzum yaptım yaaa cnku hıc yemek yemek istemiodm baktm bt hcg 0.2q6ydı umudum gitmsti bugun herkes cok farklı gorunuosn dediler hıc belirtim yok hatta geldim işten son testm vardı yaptım cıktı sonra gittim 2 tane daha aldm yine cıktı kan verdm 20 cıktı sok gecırıyorum
Maşaallah benim bat 6 ve 6 Kasım dün goguslerimde ağrı vardı hassasiyet bir de dün rahimde ağrı sancı vardı içten

Aaaaa erken gebelik dememe rağmen bunu vermedi express olanı verdi.. kutuyu da attım neyse artık ondan da alırım teşekkürler canım
Bana da bir eczane bunu verdi. Eve gelince fark ettim bunun kaset testlerden farklı tek olayı sonucu 1 dk içinde göstermesi. Başka eczanede yine erken gebelik testi istedim, yine bunu vermeye kalktılar. Ben söyledim kadına bunun erken gebelik testi olmadığını. Gerçekten bilmiyorlar mı milleti mi düdüklemeye çalışıyorlar anlamadım. Predictor'un erken gebelik testi pembe kutulu. Üzerinde "6 gün önce" yazıyor.

Bana da bir eczane bunu verdi. Eve gelince fark ettim bunun kaset testlerden farklı tek olayı sonucu 1 dk içinde göstermesi. Başka eczanede yine erken gebelik testi istedim, yine bunu vermeye kalktılar. Ben söyledim kadına bunun erken gebelik testi olmadığını. Gerçekten bilmiyorlar mı milleti mi düdüklemeye çalışıyorlar anlamadım. Predictor'un erken gebelik testi pembe kutulu. Üzerinde "6 gün önce" yazıyor.
Telefon açıp kızdım, ben sizden erken istedim siz hızlı vermişsiniz diye, kalkmış bana ‘elimizde erken yok o yüzden onu verdik’ demez mi 😳 o zaman yok diyin ben bunu istememiştim ki dedim, tesadüfende geçerken aldığım bir yerdi geri gitmeye de üşendim. Herkes düdükleme peşinde kesinlikle haklısın canım..

Gecen ay femara ve ovitrelle kullandim gebelik olmadi ,doktorumla bu ay asilama icin konusmustum tek bir yumurta gelistigi icin yapmayalim tekrar ovitrelle deneyelim dedi.
Bidaki ay tek yumurta olusursa asilama yapmalimiyim?
Bilgisi ,tecrubeli olan yardim edebilirmi ?

X