Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde ayın 1inde kan vereceğim bat 4kasım doktorun dediğine göre de değer 18lerde falan çıkmalıymış 5bize göre düşük olur dedi :) Allah inşaAllah nasip etmiştir bu ay hepımıze
selam canım kasıklarında ağrı hala devam ediyor mu . Aynı zamanda ovilite vurulmuştuk benimde bat 8 kasım ama hala bel ve kasık ağrılarım var

Kızlar bişey sorucam bilen cevaplayabilir mi?
Tsh değerim için kadın doğum dahiliyeye gitmemi onun yazacağı ilaçla düşürebileceğini daha sonra tekrar kadın doğuma gidip klomene başlatacağını söyledi. Çevrede dahiliye Kasım 20ye kadar randevu yok. Sağlık ocağına gidip durumu anlatsam ilaç yazar mı dahiliye randevuma kadar? Yoksa bekleyeyim mi?

Merhaba benide eklermisiniz bat 15 kasım

Kızlar merhaba bat 2kasım. Bugün hem erken gebelik hem normal test yaptım. Normal test silik çıkınca kafam karıştı. Umarım hamileyimdir. Pazartesi kan vermeye gideceğim.

Eklentiler

• E85B77AE-50BC-47A3-A874-93AA21BC46A9.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba öncelikle geçmiş olsun levitron diye bi ilaç veriliyor sağlık ocağında da yazdırabilirsin ama tahlil sonucunu yanında götür

Hayırlı olsun darısı nvaşımıza inşallah Yumurtlama takibi yaptınızmı ?
İlişki günü şansıma evde bir tane ovu testi kalmıştı onu yaptım çift çizgi görmüştüm. 18 ekimdi. Hatta hiç önceki ve sonraki günleri değerlendirememiştik...

Kızlar merhaba bat 2kasım. Bugün hem erken gebelik hem normal test yaptım. Normal test silik çıkınca kafam karıştı. Umarım hamileyimdir. Pazartesi kan vermeye gideceğim.
Hayırlısı olsun sağlıkla alın kucağınıza darısı bizlere inşallah ben dün test yaptım negatifti bir sonraki aya kaldı

Yaa tebrik ederim ilk gebemiz siz oldunuz ️ hamilesiniz. ikisinde de net belli zaten kafanız karışmasın hamile olmasaydınız hiç çizgi göremezdiniz.

Hayırlısı olsun sağlıkla alın kucağınıza darısı bizlere inşallah ben dün test yaptım negatifti bir sonraki aya kaldı
Bat ne zamandı? Çünkü ben de yaptığımda negatifti ancak daha bugün görebildim halen daha o yüzden emin olamıyorum.

Bat ne zamandı? Çünkü ben de yaptığımda negatifti ancak daha bugün görebildim halen daha o yüzden emin olamıyorum.
Programdan takip ediyorum 1 kasım gözüküyor dün sabah yaptım negatifti bugün akıntım 2 sefer hafif kahverengi gibi geldi daha adet olmadım ama adet olacağım diye düşünüyorum

Merhabalar bende 3 senedir düzenli ilaç kullanıyorum. Dahiliye tekrar kan testi ister değerinin yüksekliğine göre ilaç verir. Evet tiroid için kullanılan ilaçlar var ama doktor belirlerse daha iyi olur. Kafana göre alma değerine göre mgları var.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun levitron diye bi ilaç veriliyor sağlık ocağında da yazdırabilirsin ama tahlil sonucunu yanında götür
Teşekkür ederim
Randevu bulmaya uğraşayım biraz daha ozaman teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…