Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim yapmadan once iki saat sivi almicaksin ama hergunde ayni saate yapacaksin ben iki gundur ayni saatte yapiyorum koyu olunca gebelik olabiliyormus ama malesef bende oyle birsey olmuyor

Kızlar Bat 3 Kasım, dün yani bata 5 gün kala kan testim negatif çıktı. Sonucun değişmeyeceği büyük bir olasılık olsada, Yinede bir mucize diyerek Totem olarak bende burda yerimi alsammı?

Benimde bat 3 kasım bugün dayanamayıp kaset test yapayım dedim bir şey çıkmadı. Oysa ki bu ay umutluydum regli bitiminden sonra gün aşırı ilişki yapmıştık ama olmadı nasip değilmiş demek ki bu ay. başka baharlara kaldı gebelik anlaşılan

Benim durumum daha kötü, dün kaset testte silik çıktı ama kan testi negatif bat 3 kasım

Sorma yaa geçen doktor malum sperm testini istedi bizim ki ben veremem dedi çıktı işin içinden . Gelde ikna et şimdi
Aslında niye böyle düsünüolarki ya insan eşi üzüldmü cabalamalı bence gurur yapmanın anlamı yok bız her testi yaptırıoz bacaklarmz havada görülmedik yerimiz kalmıo ama onlar rahatlar masallah

Benim bat 16kasim kızlar az önce bir dakika boyunca sağ kasigim attı şimdide ara sıra atiyo ne olabilir

Kızlar kan testim çıkmış beta hgc değeri 4,30 sizce hamile miyim:))
Referans aralığı 0-5 yazmışlar evet 5’i geçmemiş ama çok yakın, bir de bat 6 kasım, dr da 3 gün geçince kanda çıkar demişti oofff yardım edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…