- 25 Ağustos 2020
- 142
- 270
- 31
Yaaa tebrik ederim hamilesiniz ne güzelKızlar merhaba bat 2kasım. Bugün hem erken gebelik hem normal test yaptım. Normal test silik çıkınca kafam karıştı. Umarım hamileyimdir. Pazartesi kan vermeye gideceğim.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Hiç belirtin var mı peki ?Kızlar merhaba bat 2kasım. Bugün hem erken gebelik hem normal test yaptım. Normal test silik çıkınca kafam karıştı. Umarım hamileyimdir. Pazartesi kan vermeye gideceğim.
Bence var ve daha çok yeniKızlar su anda şok geciriyorum 2 gün once 0.216ydı bthcg 8 gün vardı adetime burdasa paylasms tm ümidim yoktu hıc 3 gündür canım bısey ıstemıo bugunde cok enrrjıktım herkes sende değişiklik var dedi geldim test yaptım bebe kaset testi ve silik cizgi cıktı gittim test verdm bthcg 2 günde 20 olms 6 gün var adete sizce hamilemym ya
İnşallahhh kuzum yaaaa ınsallah 1 hafta sonra yine vercm adet günümdeBence var ve daha çok yenihayırlısı olur inşallah
Bat ne zaman, benimki 6 Kasım ben de test yapsam çıkar mı acabaİnşallahhh kuzum yaaaa ınsallah 1 hafta sonra yine vercm adet günümde
Benımde 5 i valla yaptım cıktıBat ne zaman, benimki 6 Kasım ben de test yapsam çıkar mı acaba
Bize de atarmısın fotoğraf canımBenımde 5 i valla yaptım cıktı
Merhaba belirtileriniz varmiBenim bir testim var kızlar ama 6 Kasıma daha bir hafta var o yüzden beklemek zorunda hissediyorum kendimibakalım ne olacak adet tarihleri yaklaştı dertler başladı
Sadece göğüs hassasiyetim var, ama bu adet belirtisi de olabilir. Ben Nisanda kimyasal gebelik yaşadım o zaman da belirtim yoktu, o yüzden belirti aramıyorum pekMerhaba belirtileriniz varmi
Cevap veremedim. Ailem İzmir'de deprem çok korkuttu bizi1 Senelik evliyiz, 2 aydır düşünüyoruz geçen ay ilk ovülasyon denemem de maalsef tutmadı, Siz peki ?
Cok gecmis olsun Allahim birdaha yasatmasin. Benim kac gecedir agri cekiyorum bacaklarimda hani catlatma ignesi vurursunda aci cekersin ya kasiklarimda da oyle dun sol gogsumde batmalar oldu ve ilk defa belimde batma hissettim ayrica dun ve bugun sumuksu akinti gordum daha once adete yakin sumuksu akintiyi gormezdim yada ben farketmedim bilmiyorum bu bi tik daha umutlandirdi adetlerim duzensiz 2-6 kasim arasi olmam gerekiyor kusura bakma uzun olduSadece göğüs hassasiyetim var, ama bu adet belirtisi de olabilir. Ben Nisanda kimyasal gebelik yaşadım o zaman da belirtim yoktu, o yüzden belirti aramıyorum peksizin bat ne zaman belirtiniz var mı?
Hiç uzun değil valla severek okuyorum hepCok gecmis olsun Allahim birdaha yasatmasin. Benim kac gecedir agri cekiyorum bacaklarimda hani catlatma ignesi vurursunda aci cekersin ya kasiklarimda da oyle dun sol gogsumde batmalar oldu ve ilk defa belimde batma hissettim ayrica dun ve bugun sumuksu akinti gordum daha once adete yakin sumuksu akintiyi gormezdim yada ben farketmedim bilmiyorum bu bi tik daha umutlandirdi adetlerim duzensiz 2-6 kasim arasi olmam gerekiyor kusura bakma uzun oldu
Merhaba belirtileriniz varmi
Yaaa tebrik ederim hamilesiniz ne güzelbelirtilerinizi bizimle paylaşır mısınız
Muhtemelen hamilesinizKızlar su anda şok geciriyorum 2 gün once 0.216ydı bthcg 8 gün vardı adetime burdasa paylasms tm ümidim yoktu hıc 3 gündür canım bısey ıstemıo bugunde cok enrrjıktım herkes sende değişiklik var dedi geldim test yaptım bebe kaset testi ve silik cizgi cıktı gittim test verdm bthcg 2 günde 20 olms 6 gün var adete sizce hamilemym ya
Insallah canim ya beklemek cok zor biliyorum sen test yapmamak icin kendini tutuyosun biliyorumHiç uzun değil valla severek okuyorum hepsen belirti patlaması yaşıyorsun hadi inşallah birbirimizin iyi haberlerini alırız sen belirtili bacı ben belirtisiz bacı
Aslinda bu belirtileri her ay yasiyorum ama bu akinti beni umutlandirdi hatta ovu testi yaptim sizde nasil yorumlarsinizMuhtemelen hamilesiniz