Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana şu anda yarım cm dedi 2 cm den küçükler hamile kalmaya engel değil deniyor ama bilmiyorum hayırlısı artık

Hanimlar haftaya 9unda bizim evlilik yıl dönümümüz bana sürpriz yapmış eşim balayimiz olan yere boluya ve şuanda da konya da bulunmaktayım inanın dualarım sizinle fırsat buldukça yazarım canlar hayırlı geceler

Aynen o hormon vücudumda var olduğu için koku duyum aşırı hassas suan ve sürekli alt karın bölgemde böyle hazımsızlık gibi birsey var. Gögüslerimde arada bir sızlıyor
Hepsi iğnenin etkisi ilk haftalarda aynı hamile gibi etkileri oluyor bende o yüzden ilk hafta test yapmıştım daha sonrakiler de negatif çıkmıştı kasık batmaları koku baş dönmesi kusma hepsni yaşadım ama ilk ay malesef tutmadı bu ay tekrar başladık baştan

Kızlar az önce kan verdim yarın öğlen çıkacak ama aile hekimi kanda çıkması için adeti 3 gün geçmesi gerekiyor adetin geçmediyse kanda çıkmayabilir dedi kafam karıştı yani erken gebelik testinde bile çıkıyor kanda mı çıkmayacak?
Boşuna kan vermiş olmayayım

Benimde adetim 4 kasım ama doktorum 3 kasımda kan ver dedi. Ayrıca kiminin adete 5 gün kala bile çıkıyor.

Bu doktorlar insana kafayı yedirtir yahu

Ekledim canım hoşgeldin. Yumurtlama takibi yapmana rağmen acaba birliktelik olması gereken günleri mi değerlendiremedin ki? Olmadıysa vardır bunda da bir hayır inşallah bu ay olur :)

Benim reglim 9 kasım ümitliyim
Benimde 17 kasım,bakalım inşallah bu ay hepimizin yüzü güler
Arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz aramıza sizlerde biraz gebeliğe hazırlık hikayelerinizden bahseder misiniz kaç yıllık evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz ovulasyon takibi yapıyor musunuz v.s. :)

Benimde adetim 4 kasım ama doktorum 3 kasımda kan ver dedi. Ayrıca kiminin adete 5 gün kala bile çıkıyor.
Bnde ayın 1inde kan vereceğim bat 4kasım doktorun dediğine göre de değer 18lerde falan çıkmalıymış 5bize göre düşük olur dedi :) Allah inşaAllah nasip etmiştir bu ay hepımıze

Arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz aramıza sizlerde biraz gebeliğe hazırlık hikayelerinizden bahseder misiniz kaç yıllık evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz ovulasyon takibi yapıyor musunuz v.s. :)
O zaman tekrar merhaba Bugün itibari ile tam 9 yılımız bitti. Evlenmeden önce iki kez endometriom yani çikolata kisti için laparoskopik operasyon geçirdim. Ama çok şükür ilk bebeğim evliliğimin 2. Ayinda müjdesini verdi bize bekletmedi şimdi işler güçler hayat koşturmacasi derken biraz fazla ara vermiş bulunduk. Oğlum çok istiyor bir kardeşi olmasını. Geçen yıl kasım ayından beri bizde istiyoruz. Takvimden takip ediyorum günlerimi ama olmadı. Geçen ay ilk kez doktora gidip ilaç (klomen) tedavisine başladık. Çatlatma iğnesi de oldu ama. Sonuç başarısız. Bu ay sadece ovulasyon takibi yaptım. Yine olmazsa bubay tekrar Klomen kullanmak isteyecek doktor. Hakkımızda hayırlısı

Bnde ayın 1inde kan vereceğim bat 4kasım doktorun dediğine göre de değer 18lerde falan çıkmalıymış 5bize göre düşük olur dedi :) Allah inşaAllah nasip etmiştir bu ay hepımıze
Bende hiç sabredemeyip hep erken test yapanlardanim. Ama bu sefer bekleyeceğim. Bat 6 Kasım. Geçen aylara göre değişik olan devam eden bir akıntım var bu ay. Umitlenmek istemiyorum ama bakalım.

Bende hiç sabredemeyip hep erken test yapanlardanim. Ama bu sefer bekleyeceğim. Bat 6 Kasım. Geçen aylara göre değişik olan devam eden bir akıntım var bu ay. Umitlenmek istemiyorum ama bakalım.
Bnde sabırsızım beklesem iyi aslında ama dayanamıyorum inşaAllah canım beklediğimize değer hayırlı sonuçlar alırız

Merhaba arkadaşlar, Benim 2 ovülasyon denemem . adetimin bugün 17 günü fakat pik göremedim henüz T çizgisi çok net değil, geçen ay tam 14 günde pik görmüştüm, inşallah hepimiz hamiş kalırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…