- 1 Temmuz 2020
- 208
- 169
- 39
Bana şu anda yarım cm dedi 2 cm den küçükler hamile kalmaya engel değil deniyor ama bilmiyorum hayırlısı artıkCanım öncelikle geçmiş olsun, ben 8 sene hamile kalamadım drlar polipi göremediler nedense, ben de bir şeyim yok zamana bırakalım dedim, sonra bir gün sancı ile gittim polip 5cm olmuş artık, o gittiğim hastanedeki dr şunu söyledi, ‘polip olduğu sürece hamile kalamazdın’
O sebeple istersen önce polipi aldır sonra diğer yöntemleri dene.
Hepsi iğnenin etkisi ilk haftalarda aynı hamile gibi etkileri oluyor bende o yüzden ilk hafta test yapmıştım daha sonrakiler de negatif çıkmıştı kasık batmaları koku baş dönmesi kusma hepsni yaşadım ama ilk ay malesef tutmadı bu ay tekrar başladık baştanAynen o hormon vücudumda var olduğu için koku duyum aşırı hassas suan ve sürekli alt karın bölgemde böyle hazımsızlık gibi birsey var. Gögüslerimde arada bir sızlıyor
Benimde adetim 4 kasım ama doktorum 3 kasımda kan ver dedi. Ayrıca kiminin adete 5 gün kala bile çıkıyor.Kızlar az önce kan verdim yarın öğlen çıkacak ama aile hekimi kanda çıkması için adeti 3 gün geçmesi gerekiyor adetin geçmediyse kanda çıkmayabilir dedikafam karıştı yani erken gebelik testinde bile çıkıyor kanda mı çıkmayacak?
Boşuna kan vermiş olmayayım
Kızlar az önce kan verdim yarın öğlen çıkacak ama aile hekimi kanda çıkması için adeti 3 gün geçmesi gerekiyor adetin geçmediyse kanda çıkmayabilir dedikafam karıştı yani erken gebelik testinde bile çıkıyor kanda mı çıkmayacak?
Bu doktorlar insana kafayı yedirtir yahuKızlar az önce kan verdim yarın öğlen çıkacak ama aile hekimi kanda çıkması için adeti 3 gün geçmesi gerekiyor adetin geçmediyse kanda çıkmayabilir dedikafam karıştı yani erken gebelik testinde bile çıkıyor kanda mı çıkmayacak?
19 kasım bat
Beni de ekler misin @newm bat 1 kasım
Arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz :) Sizlerde yumurtlama takibi yapıyor musunuz biraz hikayelerinizden bahsedebilir misiniz :)Bat tarihim 26 kasım, ilk gebeliğim olacak nasip olırsa
Ekledim canım hoşgeldin. Yumurtlama takibi yapmana rağmen acaba birliktelik olması gereken günleri mi değerlendiremedin ki? Olmadıysa vardır bunda da bir hayır inşallah bu ay olur :)Merhaba arkadaşlar. Ben de kasım ayına paslandım24 kasım bat. İki ay önce ovulasyon testi kullandım yumurtlamayı yakalamama rağmen olmamıştı geçen ay bu yüzden yapmamıştım hevesim kırılmıştı ama Bu ay tekrar ovulasyon yapıcam. Soğan kürü de uygulamayı düşünüyorum eşimde keçi boynuzu pekmezi içiyor. İnşallah bu Kasım ayı hepimizin yüzünü güldürür.
Benim reglim 9 kasım ümitliyim
Merhba arkadaşlar benim Bat da 6 Kasım. Geçen ay ovitrel ve Klomen kullandım olmadı. Ama çok stresli bir aydi benim için. Kendimi rahatlatamadım bir türlü. Neyse geçen yıl kasım ayından beri istiyoruz. İkinci kez anne olmak istiyorum. Oğlum 8 yaşında. Çikolata kisti geçmişim var iki operasyon geçirdim. Ama bu ay psikolojik olarak daha rahatım. Açıkçası burayada çok girmemeye çalışıyorum negatif şeyler okuyup stres olmayayım diye ama son hafta hep kendimi burda buluyorum
Arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz aramıza sizlerde biraz gebeliğe hazırlık hikayelerinizden bahseder misiniz kaç yıllık evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz ovulasyon takibi yapıyor musunuz v.s. :)Benimde 17 kasım,bakalım inşallah bu ay hepimizin yüzü güler
düzelttim bebeğimnewmoon10 benim bat 23.11 miş canım
Ekledim canım hoşgeldin :) Biraz bahseder misin sende hikayenden :)
Bnde ayın 1inde kan vereceğim bat 4kasım doktorun dediğine göre de değer 18lerde falan çıkmalıymış 5bize göre düşük olur dedi :) Allah inşaAllah nasip etmiştir bu ay hepımızeBenimde adetim 4 kasım ama doktorum 3 kasımda kan ver dedi. Ayrıca kiminin adete 5 gün kala bile çıkıyor.
O zaman tekrar merhabaArkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz aramıza sizlerde biraz gebeliğe hazırlık hikayelerinizden bahseder misiniz kaç yıllık evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz ovulasyon takibi yapıyor musunuz v.s. :)
Bende hiç sabredemeyip hep erken test yapanlardanim. Ama bu sefer bekleyeceğim. Bat 6 Kasım. Geçen aylara göre değişik olan devam eden bir akıntım var bu ay. Umitlenmek istemiyorum ama bakalım.Bnde ayın 1inde kan vereceğim bat 4kasım doktorun dediğine göre de değer 18lerde falan çıkmalıymış 5bize göre düşük olur dedi :) Allah inşaAllah nasip etmiştir bu ay hepımıze
Bnde sabırsızım beklesem iyi aslında ama dayanamıyorum inşaAllah canım beklediğimize değer hayırlı sonuçlar alırızBende hiç sabredemeyip hep erken test yapanlardanim. Ama bu sefer bekleyeceğim. Bat 6 Kasım. Geçen aylara göre değişik olan devam eden bir akıntım var bu ay. Umitlenmek istemiyorum ama bakalım.