- 26 Haziran 2020
- 149
- 102
- 38
Alanya'da yım ben. Mahmut Coşar a gidiyorum. Eşimde yeni doğan hemşiresi ama kendi söküğümüzü dikemedikAyyy hangi doktoraaa gidiosnnn kontrl ıcın kadın doğumm
Şuan çalışmasam da bende yenidoğam hemşiresiyim. Ama işte. Nasip olmayınca..Alanya'da yım ben. Mahmut Coşar a gidiyorum. Eşimde yeni doğan hemşiresi ama kendi söküğümüzü dikemedik
Canim yapmadan once iki saat sivi almicaksin ama hergunde ayni saate yapacaksin ben iki gundur ayni saatte yapiyorum koyu olunca gebelik olabiliyormus ama malesef bende oyle birsey olmuyorCanım sen nasıl yapıyorsun bu testi yani tam olarak ne zaman yapmak gerekiyor adete kaç gün kala anlaşılır ki ovulasyonla gebelik ?
Hayırlı olsun canımbende hamilesin diye düşünüyorum peki bata kaç gün vardı?
Çok şükür bir tane oğlum var. Elbet olsun çok istiyorum ama Allah'ım olmayanlara da nasip etsin .Şuan çalışmasam da bende yenidoğam hemşiresiyim. Ama işte. Nasip olmayınca..
6 7 gün var canımCanım sen nasıl yapıyorsun bu testi yani tam olarak ne zaman yapmak gerekiyor adete kaç gün kala anlaşılır ki ovulasyonla gebelik ?
Hayırlı olsun canımbende hamilesin diye düşünüyorum peki bata kaç gün vardı?
Saolsnn kuzummm6 7 gün var canım
Kuzum yaaa ben medicale gidiom mine die bırıne benımdee esim hemsireeeAlanya'da yım ben. Mahmut Coşar a gidiyorum. Eşimde yeni doğan hemşiresi ama kendi söküğümüzü dikemedik
Bak sen şu beceriksizlereKuzum yaaa ben medicale gidiom mine die bırıne benımdee esim hemsireee
Medical Antalya'da sanırım. Ben İzmirliyim Antalyayi bilmiyorumBak sen şu beceriksizlere
Evett onlar bi kendileri işlerini yapsn bıze fıssssBak sen şu beceriksizlere
Sorma yaa geçen doktor malum sperm testini istedi bizim ki ben veremem dedi çıktı işin içinden . Gelde ikna et şimdiEvett onlar bi kendileri işlerini yapsn bıze fıssss
Nasıl oldu oBenim bat tarihim değisti 13 kasım
Benim durumum daha kötü, dün kaset testte silik çıktı ama kan testi negatifBenimde bat 3 kasım bugün dayanamayıp kaset test yapayım dedim bir şey çıkmadı. Oysa ki bu ay umutluydum regli bitiminden sonra gün aşırı ilişki yapmıştık ama olmadı nasip değilmiş demek ki bu ay. başka baharlara kaldı gebelik anlaşılan
Aslında niye böyle düsünüolarki ya insan eşi üzüldmü cabalamalı bence gurur yapmanın anlamı yok bız her testi yaptırıoz bacaklarmz havada görülmedik yerimiz kalmıo ama onlar rahatlar masallahSorma yaa geçen doktor malum sperm testini istedi bizim ki ben veremem dedi çıktı işin içinden . Gelde ikna et şimdi
Kan testi kac cktı canımBenim durumum daha kötü, dün kaset testte silik çıktı ama kan testi negatifbat 3 kasım