Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bat 2kasım. Bugün hem erken gebelik hem normal test yaptım. Normal test silik çıkınca kafam karıştı. Umarım hamileyimdir. Pazartesi kan vermeye gideceğim.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Hiç belirtin var mı peki ?

Kızlar su anda şok geciriyorum 2 gün once 0.216ydı bthcg 8 gün vardı adetime burdasa paylasms tm ümidim yoktu hıc 3 gündür canım bısey ıstemıo bugunde cok enrrjıktım herkes sende değişiklik var dedi geldim test yaptım bebe kaset testi ve silik cizgi cıktı gittim test verdm bthcg 2 günde 20 olms 6 gün var adete sizce hamilemym ya :KK43:

Kızlar su anda şok geciriyorum 2 gün once 0.216ydı bthcg 8 gün vardı adetime burdasa paylasms tm ümidim yoktu hıc 3 gündür canım bısey ıstemıo bugunde cok enrrjıktım herkes sende değişiklik var dedi geldim test yaptım bebe kaset testi ve silik cizgi cıktı gittim test verdm bthcg 2 günde 20 olms 6 gün var adete sizce hamilemym ya :KK43:
Bence var ve daha çok yeni 🤗hayırlısı olur inşallah

kızlar bat benim 2 kasım bugün test yaptım 4 gün var ama cıkmadı normal bu 7.5 lik ucuz testlerden aldım. şans alında erken test aldım test bozuk çıktı 2 tane almıştım biri erken pahalı olanlarından diğeri de ucuz. pahalı denedim ilk önce çizgi hiç çıkmadı bozuk yani. bende ucuz testi yaptım trk çizgi. belirtilerim vardı aslında çok inanmıştım hanile olduguma. belimde iğne batmanları kasıklarım da iğne batmanları. çabuk yoruluyorum mide bulantı vardı biraz özellikle sabahları. gaz sıkıntım var ve beyaz alındım var. göğüslerim büyü dü ama ağrı yok. gögüslerimde belirgin esmerlik var hatta iğne ucu gibi oldular. ama bir yandan da üzülüyorum yok mu acaba diye. :-(

Kizlar benim adet duzensiz 2-6 kasim arasi ama icim icimi yiyo elimde gebelik testi yok ovu testlerden yapiuorum ama bilemiyorum 😊😊

1 Senelik evliyiz, 2 aydır düşünüyoruz geçen ay ilk ovülasyon denemem de maalsef tutmadı, Siz peki ?
Cevap veremedim. Ailem İzmir'de deprem çok korkuttu bizi 😔 ben yaklaşık 10 aydır deniyorum. Spiral vardı. Kasımda çıkardık ama ondan sonra ki denemeler henüz tutmadı. Bir hafta var bakalım heyecAn ile bekliyorum.

Sadece göğüs hassasiyetim var, ama bu adet belirtisi de olabilir. Ben Nisanda kimyasal gebelik yaşadım o zaman da belirtim yoktu, o yüzden belirti aramıyorum pek 😊 sizin bat ne zaman belirtiniz var mı?
Cok gecmis olsun Allahim birdaha yasatmasin. Benim kac gecedir agri cekiyorum bacaklarimda hani catlatma ignesi vurursunda aci cekersin ya kasiklarimda da oyle dun sol gogsumde batmalar oldu ve ilk defa belimde batma hissettim ayrica dun ve bugun sumuksu akinti gordum daha once adete yakin sumuksu akintiyi gormezdim yada ben farketmedim bilmiyorum bu bi tik daha umutlandirdi adetlerim duzensiz 2-6 kasim arasi olmam gerekiyor kusura bakma uzun oldu 😊

Cok gecmis olsun Allahim birdaha yasatmasin. Benim kac gecedir agri cekiyorum bacaklarimda hani catlatma ignesi vurursunda aci cekersin ya kasiklarimda da oyle dun sol gogsumde batmalar oldu ve ilk defa belimde batma hissettim ayrica dun ve bugun sumuksu akinti gordum daha once adete yakin sumuksu akintiyi gormezdim yada ben farketmedim bilmiyorum bu bi tik daha umutlandirdi adetlerim duzensiz 2-6 kasim arasi olmam gerekiyor kusura bakma uzun oldu 😊
Hiç uzun değil valla severek okuyorum hep 😊 sen belirti patlaması yaşıyorsun hadi inşallah birbirimizin iyi haberlerini alırız 💗 sen belirtili bacı ben belirtisiz bacı 😁

Merhaba belirtileriniz varmi
Yaaa tebrik ederim hamilesiniz ne güzel 😊belirtilerinizi bizimle paylaşır mısınız 😊
Muhtemelen hamilesiniz 😊

Hiç uzun değil valla severek okuyorum hep 😊 sen belirti patlaması yaşıyorsun hadi inşallah birbirimizin iyi haberlerini alırız 💗 sen belirtili bacı ben belirtisiz bacı 😁
Insallah canim ya beklemek cok zor biliyorum sen test yapmamak icin kendini tutuyosun biliyorum 😊 bende dunden beri ovu testlerden yapiyorum hayirlisi olsun herkez icin

Eklentiler

• 9EC77E34-B8E8-49A1-9895-791092F2F2EA.jpeg
    9EC77E34-B8E8-49A1-9895-791092F2F2EA.jpeg
    91,8 KB · Görüntüleme: 37
X