Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kan testim çıkmış beta hgc değeri 4,30 sizce hamile miyim:))
Referans aralığı 0-5 yazmışlar evet 5’i geçmemiş ama çok yakın, bir de bat 6 kasım, dr da 3 gün geçince kanda çıkar demişti oofff yardım edin :)
Sanirim daha cok yeni 😊 insallah saglikla ilerlesin gebelik testi yapmismiydiniz

Benim bat 16kasim kızlar az önce bir dakika boyunca sağ kasigim attı şimdide ara sıra atiyo ne olabilir 🤷
Benimde bat 4 kasım 3-4 gün önce oldu ilk biraz önce de tekrarlada bi kaç kez seyridi sağ kasığım ama bu bi belirtimi hiç bilmiyorum

Arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz :) Sizlerde yumurtlama takibi yapıyor musunuz biraz hikayelerinizden bahsedebilir misiniz :)
Ben ovulasyon testini ilk defa bu ay yapacagim reglimin bitmesini bekliyorum umarim faydali olur bende esime keci boynuzu pekmezi icirmeye basladim ama malesef isinden dolayi surekli kahve tuketiyor ve sigara kullanimi da var bende de hasimato troiditi var biraz korkuyorum olmayacak diye ama elimden geldikce pozitif olmaya calisiyorum

Referans aralığı 0-5 yazmışlar evet 5’i geçmemiş ama çok yakın, bir de bat 6 kasım, dr da 3 gün geçince kanda çıkar demişti oofff yardım edin :)
Benim de bat 6 Kasım 😊 inşallah hamilesindir sanki yükselecek gibi duruyor

selam canım kasıklarında ağrı hala devam ediyor mu . Aynı zamanda ovilite vurulmuştuk benimde bat 8 kasım ama hala bel ve kasık ağrılarım var
Bugün ilk defa alt tarafımda kasıklarıma doğru biraz ağrı oldu kasıkta olduğunu bariz hissettm hafif bel ağrım da oluyor arada ama başka hiçbir belirtim yok kendımı pek dinlemeyim dıyorum uzulmekten de korkuyorum 😢

Forumlarda gördüğüm ve okuduğum kadarı ile yine çift çizgi çıkıyormuş veya biri koyu diğeri silik çıkıyormuş. Batımız aynı sen kan vermeyi düşünüyor musun?
Sanirim hamilelikte ikiside koyu cikiyormus ama merak ettim hamile kalanlarin orneklerini cunku bende ovu testi yaptim bugun ama bilemedim kan testi gebelik testi yapmiyorum bu sefer cunku hep husran adetin gecikmesini beklicem 2-6 kasim arasi sen yapacakmisin

Kızlar bişey sorucam bilen cevaplayabilir mi?
Tsh değerim için kadın doğum dahiliyeye gitmemi onun yazacağı ilaçla düşürebileceğini daha sonra tekrar kadın doğuma gidip klomene başlatacağını söyledi. Çevrede dahiliye Kasım 20ye kadar randevu yok. Sağlık ocağına gidip durumu anlatsam ilaç yazar mı dahiliye randevuma kadar? Yoksa bekleyeyim mi?
Canım senin önceki yazılarına da denk gelip birax okudum durumunu..benım de temmuz ayında klomen ve çatlatma iğnesi denediğim ay hormon testlerimde t4yüksek çıktı dahiliyeye yönlendirildm kan verdm ve T3 T4 yuksek çıktı bilirsin bunlar trıodin hormonları ve bunlar yükselince tsh düşer benim 0.008 e kadar düşmüştü bu değerin 2binlerde olması lazım hemen endokrine yönlendirildm bayağı yükseldi bnm trıod hormonum fazla çalışıyormuş tsh yukselınce de az çalışıyor olabılır dıye bılıyorum ve bunlar hep hamıle kalmayı engeller halâ trıod ılacı kullanıyorum detaylı bılgı ıstersen yıne anlatırım değerler normale donene kadar korunma istedi doktor döndurduk ve bu ay çatlatma iğnesi denedik anlayacağın tsh onemli ama korkulacak bı durum değil ilaçla normale giriyor nedenleri araştırılır..sevgıler

Bence var canım ve çok çok yeni daha erken..değeri 2.0 lardan yukselerek hamıle olan birçok kişi var inşaAllah vardr hayırlısıyla 🥰

Tebrikler, değeriniz bence çok rahat artacaktır. Adete daha 1 haftanız var. Sağlıklı ilerlesin inşallah.

Canım senin önceki yazılarına da denk gelip birax okudum durumunu..benım de temmuz ayında klomen ve çatlatma iğnesi denediğim ay hormon testlerimde t4yüksek çıktı dahiliyeye yönlendirildm kan verdm ve T3 T4 yuksek çıktı bilirsin bunlar trıodin hormonları ve bunlar yükselince tsh düşer benim 0.008 e kadar düşmüştü bu değerin 2binlerde olması lazım hemen endokrine yönlendirildm bayağı yükseldi bnm trıod hormonum fazla çalışıyormuş tsh yukselınce de az çalışıyor olabılır dıye bılıyorum ve bunlar hep hamıle kalmayı engeller halâ trıod ılacı kullanıyorum detaylı bılgı ıstersen yıne anlatırım değerler normale donene kadar korunma istedi doktor döndurduk ve bu ay çatlatma iğnesi denedik anlayacağın tsh onemli ama korkulacak bı durum değil ilaçla normale giriyor nedenleri araştırılır..sevgıler
Öncelikle teşekkür ederim ilgin için 🙏 Salı günü için Çapa tıp fakültesinden randevumu aldım. Klomen çatlatma iğnesi inan bilmediğim konular. Benim tsh yüksek çıktığı için yavaş çalışıyormuş doktor ilacı kullanmaya başla 1 ay içindede düşebilecek bi değer dedi. Korun gibi cümleler kullanmadı. Açıkçası sormadım da. Dahiliye doktoruna sormak istiyorum. Şimdilik sadece aslanpençesi çayı içiyorum biraz sakinleştirdi beni 🤭 Düşünmek bu hale getiriyor biliyorum ama hiç kimsenin elinde değil. İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider 🤲 Önce tiroid düzelir sonrada tedavime başlamış olurum çooooook amin 🤲🤲🤲🤲

Arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz aramıza sizlerde biraz gebeliğe hazırlık hikayelerinizden bahseder misiniz kaç yıllık evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz ovulasyon takibi yapıyor musunuz v.s. :)
Hoşbulduk 3 yıllık evliyim bu ay ovulasyon takibi yapmaya başladım.Gebelik geçmişim yok , Allahın izniyle ilk olacak . Geçen aya kadar Yasmin adlı doğum kontrol hapı kullanıyordum herşey yolunda reglilerim hep düzenli oldu.27 yaşındayım 🙏🏻

X