Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok gecmis olsun Allahim birdaha yasatmasin. Benim kac gecedir agri cekiyorum bacaklarimda hani catlatma ignesi vurursunda aci cekersin ya kasiklarimda da oyle dun sol gogsumde batmalar oldu ve ilk defa belimde batma hissettim ayrica dun ve bugun sumuksu akinti gordum daha once adete yakin sumuksu akintiyi gormezdim yada ben farketmedim bilmiyorum bu bi tik daha umutlandirdi adetlerim duzensiz 2-6 kasim arasi olmam gerekiyor kusura bakma uzun oldu 😊
Benimde yumurtlama sonrası akıntım pek olmazdı. Bat 6 Kasım ve az az da olsa akıntım oluyor. Başka belirtimde yok. İnşallah bu ay müjdeleri veririz bizde nurdan 😍

Bize de atarmısın fotoğraf canım😊 ay gelsin bebişler 🌸 benimde 8 kasım ne zaman yapsam belli olur🙈 zor sabrediyorum
Valla ben dayanamadm kuzum yaptım yaaa cnku hıc yemek yemek istemiodm baktm bt hcg 0.2q6ydı umudum gitmsti bugun herkes cok farklı gorunuosn dediler hıc belirtim yok hatta geldim işten son testm vardı yaptım cıktı sonra gittim 2 tane daha aldm yine cıktı kan verdm 20 cıktı sok gecırıyorum

Ay ınsallah kuzum yaaa ınsallah dırek sıze yazdım hala soktayım yaaaa güzel ilerlesn insallah yıne düsük olmaz
Insallah o duyguyu bizde yasariz sen artik bundan sonra kendini yorma bol bol dinlen gerci biliyorsundur zaten bunlari ailenin tekrar uzulmesini istemiyosan bi uc ay kimseye soyleme icin rahat olsun once e mi kuzum

Insallah o duyguyu bizde yasariz sen artik bundan sonra kendini yorma bol bol dinlen gerci biliyorsundur zaten bunlari ailenin tekrar uzulmesini istemiyosan bi uc ay kimseye soyleme icin rahat olsun once e mi kuzum
Söylemicem kuzum iğne kullanmam lazımmıs pıhtılasma için gizlice kullancm herseyi herkesi yine yıpratmak istemiyorum :KK43:

Kizlar benim adet duzensiz 2-6 kasim arasi ama icim icimi yiyo elimde gebelik testi yok ovu testlerden yapiuorum ama bilemiyorum 😊😊
Canım sen nasıl yapıyorsun bu testi yani tam olarak ne zaman yapmak gerekiyor adete kaç gün kala anlaşılır ki ovulasyonla gebelik ?
Valla ben dayanamadm kuzum yaptım yaaa cnku hıc yemek yemek istemiodm baktm bt hcg 0.2q6ydı umudum gitmsti bugun herkes cok farklı gorunuosn dediler hıc belirtim yok hatta geldim işten son testm vardı yaptım cıktı sonra gittim 2 tane daha aldm yine cıktı kan verdm 20 cıktı sok gecırıyorum
Hayırlı olsun canım🌸😊 bende hamilesin diye düşünüyorum peki bata kaç gün vardı?

X